Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

EVLENİLECEK,EĞLENİLECEK KADIN AYRIMI YAPILMALI MI?

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Bu aslında toplumuzdaki kadın erkek ilişkilerinde en önemli sorunlardan birini oluşturuyor.Ne kadar medeni geçinirse geçinsin her erkeğin kafasında bir hanımla ilişkiye başladıktan sonra o hanım için kafasınd oluşan imajın bir notudur bu ve genellikle de bu tecrübe et ve geç olur tipik erkek bencilliği yani.Açık yüreklilikle itiraf etmek gerekirse bu bende de var ve bu tutumumdan da pek hoşlandığımı söyleyemem.Burda sakın kadın haklarını savunmak konusunda kraldan çok kralcı geçinen bazı erkek arkadaşlar samimiyetsiz yazılar yazmasın çünkü bu kategoriyi karşı cins için yapmayan bir erkek şu ana kadar tanımadım.

Ama bu kategoriyi yapmamızın nedeninin kimi zamanda günümüz hanımlarının ilişkiler

karşısında takındıkları tutuma da bağlıyorum.Ne yazık ki kadınlarda da ilişkilerde aşırı materyalist bir tutum sergileyip, erkek arkadaşlarıyla herşeyi kısa sürede yaşayıp,o ilişkinin ömrünü kısaltmanın yolunu çok iyi buluyorlar.Bu da özellikle bayan tarafının gelecekteki erkek arkadaşının ona vereceği karnesi oluyor ve Yılmaz Erdoğan'ın bile uzun süreli bir ilişki yaşadığı kız arkadaşından ayrılma nedenini açıklarken ''Bir kadının yatmış olduğu bilmem kaçıncı erkek arkadaşı olarak onla evlenemezdim''cevabına sebep oluyor...

Gönderi tarihi:

Elbette yapılmalı gerçi ben evliliği düşünen erkeklerden değilim o yüzden beraber olduğum sevgililrimi evlilik kriterlerine göre değerlendirmem ama hangi kızın sağlam karakterli olup olmadığına dikkat ederim aynı şekilde kadınlarda erkeklerde bu özellikleri bilinçli ya da bilinçsiz ararlar...

Gönderi tarihi:

öyle bir genelleme yapılmaz..herkes herkesle evli olarak yapamazki.. bu kadın içinde erkek için de geçerlidir.. kişinin evlenince birlikte yapabileceği insan sayısı kısıtlıdır.insanlar çoğu zaman evleninceye kadar birileriyle bişeyleri paylaşmak için birlikte zaman geçirir.

Gönderi tarihi:
her erkek bunu yapıyor zaman zaman gereklidir ,ama istisnalar da olabilir

13875[/snapback]

Bu erkeklere özgü birşeymidir sizce..

kadınlar ilk bir kaçıncı çıktıkları erkekle hemen gözü kapalı evlenirlermi?

kadında erkekte bununla evlenebilirim deyinceye kadar başka arkadaşları olur.

Gönderi tarihi:

Bir gün bir kadınla evlenecek olursam benden önce kimlerle ne yaptığını önemsemiyeceğim çünkü evleneceğim kadın güvendiğim ve ölümüne sevdiğim insan olacaktır

Gönderi tarihi:
başka arkadaşları olur ama kadının daha önce bu arkadaşlarla sex yapmış olması büyük ölçüde kadının dezavantajı olarak görülür.erkekler evlenirken bu konuyu oldukça önemserler.

13937[/snapback]

Söylemek istediğinizi anladım erkekler evet toplumumuzda bekarete önem verirler..

Fakat buradaki konu evlenilecek kadın ayrımı

Böyle bir ayrım olmaz..herkes biriyle çıkmak için başlar sonunun ne olacağı ilerde belli olur..

Gönderi tarihi:

Söylemek istediğinizi anladım erkekler evet toplumumuzda bekarete önem verirler..

Böyle bir ayrım olmaz..herkes biriyle çıkmak için başlar sonunun ne olacağı ilerde belli olur..

14121[/snapback]

walla konu bekaret meselesine gelince erkekler evlenme aşamasında bir bunalıma giriyor mutlaka,tabiki herkes farklı hep aynı sonuç çıkmaz ,ama bakire olmasını tercih ediyor erkekler genelde.. :blushing:

Gönderi tarihi:

14121[/snapback]

walla konu bekaret meselesine gelince erkekler evlenme aşamasında bir bunalıma giriyor mutlaka,tabiki herkes farklı hep aynı sonuç çıkmaz ,ama bakire olmasını tercih ediyor erkekler genelde.. :blushing:

14123[/snapback]

haklısınız..

27 yaşında spor salonunda beraber çalıştığımız bir arkadaş..sohbet sırasında..

evlenmeyi düşünüyorum ama hiç erkek arkadaşı olmamış birini nasıl bulacağım diyordu..bekaret bir kenara:))

hayretle baktım.. düşünmeden bir cevap buldum..

14 yaşında bir kız bulman gerekiyor..ama oda ilkokulda birine aşık olmuştur dedim:)

Gönderi tarihi:

14121[/snapback]

14123[/snapback]

haklısınız..

