Φ meryem Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2005 Dokunmadığında dokunan ama dokunduğunda dokunmayan şey nedir? Örneğin yağmurda dokunur, karda dokunmaz.. uçakta dokunmaz, arabada dokunur.. sinemada dokunur okulda dokunmaz.. Alıntı
Φ meryem Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2005 yanlış yere gönderdim galiba.. neyse biz de öğreniriz elbet bir gün.. Alıntı
Φ ustundag Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2005 bulamadım meryem cevabını bekliyorum Alıntı
Φ wherthus Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2005 Konuyu tasıdım ait olduğu yere Alıntı
Φ Alekto_35 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 Dokunmadığında dokunan ama dokunduğunda dokunmayan şey nedir? Örneğin yağmurda dokunur, karda dokunmaz.. uçakta dokunmaz, arabada dokunur.. sinemada dokunur okulda dokunmaz.. 13740[/snapback] Alıntı
Φ Alekto_35 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 meryem cevap ne ben bulamadımda bayağıda ilgimi çekti Alıntı
Φ meryem Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 Cevap, dudaklarınızda saklı.. ( Arif olan anlar..) yine de anlamadım derseniz, bunu bir ipucu olarak kullanabilirsiniz. (gözde dokunmaz,burunda dokunur.. kitapta dokunur, defterde dokunmaz..) Alıntı
Φ meryem Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 Konuyu tasıdım ait olduğu yere 13824[/snapback] Saolasın.. Alıntı
Φ serhattttt Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 VALLA MERYEM BIRAK BULMAYI. AKLIMA HİÇ BİR FİKİR GELMEDİ. İYİCE MERAK ETTİM ŞİMDİ. Alıntı
Φ meryem Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Uzatmayalım madem daha fazla.. Cevabı verdim aslında.. dudaklar. Bak "m,b,p" harflrini söylerken alt ve üst dudak birbirine dokunuyo. dokunmadığı derken dokunuyo,(m'de) dokunduğu derken dokunmuyo.. ezcümle dokunduğunda dokunmuyo ama dokunmadığında dokunuyo Selamlar.. Alıntı
Φ ..::uslu_cocuk::.. Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Uzatmayalım madem daha fazla.. Cevabı verdim aslında.. dudaklar. Bak "m,b,p" harflrini söylerken alt ve üst dudak birbirine dokunuyo. dokunmadığı derken dokunuyo,(m'de) dokunduğu derken dokunmuyo.. ezcümle dokunduğunda dokunmuyo ama dokunmadığında dokunuyo Selamlar.. 15143[/snapback] vallahi bravo güzel soru Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.