Φ old_soldier Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Merhaba arkadaşlar.Yeni bir bilgisayar topladım ama bilgisayar çok yavaş yani bir programı açarken,dosya kopyalarken,herhangi bir programda herhengi bir işlemi yaparken kısacası ne yaparsa yapsın yavaş.(oyunlarda bir kilitlenme yada yavaşlama yok) xp professional kullanıorum. bilgisayarı daha çok cad programları için kullanmak için almıştım ama bu yavaşlık acayip canımı sıkıyor işin kötü tarafı bilgisayardan pek anlamıyorum(kullandığınız birçok terime yabancıyım). acaba parçalar arası bir uyumsuzluk olabili mi? bi arkadaş benchmarklara bakmalısın demişti ama ben ona nasıl bakacağımı bilmediğim gibi neren bulacağımı ve bulduğum zaman nasıl kullanacağımıda bilmiyorum.sizden ricam tabi kabul ederseniz bu yavaşlamayı nasıl gidereceğim konusunda bir akıl vermeniz.ilginiz için şimdiden teşekkür ederim. parçalar şöyle : anakart : 8I945G-ME I945G 10066MHz LGA775,VGA,DUAL DDR2,PCI EXPRESS işlemci : pentium d 805 ,2.6 GHz dual core bellek : 1gb ddr2 533 mhz ekrankartı : ATI RADEON X1300 PRO 256MB DDR2 PCI-E x16 hdd : 120gb sata2 ncq seagate monitör : 107s66 17'' real flat ctr kasa : cooler master centrion tv kartı : skystar2 digital pcl Alıntı
Φ yasinsadik Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 arkadaşım eğer ram 'ın tek parça halinde 1 gb ise sana tavsiyem iki tane 512 şeklinde takarsan bilgisayarın biraz daha hızlanabilir. Bir ikincisi bir bilgisayarcı arkadaşa bios ayarlarını kontrol ettir. Alıntı
Φ GS ÇAGATAY GS Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 kardeş mrb önce sistemi yeniden yükle yada yüklettir 2. yasin kardeşin de dedigi gibi bios ayarlarına baktır 3. tv kartını çıkar bide ole dene 4. klavye mause webcam gibi malzemelri çıkararak deneyebilirsin ama ben ondan yaptıgını sanmıyorumm Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.