Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Merhaba "ulkumsude",

----- " eden bulur derler yanlışmıdır... şahit olduğunuz bu tür olaylar varsa paylaşmak isteriz... "

Yanli$tir!

Eger "eden bulsaydi" Yeryüzünde Kötüler çogunlukta olabilir miydi?

Ho$çakalin...

Gönderi tarihi:

kötülerin başına kötü olaylar geldiği zaman bundan ders çıkarmıyorlarsa evet çoğunlukta kalmaya devam ederler... ama ben çoğunlukta olduklarını düşünmüyorum... bir tek kötü insan binlerce insana zarar verebilir(bush gibi).... asıl mesele gaiba iyi dediğimiz insanların fazla iyi olması kötüleri bile engellemeye çalışmaması...

ayrıca sır kapısı olaylarına benzeyeceğini düşünmüyorum sırlı olaylar değil paylaşmak istediğimiz... yaşadığımız veya şahit olduğumuz olaylar

Gönderi tarihi:

Merhaba "ulkumsude",

----- " eden bulur derler yanlışmıdır... şahit olduğunuz bu tür olaylar varsa paylaşmak isteriz... "

Yanli$tir!

Eger "eden bulsaydi" Yeryüzünde Kötüler çogunlukta olabilir miydi?

Ho$çakalin...

Eden mutlak bunun karsılıgını bulacaktır...Karsılıgını almayan olmayacak ama kimi bu dünyada kimi ise asıl yurtta...

Selam ve dua ile...

Gönderi tarihi:

Merhaba "yeniceri",

----- " benim var bir akrabam dilinden etrafına çok çekdirdi ve daha sonra çenesinde timör çıktı 6 yıl timörlü oldu 3 yıl evvel vefat etti inşallah o hastalık günahlarına kefaret olur "

Yani Allah akrabanizin tavrina kizdi ve çenesine kanser hücresi 'nakletti' öyle mi?

Malesef Yaraticimiza bu türden iftiralar SIKçA atiliyor!

Allah hiç kimseye Kötülük yapmaz, "O" sadece belirledigi tarihlerde hükmünü infaz eder mesela "Nuh Tufani", "Sodom Gomorra" vs...

Kutsal Yazilar da Yaraticimizin kimseye kötülük yapamayacagini vurgular:

*** " ey anlayi$li adamlar, Haşa ki Allah kötülük ede, ve Kadîr haksizlik eyliye. (...) Evet, gerçek Allah kötülük etmez (...) " (Tevrat - Eyub 34:10)

*** " Ayartılan kişi, «Tanrı beni ayartıyor» demesin. Çünkü Tanrı kötülüklerle ayartılmadığı gibi, kendisi de kimseyi ayartmaz. Herkes, kendi arzularıyla sürüklenip aldanarak ayartılır. Sonra arzu gebe kalınca günah doğurur. Günah olgunlaşınca da ölüm getirir. " (incil - Yakub 1:13-15)

$u anda yeryüzündeki hiç bir dogal afetin (Sel, deprem vs.); hastaliklarin yani olumsuzluklarin sorumlusu YARATICIMIZ DEGiLDiR!

Ho$çakalin...

Gönderi tarihi:

mesela diyelimki siz bir adam öldürdünüz polis yakaladı hakim size 20 yıl verdi şimdi hakim size bir kötülükmü yaptı sadece yapılana karşılık bir hüküm verdi evet hakimin bir suçu suş sizde adam öldürdünüz doğrumu

kaldıki hastalık esasen bir nimettir günahlara kefaret olur

Gönderi tarihi:

mesela diyelimki siz bir adam öldürdünüz polis yakaladı hakim size 20 yıl verdi şimdi hakim size bir kötülükmü yaptı sadece yapılana karşılık bir hüküm verdi evet hakimin bir suçu suş sizde adam öldürdünüz doğrumu

kaldıki hastalık esasen bir nimettir günahlara kefaret olur

bencede sana katılıyorum yeniceri... hatta bazen inşallah cezamı bu dünyada çekerim diye düşünüyorum

Gönderi tarihi:

----- " mesela diyelimki siz bir adam öldürdünüz polis yakaladı hakim size 20 yıl verdi şimdi hakim size bir kötülükmü yaptı sadece yapılana karşılık bir hüküm verdi evet hakimin bir suçu suş sizde adam öldürdünüz doğrumu "

Dogru, ancak...

Kusurlu insanlarin kurdugu Kusurlu Adalet sistemiyle, Kusursuz Ilahi Adaletle kar$ila$tirirsak, yanli$ yapmi$ oluruz!

----- " kaldıki hastalık esasen bir nimettir günahlara kefaret olur "

Bu yazdiginiz Tevrat, Zebur ve incil'e yani Mukaddes Kitaba AYKIRIDIR!

Bu Kitaba göre 'Ölüm' ve 'Hastalik' Adem'in i$ledigi günahtan sonra Insanliga geçmi$ Tanrisal cezalardir!

Ho$çakalin...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.