Φ Sümeyye Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 VAKTİ GELMİŞTİR Oturup durma, kalk artık gardaş El ele vermenin vakti gelmiştir Yeter! Gözlerinden dökülen yaş Huzura ermenin vakti gelmiştir. Hainler duruyor şimdi senin başında Cumhuriyet çocuğu seksen yaşında Küfür senin kanlı toprağında taşında Gerçeği görmenin vakti gelmiştir. Seni bu hale getirenlere bir bak! Meclislerine sancağı al, sen çak Heybetli kıyamla yerinden kalk Uykudan uyanmanın vakti gelmiştir. Cahilce cahiliye hükmünü istiyorlar Aklı yerinde kullanmayı bilmiyorlar Zihinden küfrün izini silemiyorlar Hakikati öğretmenin vakti gelmiştir. Müslüman laik mi? Asla olamaz Yapılan zulümlere kayıtsız kalamaz Geceleri uykusuna rahatça dalamaz HiLaFeT´i kurmanın vakti gelmiştir. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 Bacım bu şiirin müellifi kim?? Ayrıca dozu azcık azaltsanız diyorum.. Saygılar... Alıntı
Φ Sümeyye Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 Hangi dozdan söz ediyorsunuz..? ve neyin dozu? Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 Siz bilirsiniz yanlız şunu bilinizki yokuşta fireni patlamış bir araba gibisiniz. Derdinizi meramınızı anlıyorum, ama bu tür direkt slagonlarla, kalpleri islama ısındırılmak istenilenleri ürkütüyorsunuz. Daha sakin ve sağlam adım atmanızı istirham ediyorum.. Genede sizin fikrinizdir.. Saygı duyarım.. Alıntı
Φ dilku Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 Siz bilirsiniz yanlız şunu bilinizki yokuşta fireni patlamış bir araba gibisiniz. Derdinizi meramınızı anlıyorum, ama bu tür direkt slagonlarla, kalpleri islama ısındırılmak istenilenleri ürkütüyorsunuz. Daha sakin ve sağlam adım atmanızı istirham ediyorum.. Genede sizin fikrinizdir.. Saygı duyarım.. 13494[/snapback] Allah razi olsun kardes derdimi hem anladin hem anlattin....iyi ki varsin ya.. Alıntı
Φ engin_canli Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 (düzenlenmiş) Sen kimsin ki orucumu sorarsın? Hakikaten gözün yoksa haramda, Başı açığa niye türban sorarsın Rakı, şarap içiyorsam sana ne. Yoksa sana bir zararım içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim. Esir iken mümkün müdür ibadet? Yatıp kalkıp Atatürk'e dua et. Senin gibi ****** yüzünden, Dininden de soğuyacak bu millet İşgaldeki hali sakın unutma, Atatürk'e dil uzatma sebepsiz. Sen anandan yine çıkardın amma, Baban kimdi bilemezdin ******... NEYZEN TEVFİK Tarih: 5 Eylül , 2005 Düzenleyen: Admin Alıntı
Φ Sümeyye Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2005 Siz bilirsiniz yanlız şunu bilinizki yokuşta fireni patlamış bir araba gibisiniz. Derdinizi meramınızı anlıyorum, ama bu tür direkt slagonlarla, kalpleri islama ısındırılmak istenilenleri ürkütüyorsunuz. Daha sakin ve sağlam adım atmanızı istirham ediyorum.. Genede sizin fikrinizdir.. Saygı duyarım.. 13494[/snapback] Ben Diyanet-Hiyanet islerin yaptigi gibi islami cicili bicili gostermiyorum. Islam ne ise ben onu sunuyorum. Saklim gizli asla olamaz. Ne yani bu zamandaki sahte hocalarin yaptigi gibi hak olan Hilafeti sakliyimda insanlari sadece namazi, orucumu anlatayim.. ki bunlari daha ogrenmedikmi ?? Bu forumdaki kafirlerle alib veremedigim bisey yok. Eger onlar musluman olmak istiyorlarsa Allahin varligini, islami ispatlamaya hazirim. ama benim asil seslendigim insanlar muslumanlardir. Mesela sizin gibi bir muslumana ben sesleniyorum ama goruyorumki siz uyumayi tercih ediyorsunuz.. Ümmet hergun uyutuluyor ve bugun biz buna sadece seyirci kaliyoruz ve sizde buna hiz diyorsunuz oylemi ??!! Allahtan korkmaya davet ediyorum sizi..!! Alıntı
