Φ kralx Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Kız, babası ve kızın erkek arkadaşı .. Baba:z Erkek arkadaş:x Kız:y olsun.. y-Baba bu benim erkek arkadaşım x, z-Öylemii memnun oldum delikanlı, kızımı üzme ha.. ! x-Beyefendi kızınız seviyorum onu üzermiyim.. y-Peki. y-Babacım bu hafta sonu x'in arkadaşlarıyla bir gezi düzenledik sahile doğru z-Aaa buna sevindim... kızım sana emanet x.. x-Ne demek efendim, o benim herşeyim ona gözüm gibi bakarım.. Aradan bir kaç yıl geçti x ve y nin aralarına kara kedi girdi.. ayrıldılar zaten evlenmemişlerdi artık ex aşk oldular... Kızcağız çok acılar çekti Allahtan ondan bebek yapmamıştı ama o'na tüm mahremiyetini vermişti.. Mahremiyetini verdiğine hiç pişman değildi.. Sadece sevgisine yanıyordu.. Neyse gençlikti bu, onlar çağdaş insanlardı medeni bir çağda yaşıyorlardı ve bütün bunlar olağan şeylerdi.. İçinde kalan küçük sevgi kırıntılarınıda temizlemişti.. Gün geçti an geçti, zaman aktı... y yeni bir aşk girdabına düşmüştü, bu kez gönül verdiği şahsın sosyal yaşantısı ve sosyal görüşleri y e çok uzaktı, ama o çok yakışıklı ve olgun bir beydi.. Birbirlerine sırılsıklam aşıktılar, y daha da bir aşıktı.. Bir gün y şok sözlerle irkildi, dizinde yattığı yeni sevgilisi o'na birşeylerden söz ediyorudu.. Ben namusa bekarete önem veririm diyordu.. Zaten o zamana kdar y yi sadece öpmüş ve saçlarını okşamıştı daha öteye geçmemişti. Ve devam ediyordu.. Bir kızın en değerli varlığı iffetidir, namusudur.. Allahtan sen o kızlar gibi değilsin diyordu.. Oysa bilmiyordu nereden bilsindi..?? y hiç sesini çıkarmadan erkek arkadaşnın dizinden kaktı doğruldu hafif buruk bir sesle, tabiki ben o bildiğin kızlardan değilim dedi, ama konuşurken gözlerini kaçırıyordu, odaklayamıyordu.. Apar topar birşeyler bahane etti ve gitmesi gerektiğini söyledi.. Vedalaştılar ve en kısa zamanda görüşmek dilekleriyle ayrıldılar.. y eve gelmişti kendini odasına zor attı.. Ağladı düşündü düşündü düşündü.. Er geç bekire olmadığı bilinecekti, erkek arkadşı "kızlık zarının başka nedenlerle de yırtılabileceğini bilmeyebilirdi.." Düşüncelerinden soyutlanamamıştı, çaresizdi.. Ama onu çok seviyordu uğrunda can verecek kadar.. Ancak evlenirlerse o gece neler olacaktı, bunu düşünmek bile istemiyordu.. y gittikçe karamsarlığa büründü, aklı başından gitti.. Gözü avizenin kıvrık demirine ve yatağının üzerindeki çarşafa ilişti.. Bunu yapmamalıydı, ama içindeki anafordan kurtulamıyordu.. Artık y y değildi.. Başka dünyaların başka düşünce sisteminin ve başka psikoloji kolonisinin bireyi olmuştu.. Normal düşünemiyordu.. Çarşafı büktü kıvırdı ve uç kısmını çeberli düğüm yapt.. Sandalye, kıvrık avize demiri, düğümlü çarşaf ve...... sonuç: x+y=? ?=Ölüm, hezayan, biten aşk, gözü yaşlı baba, aşkına yanan adam ve bir başka kızın da başını her an yakmaya aday x...... Öylesine yazıverdim arkadaşlar içimden geldi.. Saygılar-sevgiler.. Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Kız, babası ve kızın erkek arkadaşı .. Baba:z Erkek arkadaş:x Kız:y olsun.. y-Baba bu benim erkek arkadaşım x, z-Öylemii memnun oldum delikanlı, kızımı üzme ha.. ! x-Beyefendi kızınız seviyorum onu üzermiyim.. y-Peki. y-Babacım bu hafta sonu x'in arkadaşlarıyla bir gezi düzenledik sahile doğru z-Aaa buna sevindim... kızım sana emanet x.. x-Ne demek efendim, o benim herşeyim ona gözüm gibi bakarım.. Aradan bir kaç yıl geçti x ve y nin aralarına kara kedi girdi.. ayrıldılar zaten evlenmemişlerdi artık ex aşk oldular... Kızcağız çok acılar çekti Allahtan ondan bebek yapmamıştı ama o'na tüm mahremiyetini vermişti.. Mahremiyetini verdiğine hiç pişman değildi.. Sadece sevgisine yanıyordu.. Neyse gençlikti bu, onlar çağdaş insanlardı medeni bir çağda yaşıyorlardı ve bütün bunlar olağan şeylerdi.. İçinde kalan küçük sevgi kırıntılarınıda temizlemişti.. Gün geçti an geçti, zaman aktı... y yeni bir aşk girdabına düşmüştü, bu kez gönül verdiği şahsın sosyal yaşantısı ve sosyal görüşleri y e çok uzaktı, ama o çok yakışıklı ve olgun bir beydi.. Birbirlerine sırılsıklam aşıktılar, y daha da bir aşıktı.. Bir gün y şok sözlerle irkildi, dizinde yattığı yeni sevgilisi