27 yaşında spor salonunda beraber çalıştığımız bir arkadaş..sohbet sırasında..

evlenmeyi düşünüyorum ama hiç erkek arkadaşı olmamış birini nasıl bulacağım diyordu..bekaret bir kenara:))

hayretle baktım.. düşünmeden bir cevap buldum..

14 yaşında bir kız bulman gerekiyor..ama oda ilkokulda birine aşık olmuştur dedim:)

14129[/snapback]

:D:D:D

Gönderi tarihi:

:D

Bu konuda takıntısı olsa bile erkeklerin ..ilerki yaşlarda evlenilecek kız ayrımını bekaret kriterine göre yapmazlar..

yani kızlar nasıl evlenilecek erkek kriterlerini belirli kritere göre yaparsa erkelrin de belirli kriteri olur..

Gönderi tarihi:

Bu konuda takıntısı olsa bile erkeklerin ..ilerki yaşlarda evlenilecek kız ayrımını bekaret kriterine göre yapmazlar..

yani kızlar nasıl evlenilecek erkek kriterlerini belirli kritere göre yaparsa erkelrin de belirli kriteri olur..

14133[/snapback]

elbette sadece bu konuya göre yapmazlar,başka şeyler de önemlidir,ama bazılarına göre bu baya bi önemlidir,neyse ben saygı duyuyorum görüşlerinize ,ama ben de deneyimlerimden yola çıkarak aktarıyorum gözlemlerimi,tahmin deil yani.. :(

Gönderi tarihi:

14133[/snapback]

elbette sadece bu konuya göre yapmazlar,başka şeyler de önemlidir,ama bazılarına göre bu baya bi önemlidir,neyse ben saygı duyuyorum görüşlerinize ,ama ben de deneyimlerimden yola çıkarak aktarıyorum gözlemlerimi,tahmin deil yani.. :(

14136[/snapback]

Hangi çevrede yaşadığımız önemli.. sizin çevrenizle benim çevrem farklı olabilir..

Günümüzde ikinci üçüncü evliliklerini yapan kadın ve erkekler o kadar çoğaldıki.. bekaret diye birşey olamaz tabiki bu durumda..

Birde istanbul ankara ve izmirde çok küçük yaşta kızlar erkeklerle sex i yaşamaya başladı..yazıyı yazanın hangi ilden yazdığı ve yaşı önemli..en azından bu bilgilerin bulunması gerekiyor kişiyi anlayabilmek için..

Gönderi tarihi:
bence hem evlenilecek hemde eglenikecek olanı bumak lazım ki

bir ömür göz açıp kapatana kadar geçsin anlamadan yani

:D:D:D:D

14221[/snapback]

:clover::D (IRONIK BIR YORUM) :D

AMMA YAPTIN HAA ARKADASIM; NE BU BÖYLE GÖZ ACIP KAPAYNICAYA KADAR ÖMÜR GECERSE BU HAYATTAN NE ANLAYACAGIZ?

DAHA BUNUN ALDATILMALARI; ALDATMALARI VAR; HÜSRANLAR VAR. BIRAHANELERDE SABAHLAYIP , KALDIRIMLARDA UYUMALAR OLAMZSA HAYATIN TADI MI OLURMUS :D:clover:

SONRA DA ÜC COCUKLU ESIMIZI KENDI COCUKLARIMIZIN GÖZLERI ÖNÜNDE NAMUS AYAKLARIYLA ÖLDÜRÜP, YERDE YATAN CANSIZ BEDENDEN ÖZÜR DILEMEKLER VAR, YANIMIZA DA GÖZÜ YASLI BIR POLISIN ELINI OMZUMUZA KOYARAK," hadi kardesim karinla vedalas ta gidelim" demesi var.

Olayin arkasindan, katilin, silahini polise vererek, "hadi gidelim komserim, ben hazirim" demesi var.

Bunlar yasandi sevgli ülkemde. Bu oalyar her gün yasanmakta.

Bunlarsiz mutluluk olur mu?

Ne icin yasiyorduk; namus icindi degil mi. ???

Öyleyse kadin cinsindan olan vatandaslarimiz, erkeklerle eglenirken lütfen daha dikkatli olsunlar. :clover:

(türkiye de yasiyoruz)

saygilar

Gönderi tarihi:

ben bu soruyu cevaplamak isterdim , ama ondan evvel benim sorumak istedigim seyler var...

evlenilecek kadindan kastiniz ne, eglenilecek kadindan kastiniz ne?

neden böyle bir ayirim yapilmak zorunda?

eglendiginiz ,ama evlenmediginiz kizlarla kim evlenecek, eger böyle bir ayirim yapiliosa?

Gönderi tarihi:
ben bu soruyu cevaplamak isterdim , ama ondan evvel benim  sorumak istedigim seyler var...

eglendiginiz ,ama evlenmediginiz kizlarla kim evlenecek, eger böyle bir ayirim yapiliosa?