Φ mistik Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2005 slm. sana da selam sümeyyecim. doğrusu yaşını merak ediyorum. bu çıkışlarıını yaş psikolojisiyle doğrudan alakalı buluyorum. ama şunu da bilmeni istiyorum: olmayan ümmete hilafet kurulmaz. sorunu yönetimde sanan sizin gibi dini bütün(!) insanlar peygamberden bu tarafa hiç bir zaman başarılı olamadılar. var mısın ihtimalleri hesaplayalım: diyelim hilafeti kurdun ne olacak? insanlar suç işlemeyecek mi, senin büyük günah diye yırtındığın zinayı işlemeyecekler mi, yoksa insanlar hilafet geldi diye hortumculu4ğu bırakacaklar mı(!), ya da herkes bir anda bütün içtenliğiyle camileri mi dolduracak. senin çığlığını attığın hilafet ancak para düşkünü, stratejik hesapları olan insanlara yarar. peki onların işlerine yarayacak sloganları kimler atar? tabi ki onların ajanları ve onların piyonları atar. biz ülkemizden memnunuz, cumhuriyet bizi memnun ediyor. hilafetin ne me nem bir şey olduğunu öğrenmek istiyorsan, ülkeni de sevmeyen bir hainsen, al cübbeni tarağını hilafetin hüküm sürdüğü mutlu(!) beldelere git de allahına kavuş. geçmişte bu hayalle yatanlar, kabusla yataklarından kalktılar. vazgeç bu rüyalardan. Gel, seni müslüman yapalım. Alıntı
Φ pacodelucia Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2005 Gel, seni müslüman yapalım. sayın misitik ne diyorsun sen?sümeyye zaten gerçek müslüman sen hangi müslümanlıktan bahsediyorsun? Alıntı
Φ Sümeyye Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2005 olmayan ümmete hilafet kurulmaz. dediniz Ümmet var. Lakin o ümmetin zihninde su anda Irkcilik, milliyetcilik, hurafe, küfür, batil hakim. Iste biz muslumanlarin hedefide Allahin emri üzerine su anda Ümmette var olan sapik fikirleri silip yerine sadece ama sadece Islami fikirleri yerlestirmektir. Ve Müslumanlarin zihniyeti ve nefsiyeti Islam oldugu zaman iste Ümmet olusur ve ümmet olustugunda Hilafetin geri gelmesine kimse engel olamaz. Buna sizde dahilsiniz Bi takim sorular sormussunuz: Hilafet catisi altinda yasiyan Müslumanlar ümmet oldugu icin, ve o ümmetin zihniyeti sadece ISLAM oldugu icin Allah korkulari, takwalari yüksek olan insanlardir ve bu insanlar o saymis oldugunuz YASAKLARI cignemiyen insanlar olacaktir. Ki Hilafet altinda barinmak istiyen biri disardan gelirse bu kisi yasaklara uymak uzere kabul edilir. ama yasaklari cignedigi zaman, iste ozaman Rabbimizin indirmis oldugu CEZA HUKUKU devreye gecer. Ve bu ceza Hukukunda Rabbimiz Hirsizlik yapanlarin elini kesin, zina yapanlara ise 100 kirbac vurun diye emretmektedir. Tabi bu cezalarin sartlari coktur, onlari deyinipte konuyu uzatmak istemiyorum. Iste bu cezalar Cumhuriyetin kurmus oldugu sacma , sapan cezalar gibi degildir. Aksine cok CAYDIRICI cezalardir. Elin kesilen birini gordugunuz zaman hirsizlik yapmak surda dursun hirsizlik gibi bir dusunceniz olabilir ..?? Buna hic kimse cesaret edemez. geçmişte bu hayalle yatanlar, kabusla yataklarından kalktılar. vazgeç bu rüyalardan. InsaAllah Müsluman oldugunuzu dusunerek, foruma Hilafetin geri gelecegine dair Kuran Ve SUnnetten deliller sundum onlari okuyun. Ben bendekileri yazmiyorum ben Allahin indirdiklerini acikliyorum. ne yani Allahin indirdikleri Hayallerden veya kabuzlardan ibaretmi??? Allah (Swt) verddigi vaadleri yerine getiren degilmidir..?? Gel, seni müslüman yapalım. Yazdiklarimi dikketle okumamissiniz sanirim. Yoksa yazdiklarimin benim Müsluman oldugumu acikca gosterdigi halde bunu goremiyecek kadar yüzeysel bir insan oldugunuzu sanmiyorum..!! Alıntı
