Φ modernjames Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 bay- bayan farketmez... hepimize açık bir forum.. arkadaşlar, herkes hoşlandığı karşı cinsi istediği yönünden tutarak bize anlatsın.. kısaca sorumuz; hoşlandığınız kişide aradığınız özellikler nelerdir.. ben ilk olarak sorumu cevaplayayım. 1. bayan olmalı(.. ..) 2. beyaz tenli 3. saçı omuz ile göğüs arasında olmalı ne çok uzun ne de kısa olmamalı 4. saçı düz ya da katlı kesilmiş olabilir 5. sarışın olursa gözler koyu yeşil olmalı. ama normalde siyah saçlıysa göz rengi farketmez ela olabilir 6. boy ve kilo orantılı olup 1,65 cm civarı olabilir.. 7. çok zayıf olmamalı biraz balık etli, beli ince olmalı. zor gibi mi ya ???????? Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 1. erkek olmalı(.. ..) 2. beyaz tenli 3. saçı kısa olmalı uzun değil 4. saçı düz ya da dalgalı olabilir 5. göz rengi farketmez bakışı güzel olsun 6. boy ve kilo orantılı olup 1.85 cm civarı olabilir.. 7. çok zayıf olmamalı çok iri olabilir. zor gibi mi ya ???????? Sana uygun yazdım yoksa beyaz tenli olsa bana yetcek yani tek kriter nerdeyse beyas tenli olması gercı gecende bı çocuk beendım baya bı esmerdi olablir ya gönül bu böle kriterlere uyan da senı begenmeyebiliyor.. hani sen elmayı sevıyosun dıye elmanın da senı sevmesı sart mı geçen bu kriterlere tam uyan muhtesem mükemmel bı c ocuk gördum ama benı beenmedi baya kötu davrandı hatta Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 alllah bilir ne yaptın.. böyle fırsat kaçar mı kız.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 sadece fızıksel özellıklermı var,benım tercıhım önce kültür ve karakterdır Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 hayır arkadaşım istediğin yönünden tutarak anlatabirirsin demiştim. sen de kültür ve karakterinin nasıl olması gerektiğini de yaza bilirsin.. biz de sınırlam yok.... Alıntı
Φ anti-alternetif Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 ...sarışın esmer farketmez çünkü biz piyadeyiz piyadeler affetmez... askerde az mı çığırdık bunlar neyse benim tipim; 1.bayan olmalı(lezzolar hariç) 2.fiziki o kadar da mühim değil çirkin kız yoktur, bakımsız vardır. bunun için aradığım kişi bakımlı olmalı 3.her zaman bir çiçek gibi temiz olup mis gbi kokmalı. Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 bay- bayan farketmez... hepimize açık bir forum.. arkadaşlar, herkes hoşlandığı karşı cinsi istediği yönünden tutarak bize anlatsın.. kısaca sorumuz; hoşlandığınız kişide aradığınız özellikler nelerdir.. ben ilk olarak sorumu cevaplayayım. 1. bayan olmalı(.. ..) 2. beyaz tenli 3. saçı omuz ile göğüs arasında olmalı ne çok uzun ne de kısa olmamalı 4. saçı düz ya da katlı kesilmiş olabilir 5. sarışın olursa gözler koyu yeşil olmalı. ama normalde siyah saçlıysa göz rengi farketmez ela olabilir 6. boy ve kilo orantılı olup 1,65 cm civarı olabilir.. 7. çok zayıf olmamalı biraz balık etli, beli ince olmalı. zor gibi mi ya ???????? heyy sulayman amcaa ordan at su ozelliklerii secmece bunlarrrr Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 insan olmalı yetmezmi Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 yeterrr yetmezmi birazda yakisikli olsa fene olmaz amaa Alıntı
