Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

HEY VURDUM DUYMAZLAR!

Muazzez İlmiye Çığ

Sabancılar, Koçlar, Holdingler, Üniversiteler, Sendikalar, lar, ler !…

Siz bu memlekette yaşamıyorsunuz galiba. Hiç sesiniz çıkmıyor! Demokrasi diyorsunuz, ama onun gereklerini yerine getirmiyorsunuz!

. Ülke "özelleştirmek" lafı ile parti parti satıldı ve satılıyor; ses yok.

. 10 yıl önce sonu gelen terör, şehirlere indi, her gün şehit veriyoruz. İçimiz kan ağlıyor. Kadınlar çocuklar ağlıyor Uçaklar, roketatarlarla yüz binlerce masrafa karşılık ele geçirilen 5-10 terörist ile övünülüyor; Aldıran yok.

. Cephanelikte büyük patlama oluyor, 25 askerimiz ölüyor, Sebebi bir türlü açıklanamıyor; Soran yok

. Yepyeni bir eğitim programı başlıyor, küçücük çocuklar okula alınıp ilk hedefin Arapça ve Kur'an öğrenmek olduğu söyleniyor. Vatan, millet, bilim hepsi bir tarafa atılıyor;Sonunu düşünen yok.

. Bir çok bilim adamlarımız, değerli komutanlarımız, gazetecilerimiz suçsuz olarak yıllarca hapislerde yatıyor. Vicdan yok

. Ülkemize sığınmacı olarak Suriye’den, Libya’dan eli silahlı insanlar getiriliyor ve bunlar ülkemizde eğitiliyor. Gören yok.

. Komşumuz Suriye’ye savaş eşiğindeyiz. Fark eden Yok.

. Büyük bir iç savaşa doğru dolu dizgin gidiyoruz. Korkan yok

Bakıyorum hiç birinizin umurunda değil. Hepinizin gözünü para bürümüş, gelmekte olan tehlikenin farkında değilsiniz. 90 yıl önce Cumhuriyet ile elde ettiklerimizin bir bir elden gittiğini, onlar sayesinde bu günkü saltanatınızı sürdüğünüzü görmüyorsunuz. Her gün yalanla dolanla konuşan, önüne gelene en ağır lafları söylemeye çekinmeyen , ona karşılık kendisinin demokrat olduğunu söyleyen birine demokrasi gereği (?) neden karşı çıkmıyorsunuz?

Bu ülkeye gelecek her kötülükte hepinizin payı var, untmayın! bu gemide hepimiz varız. Nasıl böyle sessiz kalıyorsunuz? Yazık olacak bu güzel ülkeye; ve bu Din iman edebiyatıyla uyutulan, her türlü sömürüye katlanan halkımıza!

Ben 98 yaşındayım ve ömrümün şu son günlerini, o eşsiz Devrimimizin, Din sömürüsünden yarar sağlayanlar, gavur(dediklerinin) ekmeği ile beslenenler tarafından içine edildiğini görerek, içim yanarak, yüreğim kan ağlayarak geçiriyorum.

Bu günleri de çok çok arayacaksınız, haberiniz olsun!

Gönderi tarihi:

Türkiye AKP tarafindan parsellenmis ve satisa cikarilmistir.Yurtseverler artik seslerini cikaramaz bir konuma getirilmislerdir.Türkiye su anda isgal günlerini aratmayacak sekilde bir baski ve korku sendromu icindedir.Iktidar dünkü DAMAT FERID hükümeti gibi düsmanla isbirligi halindedir.Sinirlarimizin dibinde kurulmasi istenen Kürt Devleti'nin temel taslarinin atilmasi icin katki saglamaktadir.Irak Kürdistan'i kurulmustur kuruculari Recep Tayyib Erdogan,ABD;iSRAIL VE BARZANI'dir.Simdi Suriye Kürdistan'i icin savas verilmekte ve Türkiye'nin basbakani Suriye Kürdistan'i icin devrededir.Türkiye cok kanli bir savasin arefesindedir.Bu Türk ulusu icin bir ölüm kalim savasi olabilir.Ya Türkiye ilelebet payidar kalacaktir ya da isgal gücleriyle isbirligi yapanlar tarafindan bölünecektir.

saygilarla

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.