Φ meliskoo Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 kimin lafıydı şu nazım hikmet dimi kim imzasında kullanıyordu elmayı seviyorsun diye elmanın da seni sevmesi şart mı diye.. öyle wallahi. vur kaç taktiğini duydunuz mu önce aşık olup aşık ediyosunuz sonra son sürrat kaçmaya başlıyosunuz. oofff geride kalanın halini aklınıza bile getirmeyin..! Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 alta kalanin cani ciksin ay saçmalama yaa Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 ay saçmalama yaa gülmekten ağlattın beni. Allah da seni güldürsün Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 sanirim bu taktigin ustalarindan biri olsam gerek bide o siire bayilirim TAHİRLE ZÜHRE MESELESİ Tahir olmak da ayıp değil Zühre olmak da hattâ sevda yüzünden ölmek de ayıp değil, bütün iş Tahirle Zühre olabilmekte yani yürekte. Meselâ bir barikatta dövüşerek meselâ kuzey kutbunu keşfe giderken meselâ denerken damarlarında bir serumu ölmek ayıp olur mu? Tahir olmak da ayıp değil Zühre olmak da hattâ sevda yüzünden ölmek de ayıp değil. Seversin dünyayı doludizgin ama o bunun farkında değildir ayrılmak istemezsin dünyadan ama o senden ayrılacak yani sen elmayı seviyorsun diye elmanın da seni sevmesi şart mı? Yani Tahiri Zühre sevmeseydi artık yahut hiç sevmeseydi Tahir ne kaybederdi Tahirliğinden? Tahir olmak da ayıp değil Zühre olmak da hattâ sevda yüzünden ölmek de ayıp değil. Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 sanirim bu taktigin ustalarindan biri olsam gerek bide o siire bayilirim TAHİRLE ZÜHRE MESELESİ ne tahırı ne zuhresı ya wala hayal et kaçtı adam dıom arkasına bakmadı hıkaye olabılcek kadar bıle durmadı sonn sürratt vınnnnnnnnnnn ben anca buna kader kısmett derimmmm Alıntı
Φ güçlü Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 benim imzam yahu. her ilişki bi tecrübedir.iyi veya kötü bitmesi önemli deil. evet insan bazen cok yıpranıyor.bi daha mı tövbe diyor.ama yapcak bişey yok.bu ancak deneme yanılma yoluyla bulunacak bişey. en şanslılar ilk denemelerinde bulanlar. ama unutmamak gerek... Tahir olmak da ayıp değil Zühre olmak da hattâ sevda yüzünden ölmek de ayıp değil. biraz konu dışı olacak ama elmayı çok severim. Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 öncelikle şunu belirteyim çok sevdiğim bir şiirin burda konu olmasına çok sevindim ama benim anlamadığım lafa gelince herkes der ki bir insanın evliliği düşünebilmesi için karşısındakiyle zaman geçirmesi,onu tanıması gerekir. aynı yastığa baş koncaksa insanların bir düşünme, karşısındakini tanıma süresi olması lazım. fakat bu süre zarfında eğer kişi karşısındakiyle evlenmesinin mantıklı olmadığını anlayıp yolunu değiştirirse o zamanda severken ayrılanlar diye şarkı yapılır. veya vurupta kaçanlar diye birbirini seven iki insanın evlenmesi veya birlikte olması mı gerekir her zaman. hiç sanmıyorum. hayat o kadar kolay değil... Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 öncelikle şunu belirteyim çok sevdiğim bir şiirin burda konu olmasına çok sevindim ama benim anlamadığım lafa gelince herkes der ki bir insanın evliliği düşünebilmesi için karşısındakiyle zaman geçirmesi,onu tanıması gerekir. aynı yastığa baş koncaksa insanların bir düşünme, karşısındakini tanıma süresi olması lazım. fakat bu süre zarfında eğer kişi karşısındakiyle evlenmesinin mantıklı olmadığını anlayıp yolunu değiştirirse o zamanda severken ayrılanlar diye şarkı yapılır. veya vurupta kaçanlar diye birbirini seven iki insanın evlenmesi veya birlikte olması mı gerekir her zaman. hiç sanmıyorum. hayat o kadar kolay değil... benimde en sevdigim siir ama insanlarin kacmasi normal cunku bende hepp olee kacarim cunku is ciddiyetlesince icimi korku sarar ben ciddiyete henuz gelemem analrsin ya emree benim icin genc yani coookk erken zaten kimle ciksam evlenmek istedi bende kacccc kizim yaptimmm....sanirim bu evlilik olayindada haklisin yaa insan seviyo ama is evlilige gelince bilmiyorum ama olmaz diyomm Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 benimde en sevdigim siir ama insanlarin kacmasi normal cunku bende hepp olee kacarim cunku is ciddiyetlesince icimi korku sarar ben ciddiyete henuz gelemem analrsin ya emree benim icin genc yani coookk erken zaten kimle ciksam evlenmek istedi bende kacccc kizim yaptimmm....sanirim bu evlilik olayindada haklisin yaa insan seviyo ama is evlilige gelince bilmiyorum ama olmaz diyomm ne evlılıgı yaw yıne konuyu evlılıge getırdınıs kim evlenmek ıstıyo allaskına konuyu acıp durmasanıza adam kactı dıom daha ask yasıcaktık gul gıbı yaa ühhüüüüüü elma benı sevmıooooooooo Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 malesef kaçan kovalanıyor artık.. eğer ki karşınızdakine sevdiğinizi bellı ederseniz tamamdır,büyü kaybolmuştur.oysa ki ınsanlar gizemi,elde edememeyı sever hep böyleleri kişiye değil aşka,keşfetmeye aşıktır tabıkı de içten sevenlere lafım yok..türlerı de azaldı zaten Alıntı
