Φ modernjames Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 yukarıdaki görüntülere bilgisayarınızın hemen önünden bakarsanız,kızgın yüzün solda, sakin yüzün sağda olduğunu görürsünüz.Ancak 2-3 metre uzaklaşıp baktığınız zaman tam tersini görüyorsunuz. Bu illuzyonun Glasgow Üniversitesi'nden Phillippe G. Schyns ve Aude Oliva tarafından oluşturulmuş Her gordugumuz, her zaman gercek olmayabiliyor... *bende oldu.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 çok güzel teşekkür ederim ilginç Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Eveet güsel paylaşım Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 yeni bir yöntem daha buldum. resimlere uzağa gitmeden de bakıla biliyor. sadece gözleri hafif kısıp,puslu ve çok az şaşı olarak bakınca da iki resim yer değiştiriyor. bunu da deneyin... Alıntı
Φ masums Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 yeni bir yöntem daha buldum. resimlere uzağa gitmeden de bakıla biliyor. sadece gözleri hafif kısıp,puslu ve çok az şaşı olarak bakınca da iki resim yer değiştiriyor. bunu da deneyin... dediğini yaptım ve bi baktım birinci resimdeki adam gibi yüzüm kırış kırış olmuş(gözü değil tüm suratımı kasmışım herlde) Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 dediğini yaptım ve bi baktım birinci resimdeki adam gibi yüzüm kırış kırış olmuş(gözü değil tüm suratımı kasmışım herlde) güzel bir yöntem siz karşılıklı yer değiştirmişsiniz benim anladığım Alıntı
Φ masums Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 güzel bir yöntem siz karşılıklı yer değiştirmişsiniz benim anladığım evet,adamı kız gibi göriim derken,ben adam gibi oldum Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 resimdeki kadın mı erkek mi? Alıntı
Φ masums Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 resimdeki kadın mı erkek mi? pardon ??? Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 "evet,adamı kız gibi göriim derken,ben adam gibi oldum" derken resimdekini sanki erkekle kız arası bir şeyler olduğunu söyler gibisin. o açıdan resimdekilerin kadın mı yoksa erkek mi olduklarını sordum.. umarım yanlis anlasılmamısımdır. Alıntı
Φ anti-alternetif Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 evet nasıl olur anlayamadım.. teşekürler.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 çok güzel,çok ilginçmiş çok beğendim teşekkürler... Alıntı
Φ DeLorean Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 Oldukça ilginç teşekkürler Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.