Φ parasetemol Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 beni öyle kolay beğenmem.. ince aler sık dokurum. kafamdan bin bir sınavdan geçiririm o bunu farkına bile varamaz. ama hoşlandığım tip. ilk olarak saygılı ve saf bir devgi beslemeyi bilecek. ilişkide mükemmelliyeti ararım. bulana kadar devam ederim. bulamasamda bulana kadar hayatımda gerçek bir kişilik olarak yaşayamaz.. fiziki özellikleri; çok esmer olamamlı kumral benim boyum 1.75 onunki benden bir kaç santim kısa olabilir. gözleri bana bakınca içimi ısıtmalı. en önemlisi zeki olmalı.. anlayışımız ve dünya felsefemiz paralel olmalı.. yeteli mi? Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 bu gidişle evde kalırsın sen Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 beni öyle kolay beğenmem.. ince aler sık dokurum. kafamdan bin bir sınavdan geçiririm o bunu farkına bile varamaz. ama hoşlandığım tip. ilk olarak saygılı ve saf bir devgi beslemeyi bilecek. ilişkide mükemmelliyeti ararım. bulana kadar devam ederim. bulamasamda bulana kadar hayatımda gerçek bir kişilik olarak yaşayamaz.. fiziki özellikleri; çok esmer olamamlı kumral benim boyum 1.75 onunki benden bir kaç santim kısa olabilir. gözleri bana bakınca içimi ısıtmalı. en önemlisi zeki olmalı.. anlayışımız ve dünya felsefemiz paralel olmalı.. yeteli mi? Bu ne yaaa tamol , bulunmaz hint kumaşını arıyorum kısaca desen daha kolay olurmus senın ıcın Alıntı
Φ parasetemol Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 bana takılana kadar siz kendi kumaşınızı yazında görelim nerenin kumaşını arıyorsunuz. siz çok mu kolay beğenirsiniz sorasım size ayrıca modernjames eğer sende okursan sanada sorarım.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 insan olmalı yetmezmi evet insan olmalı,çünkü insan olabilmek gerçekten zordur.. ama bunu dıyen az. ınsan olmalı:boylu poslu güzel insan(içi boş olsa da olur,vitrin süsü ya) insan olmalı:paralı,zengin(kıro olsun zengin olsun dıyenıde duydum) insan olmalı:yalanda söylese,ıltıfat eden insan insan olmalı:parayı nasıl kazandığı muhım olmayan insan insan olmalı:karşılıklı aldatabileceğim insan malesef bunları düşünenler de var Alıntı
Φ Armance Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Topici okuyunca kendimi alışverişe çıkmış gibi hissettim.. Hiç düşünmedim düşünmemde.. Seveceğin insanın planlamasını yapmak krokisini çizmek kuşbakışı görünümünü incelemek.!! Bilmem ki garip gelir bana .. Mühendislik okuyanlara sormak gerek .. Alıntı
Φ DİL BÖCEĞİ Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 bay- bayan farketmez... hepimize açık bir forum.. arkadaşlar, herkes hoşlandığı karşı cinsi istediği yönünden tutarak bize anlatsın.. kısaca sorumuz; hoşlandığınız kişide aradığınız özellikler nelerdir.. ben ilk olarak sorumu cevaplayayım. 1. bayan olmalı(.. ..) 2. beyaz tenli 3. saçı omuz ile göğüs arasında olmalı ne çok uzun ne de kısa olmamalı 4. saçı düz ya da katlı kesilmiş olabilir 5. sarışın olursa gözler koyu yeşil olmalı. ama normalde siyah saçlıysa göz rengi farketmez ela olabilir 6. boy ve kilo orantılı olup 1,65 cm civarı olabilir.. 7. çok zayıf olmamalı biraz balık etli, beli ince olmalı. zor gibi mi ya ???????? Şimdi size garip bir şey yazacağım ben çoook zor beğenirim. 1-erkek olmalı 2-uzun boylu olmalı 3-kaşı gözü ağzı burnu çokgüzel olmalı 4-konuşması çok düzgün olmalı 5-türkçeye çok önem veren biri olmalı 5-edebiyatla ilgilenmeli vs vs. liste uzar gider garip olan beğendiğim tipin bu özellikleri taşımasını istememe rağmen aşık olduğum kişilerin genellikle çirkin hatta çok çirkin olmaları yani ben yakışıklıları beğenirim çirkinlere aşık olurum sizce de garip değil mi? Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 evet insan olmalı,çünkü insan olabilmek gerçekten zordur.. ama bunu dıyen az. ınsan olmalı:boylu poslu güzel insan(içi boş olsa da olur,vitrin süsü ya) insan olmalı:paralı,zengin(kıro olsun zengin olsun dıyenıde duydum) insan olmalı:yalanda söylese,ıltıfat eden insan insan olmalı:parayı nasıl kazandığı muhım olmayan insan insan olmalı:karşılıklı aldatabileceğim insan malesef bunları düşünenler de var Maddelerin o kadar da kötü gelmedi bana .. Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 ya bende kiskandim bende yazicagim ama bole bir topik yine vardi ve ben yazdigimda hemsi dalga gecmistii bak dalga gecen olursaaa dava acarim ona goree once yuzune bakilcak olsun benden uzun sosyal faliyetleri butun vakti evde gecirmeyelim sinema tiyatro seminer genclik eylencelerini gidelim kitap okumayi sevsin arkadaslarla yemege cikinca sadece yemege konszantre olmasin sohbete katilsin kisilik olarak duzgun olsun cok kiskanmasin cok da serbest birakmasin benimle ilgilensin ama sikmasin ve ikide bir seni seviyorum demesin bilmem sanirim bole bulmam simdilik hayall ama bunlari kisaltirsak karekter olarak duzgun olsun yuzune bakilmasada olur zaten diger ozellikleri sonradan verebiliriz degilmii Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 ya bende kiskandim bende yazicagim ama bole bir topik yine vardi ve ben yazdigimda hemsi dalga gecmistii bak dalga gecen olursaaa dava acarim ona goree once yuzune bakilcak olsun benden uzun sosyal faliyetleri butun vakti evde gecirmeyelim sinema tiyatro seminer genclik eylencelerini gidelim kitap okumayi sevsin arkadaslarla yemege cikinca sadece yemege konszantre olmasin sohbete katilsin kisilik olarak duzgun olsun cok kiskanmasin cok da serbest birakmasin benimle ilgilensin ama sikmasin ve ikide bir seni seviyorum demesin bilmem sanirim bole bulmam simdilik hayall ama bunlari kisaltirsak karekter olarak duzgun olsun yuzune bakilmasada olur zaten diger ozellikleri sonradan verebiliriz degilmii beni tarif etmiş. bilerek yaptın demi Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 beni tarif etmiş. bilerek yaptın demi hadi bee hic bilmiyordum seni tarif ettigimii ama madem ozellikler tutuyoo seni parise damat alalim sole annene geliyoz istemeyeee Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 senin adına üzüldüm ama inanki ve sabırla bekle (falına baktım) 3 vakte kadar tam istediğim biri karşına çıkacak. bu fırsatını değerlendir. yoksa ilerisi falda pek aydınlık değil Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 desene topiğim işe yaradı düğün yakın. artık davetiye yollarsın tüm forum sakinlerine ama başta bana ne de olsa katkım büyük Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 senin adına üzüldüm ama inanki ve sabırla bekle (falına baktım) 3 vakte kadar tam istediğim biri karşına çıkacak. bu fırsatını değerlendir. yoksa ilerisi falda pek aydınlık değil sanada 3 vakten önce cevap gelır şimdi hayal et ten Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 hadi bee hic bilmiyordum seni tarif ettigimii ama madem ozellikler tutuyoo seni parise damat alalim sole annene geliyoz istemeyeee kıza bak hemen kapatacak bizi evlilik için hazır değilim henüz Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 şipariş verir gibi oldu ama bakalım olacakmı sarışın olmasın,uzun boylu olsun... huyu suyu da iyi olsun...işi,evi olsun bulduğunu kap getir Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.