Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

içimden gelen her cümlede sen varsın...ne eksik ne fazla...varlığını hissetmek istediğim heran düşerim yollara...ne kadar uzak olsanda nerelere gizlensende bulurum seni...umudumun yolu senden geçerken sensiz nasıl kalırımki???hiçbişey hiçkimse sen olmayı başaramadı ama sen herşey olmayı başardın be CANCANIM...bulamam diye düşünmemiştin herhalde bilirim geçirmezsin uzaklığı içinde... yine yanıbaşına ******... kader yollarının kesiştiği yerde yine biz yanyana geldik...şaşırmadım seni bulmama tesadüf olsada...artık benim varlığımın işaretisin sen,ruheşimsin,candostumsun,cantanemsin...şimdi oturdm düşünüyorum biz hep yanyana gelecez habersiz olsakda birbirimizden hep bulucam seni...gölgen gibi peşindeyim...tesadüfler şaşırtmıcak beni senin olduğun yere yüreğim götürecek beni bulucam hep seni...seni çok seviyorum...can dostum...

:wub:

Gönderi tarihi:

Bebeğim, Candostum, CanYarım, nasıl buldun beni burda demicem. Sen canım, kanım, herşeyimsin. Ama herşey sen değil.

Yaşadığım mutsuzlıklara şahit oldun, hep ikimiz ağladık, birlikte ıslandık yağmur altında, şems,iyemizi paylaştığımız günü hatırlıyo musun? Ya kelebek tokalrı. Emanetlerin bende ... ölürüm sana dostum. Can yarım ...

İyi ki burdasın, yanımdasın, zaten gel diyecektim. Kimseler bilmesin burda olduğumuzu. Kimse bulmasın bizi. Burda mutlu yaşalım, paylaşaşım.

Unutma sen herşeysin, sen cansın, sen CANCANIMsın, ama herşey sen değil

SENİ SEVİYORUM ...

Gönderi tarihi:

Ayyyy CancanLar Yine birLeşmiş ...İyiki BuLdun Bizi ...İyiki BizimLesin yine zaten hep BizimLeydin ama OLsun .. :)

Ho$GeLdin Bitanem, AbLam (( Ruheşi )) :)

Gönderi tarihi:

geldim işte yine yanıbaşındayım...habersiz adım yok artık kızarım heeeeeee :D

ho$geLdin ruheşi :lol:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.