Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Herkes alim kesilmiş başımıza herkes dini kendi dünya görüşüne göre ne güzel yorumluyor herkes bişeyler anlatıyor ama kimsenin kimseyi dinlediği yok herşeyi ben bilirim havasında ve bunu yaparken öyle bir kasılma var ki neredeyse ben peygamberim diycekler.

Savaş Ay'ın A TAKIMI diye bir programı var tv de izleyenler bilir bir reality show tıpkı oraya dönmüş bu dini konular başlığı herkes konuşuyor ama kimin ne dediği belli değil herkes bağırıp çağırıp sesini duyurmaya çalışıyor ama diğeride bağırdığı için onu duymuyor bile hiç bir fark yok o programla burası arasında bazan kanal gezerken takılırım biraz izledikten sonra yorulup kapatırım"bu ne yahu derim kimin ne dediği kimin ne konuştuğu belli bile değil resmen bir zihin kirliliği"aynı şey şuanda burda yaşanıyor.

Son bir kaç gündür özellikle bir iki arkadaşa dikkat ediyorumda bildiği yada okuduğu yada kopy paste ettiği ne varsa bir anda hepsini konu başlığı yapmış bir tartışma başlamadan diğerine geçmiş yetmemiş bir tane daha açmış yetmemiş bir tane daha,bir tane daha ve herkesi tartışmaya davet edip duruyor insanlar hangi birine cevap verecek ortalığı doldurmuş bütün bildiklerini bir anda anlatmaya kalkan insanlar gibi hiç susmuyor bir nefes al yahu....Bu şekilde çok şey bildiğinimi ima etmeyemi çalışıyorsun derdin ne diye sormazlarmı?

Ben gerçekten sıkıldım bir şeyi neden anlamıyorsunuz ki çok konu başlığı açmak çok şey bildiğinizi göstermez istese herkes tüm forumları doldurur zihin kirliliğine bir son verin çünkü yazdıklarınız beni etkilemiyor bile her konu açıldığında acaba içinde ne var diye okur insanlar ama oda ne hemen hepsi birbiriyle bağlantılı hemen hepsi aynı sayılacak konular ve hep aynı kişiler tarafından açılmış...

Gönderi tarihi:

Savaş Ay'ın A TAKIMI diye bir programı var tv de izleyenler bilir bir reality show tıpkı oraya dönmüş bu dini konular başlığı herkes konuşuyor ama kimin ne dediği belli değil herkes bağırıp çağırıp sesini duyurmaya çalışıyor ama diğeride bağırdığı için onu duymuyor bile hiç bir fark yok o programla burası arasında bazan kanal gezerken takılırım biraz izledikten sonra yorulup kapatırım"bu ne yahu derim kimin ne dediği kimin ne konuştuğu belli bile değil resmen bir zihin kirliliği"aynı şey şuanda burda yaşanıyor.

Son bir kaç gündür özellikle bir iki arkadaşa dikkat ediyorumda bildiği yada okuduğu yada kopy paste ettiği ne varsa bir anda hepsini konu başlığı yapmış bir tartışma başlamadan diğerine geçmiş yetmemiş bir tane daha açmış yetmemiş bir tane daha,bir tane daha ve herkesi tartışmaya davet edip duruyor insanlar hangi birine cevap verecek ortalığı doldurmuş bütün bildiklerini bir anda anlatmaya kalkan insanlar gibi hiç susmuyor bir nefes al yahu....Bu şekilde çok şey bildiğinimi ima etmeyemi çalışıyorsun derdin ne diye sormazlarmı?

Ben gerçekten sıkıldım bir şeyi neden anlamıyorsunuz ki çok konu başlığı açmak çok şey bildiğinizi göstermez istese herkes tüm forumları doldurur zihin kirliliğine bir son verin çünkü yazdıklarınız beni etkilemiyor bile her konu açıldığında acaba içinde ne var diye okur insanlar ama oda ne hemen hepsi birbiriyle bağlantılı hemen hepsi aynı sayılacak konular ve hep aynı kişiler tarafından açılmış...

:clover::clover::clover:

Sana tamamen katılıyorum arkadasım...

Bize düşen bunları dikkate almayıp yolumuza bakmak..

Selam ve dua ile...

Gönderi tarihi:

Rahatsız oluyorsanız okumazssınız olur biter.Sizi zorlayan yokki

kardeşim istrediğin şey zaten yazzılmamışmı

o zaman senin yazdığın lüzumsuz değilmi?

Gönderi tarihi:

Rahatsız oluyorsanız okumazssınız olur biter.Sizi zorlayan yokki

Tipik düz mantık yok birde zorlasaydın beni okumam için madem okumamızı istemiyorsun neden kendini bu kadar yoruyorsun ki madem okumamızı istemiyosun neden bu kadar şeyi yazıp çiziyorsun kendi egonu tatmin etmek içinmi?

Gönderi tarihi:

Tipik düz mantık yok birde zorlasaydın beni okumam için madem okumamızı istemiyorsun neden kendini bu kadar yoruyorsun ki madem okumamızı istemiyosun neden bu kadar şeyi yazıp çiziyorsun kendi egonu tatmin etmek içinmi?

hayret bi şey yani. Kardeşim sana mı soracam,senden mi izin alacam neyi yazmam gerektiğini ? Bu forumda bir tek senmi varsın.Yüzlerce insan bu forumu okuyor

Sanane benim egomdam.İnsanların niyetini ölçme aletimi var sende.Sizler yazınca iyi hoş oluyorda biz yazınca niye rahatsız oluyorsunuz

Hatta varsay ki ben islam düşmanıyım. Sen de çık ortaya aslanlar gibi dinini savun.Sustur beni, bitirici delillerini getir.Yok eğer yapamıyorsan meseleyi kişiselleştirme, niyet okuma sevdasındana vaz geç

Gönderi tarihi:

:clover::clover::clover:

Sana tamamen katılıyorum arkadasım...

Selam ve dua ile...

Çok haklısın arkadaşım en doğrusu bu dikkate almamak

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.