Φ hepyeke Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 İyi akşamlar efenim , Show haberde bugünkü konuğum Başkan Bill Clinton’un eşi sayın Hillary Clinton.Şimdi hemen ona dönuyorum. Merhaba Hillary hanım. -merhaba -Efenim gerçi sizin için Başkanın eşi dedik ama sayın Bill Clintona’a hiç benzemiyorsunuz. -Efendim ? anlayamadım. -Ea aa e evet . Şey efenim. Tabi. Neyse efenim ben en iyisi seyircilerimi daha fazla bekletmeden hemen sorularıma geçiyim. -Tabi buyrun. -Efenim en baştan başlayalım. Sayın Bill Clinton’la ne zaman nasıl tanıştınız? -Hımm , sanıyorum 1972’nin mayıs ayıydı. Bir davette şanseseri yanyana oturuyorduk , ozaman tanıştım. -Peki o sizle nasıl tanıştı efenim? -Nasıl anlayamadım? Doğal olarak aynı anda tanıştık Reha bey , başka nasıl olabilir ki? -Bilmicem efenim , orası Amerika , herşey farklı orda. -Hııııı... -Neyse efenim biraz dahe derin konulara girmek istiyorum. Hımm , sanırım sizin bide kızınız var diilmi? -Evet , adı Chelsea. -Oğlunuzda Aston Villa mı? ehoeoa , ıı oho oho . Şeyy neyse…Iııı kızınız diyoduk hımm -Evet... -Chelsea efenim şey mi? yani malum başkan Clinton’un birsürü bayanla yatıp kalktığı biliniyor , o açıdan efenim Chelsea’nin sizin kızınız olduğundan emin misiniz? -Saçmalamayın Reha bey.. Ben doğurdum! -Eaa yani ne biliim , hani belki siz doğrurken karışıklık olup başkası doğurmuştur? -Ne ? -Iıı şey neyse efenim. … Şimdi şey konusunu sormak istiyorum müsade ederseniz. -Tabi buyrun. -Başkan Clinton’un birsürü bayana cinsel ilişki teklif ettiğini biliyoruz. -Evet. -Acaba efenim, sizede böyle bir teklif yaptı mı? -E tabi , doğal olarak. -Vay adi adam , demek karısıyla bile yatmış sevgili seyirciler..işte Türkiye , hep özendiğimiz , onlar gibi olmaya çalıştığımız o Amerika'nın gerçek yüzünü görüyorsunuz . koskoca Amerika başkanı utanmadan karısıyla yatıyor. -Reha bey iice sapıttınız ama.böle saçma s.. -Bi dakka efenim , lütfen sizede söz vericem ama önce bir sorum daha olucak. Efenim , siz yani Hillary Clinton, eşinizin sayın Monica Lewinsky ile ilişkisi olduğunu öğrenince ne yaptınız efenim? -Beyaz Saray'da öğrendim bunu . duyduğumda çok sinirlenmiştim , o yüzden kendimi tutamayıp tokat attım. -Peki o sırada o nerdeydi? -Kendisi şehir dışındaydı tokat attığımı sonradan öğrendi! Dalgamı geçiyosunuz Reha bey , aaa lütfen ama.. -Peki efenim rahatsız oluyorsanız bi daha özel konulara girmiyim. Hımm ozaman şeyi soriim efenim , sizin başkanla Lewinsky arasındaki ilişkiyi öğrendikten sonra Monica hanımla görüşme olanağınız oldu mu? -Hımm , evet bir kere kendisiyle çay içtik. -Yüzyüze mi? -Hayır efendim telofonda karşılıklı çay içtik ,alla hallaaaa.. -Iıı anlıyorum efendim….ea ,neyse efenim , sizi yorduk ,zaten süremizde bitti. Size buralara kadar geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum. -Evet sevgili seyirciler Show Haber burada bitiyor. İyi akşamlar Türkiye her nerede yaşadığını yaşasan yaşası ve yaşa ne ha.. -Yaşantami kantare Reha bey eahahaeah -Bi dakka şey hanım lütfen… ıı yaşayan ve yamayan… Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.