Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl Bende geldim öylesine uğramıştım dün,ama kalkıp gidemedim galiba gidemiycemde burdayıs bakalım :)Hepiniz harikasınız selam olsun tüm yüreği güzel insanlara
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar Hoşbuldum,yorgunum uzun kışlardan geldim ama samimiyetle gönülden hoşgeldin demeniz beni çok mutlu etti çok teşekkür ederim hepinize bu çiçekler sizler için
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl Hoşgeldin Nazz Merakımı bağışla fakat nickinin hikayesi nedir?
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar HERKESE GÜNAYDIN ,GÜNÜNÜZ GÜZEL OLSUN. NİCKİMİN ÖZEL BİR HİKAYESİ YOK ASLINDA AMA SANIRIM YALAN DÜNYA VE YALANCILARI SANAL DÜNYA VE MASKELİ BALOSUNUN BİLİNCİNDE OLMAK BENİ SADECE NAZ OLMAKTAN ÖTE NAZZ OLMAK DURUMUNDA BIRAKTI... GÜZEL DOSTLARIN VARLIĞINDAN HALA UMUTLUYUM YİNEDE...
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl HERKESE GÜNAYDIN ,GÜNÜNÜZ GÜZEL OLSUN. NİCKİMİN ÖZEL BİR HİKAYESİ YOK ASLINDA AMA SANIRIM YALAN DÜNYA VE YALANCILARI SANAL DÜNYA VE MASKELİ BALOSUNUN BİLİNCİNDE OLMAK BENİ SADECE NAZ OLMAKTAN ÖTE NAZZ OLMAK DURUMUNDA BIRAKTI... GÜZEL DOSTLARIN VARLIĞINDAN HALA UMUTLUYUM YİNEDE... Aramıza hoşgeldin .Gerçi bende yeniyim ama olsun ! Artıkçok az olan hatta nadir bulunan güzel dostlar evet insanın segilisinden sonra en çok ihtiyaç duyduğu kişi onların değerini bilmek gerek ...... Dostlar Yıldızlara Benzer Onlar hep vardır Ama Sadece Gece Olunca Görünürler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.