Φ yam_yam Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2005 Bir de böyleleri var iste... Sizin acil ruhsal tedaviye ihtiyaciniz var sümeyye hanim. Bu nasil bir düsüncedir.. Dedelerimizin kanlariyla kurduklari bir düzeni (hem de sizin gibilerin, sirf kendi hilafet düzenini sürdürebilmek için ingiliz ve yunanlilara yaltaklanip, kurtulus mücadelesi vermenin kafirlik oldugunu söylerken) begenmiyorsunuz. Kurtulus mücadelesi verilirken sizin gibiler ingiliz ve yunanlilarin etekleri altindaydi sümeyye hanim... O çok yücelttiginiz araplar, Kur'an'in "sakin ola dost edinmeyin" dedigi hristiyan ingilizler için ihanet içinde dönüp hilafete saldirirken sizin gibiler neredeydi?. Simdi çikmis hilafet martavallarindan bahsediyorsunuz. Aklinizi basiniza alin, kendinize güldürtmeyin.. Bizler varken bu ülkede ne isgal olur ne hilafet ne de teokratik bir devlet. Çok istiyorsaniz gidin o çok yücelttiginiz arap topraklarina... Hilafetiniz de sizin olsun seriatinizda... Alıntı
Φ Sümeyye Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2005 ..ülkeni de sevmeyen bir hainsen..13527[/snapback] Küfür olan Cumhuriyeti sevmemek hainlikse.. Evet.! Alhamdulillah ... "Allahin Konunlarindan baska hic bir Nizam, hic bir Kanun ve hic Bir Ideoloji kabul Etmiyoruz Rabbimiza Sükurler olsun.." Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2005 Kuran,Hadis ve Akıl... Başlığı atan arkadaş fazla ileri gitmiş... Şu durumda demokrasinin alternatifi yoktur... Bu toprakları ele açmak istiyorsanız tamam... Üzerimizde baskılar varken böyle bir şey hayalden öteye gidemez... Ekonomi, siyaset... Nerde bunlar??? Allah a inanıyorsan tamam yaşarsın bir müslüman gibi... Biz de Türküz Biz de Müslümanız Biz de insanız... Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2005 Kuran,Hadis ve Akıl... Başlığı atan arkadaş fazla ileri gitmiş... Şu durumda demokrasinin alternatifi yoktur... Bu toprakları ele açmak istiyorsanız tamam... Üzerimizde baskılar varken böyle bir şey hayalden öteye gidemez... Ekonomi, siyaset... Nerde bunlar??? Allah a inanıyorsan tamam yaşarsın bir müslüman gibi... Biz de Türküz Biz de Müslümanız Biz de insanız... 13550[/snapback] Biraz ileri gitmis ha, saygilar Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2005 Birileri bana çatmadan edemiyor... Alıntı
Φ Sümeyye Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2005 Gelecektir Hilafet ey Müslumanlar Dinmiyor ummetin feryadi dinmiyor Allahin hic bir gunu kani durmuyor Kimsesiz garibanlar gibi gülmüyor Cesetleri hergün parcalanip daglaniyor ....gelecektir Hilafet ey musllümanlar.... Icki ile yatmayla para ile kalkmayla Sükürden uzak ona buna tapmayla Ruhsuz beden gibi olmayla Kafalari kuma sokmayla olmuyor.. ...gelecektir Hilafet ey Müslümanlar... Bana ne deyip kafa cevirmeyi En kücük sahsi menfaatte feryadi koparmayi Dünya icin tagutlara tapmayi Sonradan da olanlar icin Allih´i Sorumlu tutmayi biliyor... ...gelecektir Hilafet ey Müslümanlar... Demokrasi rejimin mollalarinin fetvalariyla Cinsi cibilliyeti belli olmayan fasiklarin ictihatlariyla Bizden gözüküp kuyu esen merkeplerle Bu is olmuyor...... ...gelecektir Hilafet ey Müslümanlar Muslumanlarin derdini dert edinen Taaa dunyanin öbür ucundan feryadi duyan Gece yataginda ummet icin agalayan Yeri geldimi canini sahibine teslim eden Allah tan baskasi icin yasamayan olmadikca olmuyor... ...gelecektir Hilafet ey Müslümanlar.... Beyinleri beyin olup düsündügü zaman Nefsiyetler Islam´dan haz aldigi zaman Fikri ve nefsiyeti