14257[/snapback]

haaahhh... işte burada ayırımı erkekler yapıyor,ama eğlenilen kadınlar da bir gün mutlaka evleniyorlar ;çok özür dileyerek: her topalın bir kör alıcısı oluyor

Gönderi tarihi:
ben bu soruyu cevaplamak isterdim , ama ondan evvel benim  sorumak istedigim seyler var...

14257[/snapback]

haaahhh... işte burada ayırımı erkekler yapıyor,ama eğlenilen kadınlar da bir gün mutlaka evleniyorlar ;çok özür dileyerek: her topalın bir kör alıcısı oluyor

14258[/snapback]

yuff be abla senden beklemezdim böle bir cevap çok şaşırdım :unsure:

Gönderi tarihi:

14257[/snapback]

14258[/snapback]

yuff be abla senden beklemezdim böle bir cevap çok şaşırdım :unsure:

14261[/snapback]

walla öyle kardeşim çoğu erkek malesef böyle düşünüyor,ben savunmuyorum tabiki kesinlikle ama budur yani... :unsure:

Gönderi tarihi:

saniyorum sayin Alaturka, ahlaki nedenlerle böyle bir sacmalik yaratilmistir.

Cünkü bizim gibi iki arada bir derede gezen kararsiz uluslarin degerleri de kaypaktir. Bir türlü netlesmez. Sanki eglenilen kadin insan degilmis gibi.

Bu nedenle ikili oynarlar hep.

Cükü karilariyla da eglenmesini bilmez, sokaga cikarmaz, arkadas toplantilarina götürmezler.

(Bu sözlerimin icine ýobaz düsünceliler girse de hedefim burada , aydin kisvesiyle kadina ayni gözle bakanlardir)

Isin dogrusu, bir yanda dinsel ve geleneksel tabu ya da yasaklardan kaynaklanan cezai yaptirimlar varken, öte yanda da insanlarin, ruhsal ve bedensel ihtiyaclari var.

Iste bu iki durum insanlarimizi icinden cikilmaz bir paradoxa ve aciya itiyor.

Bu paradox ve aci da sucun anasidir.

Yoketmekten baska cözüm bulamayan bir zihniyet, insan katliamini, namus kisvesine büründürüyor, bu ********** durumu savunan hic bir erkegin benimle tartismaya gelmesini tevsiye de etmem!!!

Samimi olamiyorlar. Ahlakli davranalim derken, kadini ayiriyorlar.

Namuslu davranalim derken, bir kizla yatip kalkip eylenip, evlenmeye gelince kizoglan kiz ararlar.

Sözlerim özellikle kimseye karsi degil, sadece alinanlar icindir.

Ayrica konuyu acan Eftalit arkadasa da cok tesekürler, bu konu bir cok kisinin eteklerindeki taslari dökecektir de. :clover:

saygilar.

Gönderi tarihi:
bence hem evlenilecek hemde eglenikecek olanı bumak lazım ki

bir ömür göz açıp kapatana kadar geçsin anlamadan yani

:D:D:D:D

14221[/snapback]

:clover::D (IRONIK BIR YORUM) :D

AMMA YAPTIN HAA ARKADASIM; NE BU BÖYLE GÖZ ACIP KAPAYNICAYA KADAR ÖMÜR GECERSE BU HAYATTAN NE ANLAYACAGIZ?

DAHA BUNUN ALDATILMALARI; ALDATMALARI VAR; HÜSRANLAR VAR. BIRAHANELERDE SABAHLAYIP , KALDIRIMLARDA UYUMALAR OLAMZSA HAYATIN TADI MI OLURMUS :D:clover:

SONRA DA ÜC COCUKLU ESIMIZI KENDI COCUKLARIMIZIN GÖZLERI ÖNÜNDE NAMUS AYAKLARIYLA ÖLDÜRÜP, YERDE YATAN CANSIZ BEDENDEN ÖZÜR DILEMEKLER VAR, YANIMIZA DA GÖZÜ YASLI BIR POLISIN ELINI OMZUMUZA KOYARAK," hadi kardesim karinla vedalas ta gidelim" demesi var.

Olayin arkasindan, katilin, silahini polise vererek, "hadi gidelim komserim, ben hazirim" demesi var.

Bunlar yasandi sevgli ülkemde. Bu oalyar her gün yasanmakta.

Bunlarsiz mutluluk olur mu?

Ne icin yasiyorduk; namus icindi degil mi. ???

Öyleyse kadin cinsindan olan vatandaslarimiz, erkeklerle eglenirken lütfen daha dikkatli olsunlar. :clover:

(türkiye de yasiyoruz)

saygilar

14252[/snapback]

sen istersen bu dediklerini yaşa ben yaşamak istemem

hayata güzel tarafından bakmalı insanlar

==ben giderim mersine isteyen gitsin tersine=== :):D

Gönderi tarihi:

Peki baska bi soru atabilirmiyim ortaya (eftalit müsadenle),

evleneceginiz kadini neye göre secersiniz, kriterleriniz ne dir?

mutlaka sevgidir, öyle umuyorum, ama tamam bu kiz/kadin her neyse, evlenecegim kiz/kadin dir demeniz icin o kadin nasil olmali?

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.