Φ c@fein Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 arkadaşlar sevdiğiniz insan tarafından kıskanılmak gururunuzu mu okşar yoksa sizi çıldırtır mı? Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 EĞER BİRİNİ SEVERSEM VE O DA BENİ KISKANIRSA OZAMAN SÖYLERİM.. Saygılar.. Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 KESİNLİKLE GURURUMU OKŞAR Alıntı
Φ c@fein Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 kıskançlık bazen çekilmez oluyor ama Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 GURURLANMA İNSAN OĞLU ÖLMEMEYE ÇAREMİ VAR HAZAN OLMUŞ BİR GÜL GİBİ SOLMAMAYA ÇAREMİ VAR (ç alıntı) Saygılar.. Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 KESİNLİKLE HERŞEYİN AŞIRISI ZARAR DEMİŞ BİRİLERİ(ATALARIMIZ MI DEMİŞTİ ) Alıntı
Φ c@fein Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 bunaltıyor adamı bazen katlanılmaz bir hal alıyor ve çığlık atası geliyor insanın.. (benim gibi) Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 BOŞ VER BE CAFEİN.SENDE ÇIĞLIK AT RAHATLA . Alıntı
Φ c@fein Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 İyi de ne üzecem kendimi boş yere.dozunu kaçırmasın olmuyor böyle Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 ALLAHIM YA. GİT ONA SÖYLE MADEM.ŞİMDİ KAPAT BU KISKANÇLIK KONUSUNU ŞÖYLE GEZ FORUMDA AŞKLA İLGİLİ NE ÇOK KONU VAR FİKİRLERİNİ BEKLEYEN ORALARADA YAZ AÇILIRSIN Alıntı
Φ c@fein Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 yok ya kafayı sıyırdım artık Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 OZAMAN BENCE SEN, O ARKANDA GÖRÜNEN SUYA KENDİNİ AT..)) Alıntı
Φ c@fein Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 he he derin değil orası atladım çakıldım : Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 abi beni seven birini bulayımda beni kıskansada olur kıskanmasada.off off yeterki bir sevenim olsun Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 HIMMM, BELLİ OLDU SENDEKİ ASIL PROBLEM ORAYA ÇAKILMANLA BAŞLAMIŞ, ORTA ŞİDDETLİ BEYİN TRAMVASI OLABİLİR..) SIĞA ATLARSAN BÖYLE OLURSUN TABİKİ KISKANANA SİNİR OLURSUN Saygılar... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 abi beni seven birini bulayımda beni kıskansada olur kıskanmasada.off off yeterki bir sevenim olsun 13228[/snapback] YA MEDE İN TURKEY SEN BU ÇENEYLE NASIL BOŞ KALMIŞSIN HAYRET WALLA.YADA ÇOK KONUŞTUĞUN İÇİN KIZLAR SENDEN KAÇIYOR.TELLİ BABAYA ADAK ADAYACAĞIM SENİN İÇİN. Alıntı
Φ fındıkkurdu Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2005 aşk, aşk ve kıskançlık bulerınanası sevgidir babasını karıştırmayın Alıntı
Φ fındıkkurdu Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2005 her sey sevgiden dogar :D :D Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.