Φ Kurabiye Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Forumunuzu uzun zamandan beri misafir olarak takip ediyorum. Hos sohbetleriniz, seviyeli paylasimlariniz, dostca kavgalaraniz cok keyifli. Ve artik bu is takip etmekle kalmamali, üye olmanin ve size Merhaba demenin zamani geldi diye düsündüm. Herkese sevgi dolu bir Merhaba da benden. Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 sevgi dolu merhaba,da benden olsun hosgeldin Alıntı
Φ Kurabiye Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Gülsün ve focal Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 merhaba..hoşgeldiniz Alıntı
Φ Kurabiye Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 made in turkey, gunisigi ve maser tesekkürler Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 hoşgeldin kurabiyeyi severim Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Hoşgeldin kurabiye canavarı Alıntı
Φ Kurabiye Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gece yagmuru, Armance, Jön, Angelflower, *NATALIA*, Erbay ve aptal.asik... hepinize ayri ayri tesekkürler... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Hos geldin.... bi sen eksiktin valla Alıntı
Φ akin_ Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Kurabiye, Belki forumda sen benden eskisindir ama olsun...Hosgeldin Herkes burda sen niye eksik kalacaksin ki,iyi yaptin gelmekle Alıntı
Φ PardaiLLaN Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Ne zaman çağırdınız da gelmedim. Bakın! buradayım işte! Gönderdiğiniz adamlar bana: "Bir tek sen yokmuşsun" dediklerinde, Kral'a: "Benim acil işim çıktı, gitmem gerekiyor, zaten düşman kuvvetlerini de geri püskürttüm, İspanya'daki birlikleri geri çağır da, ben dönünceye kadar idare etsinler " dedim. Kral'ın hayır deme şansı yoktu. Nereden bulacak benim gibi kahraman bir Şövalyeyi? "Tamam Şövalye de PardaiLLaN, yaptığın bu önemli iş ile güzel bir tatili hakettin. Sen dönünceye kadar ben elimden geleni yaparım. İstersen şimdi gidebilirsin " deyince kılıcımla havada bir tam daire çizerek selamımı çaktım ve yay gibi zıplayarak atıma atladım, arkama bile bakmadan geldim buraya. Nasıl? İyi etmiş miyim? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.