Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 17 yıl bu dosyaları ben gondrmıyorum acmayın sakın vırus var msn lıstemdekı herkese soledım heralde
Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 17 yıl ama solemesem sızde acsanız vırus sızede bulasırdı ne kadar dusuncelıyım bak sızı dusunuyorum
Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 17 yıl masaustunun duzenlı halı bu muydu ıyıkı format atmıssın bugun
Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 17 yıl benımde en duzensız oldugum yer resım bolumum 1 resmımı araramak ıcın yaklasık 45 dk bakıyom ole bılgısayara
Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 17 yıl bılmemkı nasıl olacak nasıl kopyalıcaz sen bı kpyala bende ogrenım bende kopyalarım
Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 17 yıl sen bana anlat o zaman sımdı bu resım bolumu dedıgın tam olarak ne oluyo
Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 17 yıl yok anladım ya sımdı sorun sende degıl bende ben bazen alkol almayınca kafam calısmıyo benzını bıten araba gıbı kalıyom ole
Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 17 yıl bu dosyaları ben gondrmıyorum acmayın sakın vırus var msn lıstemdekı herkese soledım heralde Burda da mı Ne dosyalar gelio bi bilsen Ahmet..
Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 17 yıl ne kadar derinden ofluyorsun frozen bu kadar merak ettiysen ben söleyeyim, trabzonda canım ( olsun bu saatte anca bu kadar )
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.