Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Merhaba arkadaşlar.Yeni bir bilgisayar topladım ama bilgisayar çok yavaş yani bir programı açarken,dosya kopyalarken,herhangi bir programda herhengi bir işlemi yaparken kısacası ne yaparsa yapsın yavaş.(oyunlarda bir kilitlenme yada yavaşlama yok) xp professional kullanıorum. bilgisayarı daha çok cad programları için kullanmak için almıştım ama bu yavaşlık acayip canımı sıkıyor işin kötü tarafı bilgisayardan pek anlamıyorum(kullandığınız birçok terime yabancıyım). acaba parçalar arası bir uyumsuzluk olabili mi? bi arkadaş benchmarklara bakmalısın demişti ama ben ona nasıl bakacağımı bilmediğim gibi neren bulacağımı ve bulduğum zaman nasıl kullanacağımıda bilmiyorum.sizden ricam tabi kabul ederseniz bu yavaşlamayı nasıl gidereceğim konusunda bir akıl vermeniz.ilginiz için şimdiden teşekkür ederim. parçalar şöyle :

anakart : 8I945G-ME I945G 10066MHz LGA775,VGA,DUAL DDR2,PCI EXPRESS

işlemci : pentium d 805 ,2.6 GHz dual core

bellek : 1gb ddr2 533 mhz

ekrankartı : ATI RADEON X1300 PRO 256MB DDR2 PCI-E x16

hdd : 120gb sata2 ncq seagate

monitör : 107s66 17'' real flat ctr

kasa : cooler master centrion

tv kartı : skystar2 digital pcl

:(

• 1 yıl sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.