Φ ruheşi Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 içimden gelen her cümlede sen varsın...ne eksik ne fazla...varlığını hissetmek istediğim heran düşerim yollara...ne kadar uzak olsanda nerelere gizlensende bulurum seni...umudumun yolu senden geçerken sensiz nasıl kalırımki???hiçbişey hiçkimse sen olmayı başaramadı ama sen herşey olmayı başardın be CANCANIM...bulamam diye düşünmemiştin herhalde bilirim geçirmezsin uzaklığı içinde... yine yanıbaşına ******... kader yollarının kesiştiği yerde yine biz yanyana geldik...şaşırmadım seni bulmama tesadüf olsada...artık benim varlığımın işaretisin sen,ruheşimsin,candostumsun,cantanemsin...şimdi oturdm düşünüyorum biz hep yanyana gelecez habersiz olsakda birbirimizden hep bulucam seni...gölgen gibi peşindeyim...tesadüfler şaşırtmıcak beni senin olduğun yere yüreğim götürecek beni bulucam hep seni...seni çok seviyorum...can dostum... Alıntı
Φ GµęštGΐяL Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Bebeğim, Candostum, CanYarım, nasıl buldun beni burda demicem. Sen canım, kanım, herşeyimsin. Ama herşey sen değil. Yaşadığım mutsuzlıklara şahit oldun, hep ikimiz ağladık, birlikte ıslandık yağmur altında, şems,iyemizi paylaştığımız günü hatırlıyo musun? Ya kelebek tokalrı. Emanetlerin bende ... ölürüm sana dostum. Can yarım ... İyi ki burdasın, yanımdasın, zaten gel diyecektim. Kimseler bilmesin burda olduğumuzu. Kimse bulmasın bizi. Burda mutlu yaşalım, paylaşaşım. Unutma sen herşeysin, sen cansın, sen CANCANIMsın, ama herşey sen değil SENİ SEVİYORUM ... Alıntı
Φ HaTe Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Ayyyy CancanLar Yine birLeşmiş ...İyiki BuLdun Bizi ...İyiki BizimLesin yine zaten hep BizimLeydin ama OLsun .. Ho$GeLdin Bitanem, AbLam (( Ruheşi )) Alıntı
Φ ruheşi Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 geldim işte yine yanıbaşındayım...habersiz adım yok artık kızarım heeeeeee Alıntı
Φ JuroN Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 geldim işte yine yanıbaşındayım...habersiz adım yok artık kızarım heeeeeee ho$geLdin ruheşi Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.