islam´da birlestigi zaman O sahsiyet bazinda dunyada deger kalmiyor Allah´tan baskasi icin yasanaman olmadikca olmuyor.. ...gelecektir hilafet ey Müslumanlar Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2005 Sevgili Sümeyye şiirdeki belirtilen herşeye katılıyorum. Ama daha öncede dediğim gibi bu hilafet olayını bir daha düşünsene. Damdan düşme giriyorsun ortama. Yokuşta fireni patlamış araba gibisin. Biraz yavaş be bacım. Bu aralar hilafet konulu bir kitapmı okuyorsun ne. Kaç kez sölücez, hilafet yerine Tc olsun, ne farkeder. Amaç isimmi ismin içeriğimi. Neden toplumu ürkütecek çıkışlar yapıyorsunuz. İslam alimlerinin bu konularda değişik görüşleri vardır. Tebliğin böylesini zararlı görenlerde vardır. Toplum ve insan psikolojisini iyi hesap et. Kaş yapayım derken göz çıkarırısın bir işe yaramaz. Sonra imamhatipleride kapatırlar, Kuran Kurslarını da. Başartüne de karışırlar. İslamda müellefei-l Kulüp meselesini hiç okumadınmı. Peygamber efendimizin hayatını hiç okumadınmı. Bir kaç kanun değiştireceksin. Teklifi dahi yasak olan kanunlar dışında. Ceza muhakemeleri usulü kanunuyla, Kişi hak ve özgürlüklerini düzenleyen kanunlarda ufak tefek değişiklik yeterli sanırım.. Saygılar.. Alıntı
Φ free_as_a_birdd Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2005 Kisi kendisini karanligin aglarindan kurtarıip, aydinlikla tanistiran Cumhuriyeti elinin tersiyle itip tekrar karanligin pesine nasil düsebilir? Esaretini kendi agziyla nasil isteyebilir? Ozellikle de sen Türk Kadini! Dun seriat isteyen birkac capulcuya eslik ederken, seni eve hapsedecek, seni ikinci sinif vatandasa donusturucek, sana en kara carsaflari layik goren, seni kuculten seriatin, hilafetin pankartlarini tasirken, ugruna sloganlar atarken, haklarini sana kim verdi, hic dusundu mu? Bugun sandik basina gidip ulke yonetimi icin oy kullaniyorsan, yonetimde soz sahibi olabiliyorsan, medeni kanunun butun nimetlerinden faydalanip esinle esit haklara sahip olabiliyorsan, hayatta kendine yer edinmeyi basarabiliyorsan, hatta acidir ki o pankartlari rahatca tasiyabiliyor, fikrini ozgurce haykirabiliyorsan, bunu kime borclusun, hic dusundun mu? Demek hilafet tarafinda yer almak hosuna gidiyor. Demek bu saydiklarim sana fazla geliyor.Iyi boyle gidersen zaten gelecekte onlar da elinde kalmayacak! O sahsina hakaretler yagdirdigin Mustafa Kemal Atatürk, seni senden daha fazla dusunmus! Sana yerlerde surunmeyi degil, omuzlarda tasinmayi layik gormus. eger 30 agustoslar 19 mayıslar olamsaydı elinde kuran değil incil olmazmıydı ?? camii yerine kiliseye gitmezmiydin .... ??? iranda ahmedi nejad % 40 kusur oy aldı ve %60 alamadı %60ın ise % 90 ı kadın ..ahh ah.. davuulun sei uzaktan ne kadar hş geliyor değilmi ?? yakından merak ediyorsun demi ?Hala seriat mi istiyorsun? Git o zaman seriatin var oldugu ulkelerde gor oradaki kadinlarin aydinliga hasretini! Keske tarihten birazcik ders alabilseydin! Alıntı
Φ cerrah34 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2005 (düzenlenmiş) Sevgili Sümeyye şiirdeki belirtilen herşeye katılıyorum. Ama daha öncede dediğim gibi bu hilafet olayını bir daha düşünsene. Damdan düşme giriyorsun ortama. Yokuşta fireni patlamış araba gibisin. Biraz yavaş be bacım. Bu aralar hilafet konulu bir kitapmı okuyorsun ne. Kaç kez sölücez, hilafet yerine Tc olsun, ne farkeder. Amaç isimmi ismin içeriğimi. Neden toplumu ürkütecek çıkışlar yapıyorsunuz. İslam alimlerinin bu konularda değişik görüşleri vardır. Tebliğin böylesini zararlı görenlerde vardır. Toplum ve insan psikolojisini iyi hesap et. Kaş yapayım derken göz çıkarırısın bir işe yaramaz. Sonra imamhatipleride kapatırlar, Kuran Kurslarını da. Başartüne de karışırlar. İslamda müellefei-l Kulüp meselesini hiç okumadınmı. Peygamber efendimizin hayatını hiç okumadınmı. Bir kaç kanun değiştireceksin. Teklifi dahi yasak olan kanunlar dışında. Ceza muhakemeleri usulü kanunuyla, Kişi hak ve özgürlüklerini düzenleyen kanunlarda ufak tefek değişiklik yeterli sanırım.. Saygılar.. 