o'na birşeylerden söz ediyorudu.. Ben namusa bekarete önem veririm diyordu.. Zaten o zamana kdar y yi sadece öpmüş ve saçlarını okşamıştı daha öteye geçmemişti. Ve devam ediyordu.. Bir kızın en değerli varlığı iffetidir, namusudur.. Allahtan sen o kızlar gibi değilsin diyordu.. Oysa bilmiyordu nereden bilsindi..?? y hiç sesini çıkarmadan erkek arkadaşnın dizinden kaktı doğruldu hafif buruk bir sesle, tabiki ben o bildiğin kızlardan değilim dedi, ama konuşurken gözlerini kaçırıyordu, odaklayamıyordu.. Apar topar birşeyler bahane etti ve gitmesi gerektiğini söyledi.. Vedalaştılar ve en kısa zamanda görüşmek dilekleriyle ayrıldılar.. y eve gelmişti kendini odasına zor attı.. Ağladı düşündü düşündü düşündü.. Er geç bekire olmadığı bilinecekti, erkek arkadşı "kızlık zarının başka nedenlerle de yırtılabileceğini bilmeyebilirdi.." Düşüncelerinden soyutlanamamıştı, çaresizdi.. Ama onu çok seviyordu uğrunda can verecek kadar.. Ancak evlenirlerse o gece neler olacaktı, bunu düşünmek bile istemiyordu.. y gittikçe karamsarlığa büründü, aklı başından gitti.. Gözü avizenin kıvrık demirine ve yatağının üzerindeki çarşafa ilişti.. Bunu yapmamalıydı, ama içindeki anafordan kurtulamıyordu.. Artık y y değildi.. Başka dünyaların başka düşünce sisteminin ve başka psikoloji kolonisinin bireyi olmuştu.. Normal düşünemiyordu.. Çarşafı büktü kıvırdı ve uç kısmını çeberli düğüm yapt.. Sandalye, kıvrık avize demiri, düğümlü çarşaf ve...... sonuç: x+y=? ?=Ölüm, hezayan, biten aşk, gözü yaşlı baba, aşkına yanan adam ve bir başka kızın da başını her an yakmaya aday x...... Öylesine yazıverdim arkadaşlar içimden geldi.. Saygılar-sevgiler.. çokk hüzünlüymüş ya saçma bitmiş ama allah korusun yınede Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Roman olsun diye yazılmadı kardeş, zaten yazamamda İşaret ettiğim manayı algıla.. öhöö Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 eskii ve demode hikayeler bakireligini kaybetmis kiz yeni birini bulurr ve oda bekarete onemm veriri artik eskide kaldii ben okuyunca guldumm acaba emre ne derdiiii yoksa cok muuu gectim kendi kulturumdenn bu forumda bekarete onem vermeyen tek benmiyimmmm bana bu konu sacma geliyooo nedirki bakirelikkk Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Dimi yani?? nedirki bu bakirelik.. Farketmez delik deşik.. Ha kapımda tokmak.. Ha kapımda eşik.. Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Dimi yani?? nedirki bu bakirelik.. Farketmez delik deşik.. Ha kapımda tokmak.. Ha kapımda eşik.. ya nesiniz siz namus bekcisimii sizene miletin orasindan burasindann tayiyosa yatsinn bunda abartilcak ne varr Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 bu tarz çarpık ilişkiler sonucunda kim kimin babası belli olmuyor,belkı de ilerleyen yıllarda kardeşler farkında olmadan sevgili olabılıyorlar Alıntı
Φ Damien Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 bence arkadaşın o kızla evlenmesin. kız eğer, arkadaşının en yakın arkadaşıyla yattıysa ve ondan hamileyse bence o kızdan hayır gelmez. üstelik sevdiği erkeğin en yakın arkadaşı.. ben olsam kesinlikle evlenip çocuk almazdım üzerime. kendi sorunları. yaparken ihmalkar davranmasalardı. Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 msn de şahan'ın bir ifadesi var tuh diye!!! böyle içinde ne varsa dışarı tükürüyor,bence bu durumda öyle tuh ki ne tuh Alıntı
Φ y/k Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Eğer o arkadaş sevdiği kadına gerçekten güveniyorsa evlenip mutlu olsunlar. Bir kadınla evleneceksem benden önceki hayatına değil, benden sonra ki hayatına bakarım! Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 Eğer o arkadaş sevdiği kadına gerçekten güveniyorsa evlenip mutlu olsunlar. Bir kadınla evleneceksem benden önceki hayatına değil, benden sonra ki hayatına bakarım! ama bu olaylar o kadinlayken olduysa bu gecmis degildirr senleki zamanda olmusturr Alıntı
Φ y/k Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 ama bu olaylar o kadinlayken olduysa bu gecmis degildirr senleki zamanda olmusturr Özür... ben yanlış anlamışım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.