Φ Armance Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Hep söylemişimdir.. Aşka inanın .. Ona kulak verin .. Ama samimiyetine asla güvenmeyin. Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 ne evlılıgı yaw yıne konuyu evlılıge getırdınıs kim evlenmek ıstıyo allaskına konuyu acıp durmasanıza adam kactı dıom daha ask yasıcaktık gul gıbı yaa ühhüüüüüü elma benı sevmıooooooooo oo meliskocumm ne diyim sende biraz agir mi ne takilsaydin ya dogru ama kacan kovalaniyoo bidahakine ole yapp bencee Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 demek kaçan kovalanıyo. bende diyorum neden millet ulu orta koşmaya başladı Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 demek kaçan kovalanıyo. bende diyorum neden millet ulu orta koşmaya başladı hahaha gidiklada guleyim ya emre galiba sen kovalayanlardansin arkadasimm olemi acabaa yoksa yaniliyormuyumm Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 hahaha gidiklada guleyim ya emre galiba sen kovalayanlardansin arkadasimm olemi acabaa yoksa yaniliyormuyumm hayır canım kovalamak gibi bi tarzım yok. sever ve sevilirim. seven kaçmayacağına göre kovalamanın da bir anlamı yok bence. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 hayır canım kovalamak gibi bi tarzım yok. sever ve sevilirim. seven kaçmayacağına göre kovalamanın da bir anlamı yok bence. evet gerçek seven kaçmaz,haklısın emre,(pardon emre_s ) Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 evet gerçek seven kaçmaz,haklısın emre,(pardon emre_s ) nerden çıktı şimdi bu emre_s. samimi ol benle seden. ayıp oluyo valla Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 nerden çıktı şimdi bu emre_s. samimi ol benle seden. ayıp oluyo valla yaw nıkın emre_s değil mi Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 iyi o zaman bende sana sedelina diyim bundan sonra. başa döndük yine. neyse kafana göre takıl. Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 ay emree cok komıksın neden herkes kosusturuyormus ay sedelinaa sende emreye takılmadan edemıyosunn öfsss ....... Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 hayır canım kovalamak gibi bi tarzım yok. sever ve sevilirim. seven kaçmayacağına göre kovalamanın da bir anlamı yok bence. yine felsefik laflar yapiyoooo ama ne diyim haklisin tabiyki seven kacmazz Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 ay emree cok komıksın neden herkes kosusturuyormus ay sedelinaa sende emreye takılmadan edemıyosunn öfsss ....... herkes biri kovalasın diye kaçıyo ama tabi herkes kaçtığı için kovalayan kimse kalmıyo evet bana takılmadan edemiyo. biz her topicte başımıza çıkarıyoz ama anlamıyo ki yine felsefik laflar yapiyoooo ama ne diyim haklisin tabiyki seven kacmazz doğru. TABİYKİ seven kaçmaz Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 herkes biri kovalasın diye kaçıyo ama tabi herkes kaçtığı için kovalayan kimse kalmıyo evet bana takılmadan edemiyo. biz her topicte başımıza çıkarıyoz ama anlamıyo ki doğru. TABİYKİ seven kaçmaz kacmasin canim kasiniyomuu kacip ne yapicakk halla halla kizdiriyolar emre abimii yaa cok salagimm ole yemegimi evde unuttuum bu pariste yemek yenmezz emreee cokk aciktimm neyse internet karin doyuruyooo herkese afiyet olsun yemek yiyenler icin amaa Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 iyi o zaman bende sana sedelina diyim bundan sonra. başa döndük yine. neyse kafana göre takıl. ya bıanlık latıfeydi emrecim.oldu mu şimdi Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 kacmasin canim kasiniyomuu kacip ne yapicakk halla halla kizdiriyolar emre abimii yaa cok salagimm ole yemegimi evde unuttuum bu pariste yemek yenmezz emreee cokk aciktimm neyse internet karin doyuruyooo herkese afiyet olsun yemek yiyenler icin amaa bir fransız atasözü der ki akılsız başın acısını gariban ayaklar çeker ya bıanlık latıfeydi emrecim.oldu mu şimdi idare eder Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.