13812[/snapback] Hic cabalama arkadas.Sen de o kisi ne hissediyorsa ve de dusunuyorsa aynisini hissedip dusunuyosun.Hic olmazsa o samimi olarak,durustce yazmis.Sen olayi "TAKIYYE" yaparak kapatmaya calisiyorsun.Hilafet yerine TC olsun ne demek?Sen bu cumhuriyetin hangi temeller uzerine kuruldugunu biliyor musun?Bir kac kanun degistireceksin,her sey hallolucak.Ne kadar basit ya.O siir musvettesini yazan arkadas Iran veya Suudi Arabistan`a gitmeye ne dersin?Ha burasi benim ulkem diyorsan ulkene sahip cik.Ulkesine, Cumhuriyetine bagli vatandas ol.Senin halife dedigin Osamanli padisahi bu vatani sirf tahtina tacina halifeligine dokunulmasin diye Kafir diye nitelediginiz ulkelere satmadi mi?Hilafet o kadar guzeldi,ozlenecek bir seydide neden aklin ,bilimin aydinlanmanin karsisinda darmadagin oldu?Neden ovdugun o hilafet bezirganlari o sozde ulemalar ulkeyi kurtaramadi da ATATURK kurtardi?Neden?Cunku vatanini milettini seven ihanet etmeyen aydin fikirli ileri goruslu bir insandi da o yuzden.Sizin gibi degildi yani. Tarih: 6 Eylül , 2005 Düzenleyen: cerrah34 Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2005 Ne..?? ))) Ne yaptın cerrah, benim iletiye cerrahi operasyon çekip, aynen copy yapmışsın. Anlamadım ama neyse.. Sayılar... Alıntı
Φ cerrah34 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2005 Ne..?? ))) Ne yaptın cerrah, benim iletiye cerrahi operasyon çekip, aynen copy yapmışsın. Anlamadım ama neyse.. Sayılar... 13868[/snapback] Aslinda cerahi operasyonu senin gibilerin beynine cekebilseydim.Aklini neden iyiye guzele kullan miyorsun? Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2005 Özgürlük, demokrasi diye konuşup vatandaşın türbanından okuduğu Kur'an'a kadar karışanlara karşı bir şeyler yabılabilir demiş... Hilafeti isteyen kim??? Özellikle ABD yalakalığı yapan Suudi Arabistan varken olacak şey mi bu??? Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2005 Ne..?? ))) Ne yaptın cerrah, benim iletiye cerrahi operasyon çekip, aynen copy yapmışsın. Anlamadım ama neyse.. Sayılar... 13868[/snapback] Aslinda cerahi operasyonu senin gibilerin beynine cekebilseydim.Aklini neden iyiye guzele kullan miyorsun? 13871[/snapback] Sen ne yaptığının farkındamısın. Hala birşeyler anlamış değilim. Bir fikrin varsa yaz. Yoksa sadece oku... Basit tavırlar takınma.. Saygılar.. Alıntı
Φ yam_yam Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2005 Ne yapalim, siire siirle karsilik verelim artik. Belki daha faydali olur (Sairini bosuna aramayin bizzat 2 dakikada kendim yazdim) Çok mu istiyorsun kara çarsaf giymeyi Erkegin yaninda, arkasinda egilmeyi O deilmiydi sana deger veren, yücelten Çok mu istiyorsun O'na ihanet etmeyi Anla artik, aklini çelip onu baglamislar Senin yerini, degerini 2.sinif yapmislar Gel uyma onlara, aç artik gözlerini Istemiyor musun gerçek yerini görmeyi Alıntı
Φ free_as_a_birdd Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2005 ANLADIK Kİ . ... MAZOŞİZMİN ; DİNİ -DİLİ - IRKI- RENGİ -CİNSİYETİ OLMAZ......... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.