Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

AMERİKANIN FLORİDA EYALETİNDE BULUNAN BİLİM MERKEZİNCE HAZIRLANAN 10MİLYON IŞIK YILI İLE BAŞLAYAN UZAKLIKLARDAN, DÜNYA YÜZÜNE YAKLAŞARAK BİRYAPRAĞIN NANOMETRELERLE ÖLÇÜLEN MİKROSKOPİK GÖRÜNTÜSÜNE VE DNA ŞİFRELERİNEKADAR UZANAN MÜKEMMEL BİR GÖSTERİ...

izlemek için tıkla

Gönderi tarihi:

hayretim şaştıyı çok şaşırdım manasında şeyetmiştim ben :D

ama gerçekten mühtiş tebrikler :clover:

sanki sen yapmışsın gibi oldu bu :lol:

Gönderi tarihi:

tamam kızma bu forumda bazen abi abla karışıyor.. ama zaten kimse doğru dürüst kendi ismini kullanmıyorki?

Bu arada ikinci kere izlemen hoşuma gitti çoğu kişi bu gösteriye bakmıyor bile oysa ne kaçırdıklarının farkında değiller ablacım. :clover:

Gönderi tarihi:

tamam kızma bu forumda bazen abi abla karışıyor.. ama zaten kimse doğru dürüst kendi ismini kullanmıyorki?

Bu arada ikinci kere izlemen hoşuma gitti çoğu kişi bu gösteriye bakmıyor bile oysa ne kaçırdıklarının farkında değiller ablacım. :clover:

Bak bende bu akşam birini sevindirmiş olmama sevindim bu akşam herkez genelde bana kızıyor da :D

Muhteşemdi izlemeyenlerde daha farkına varmamıştır. :clover:

Gönderi tarihi:

inan geçenlerde de senin durumuna düştüm. o gün sanki herkas solundan kalkmış gibiydiler. kimseyle güzel bir münasebetim olmamış ve ben de internete küsüp bilgisayarı kapamıştım. seni anşayabiliyorum. ayağının altındakiler kaçmazlarsa ez gitsin...

Gönderi tarihi:

inan geçenlerde de senin durumuna düştüm. o gün sanki herkas solundan kalkmış gibiydiler. kimseyle güzel bir münasebetim olmamış ve ben de internete küsüp bilgisayarı kapamıştım. seni anşayabiliyorum. ayağının altındakiler kaçmazlarsa ez gitsin...

:unsure: işte onu yapamam bak çünkü annem kızıyor :unsure::stuart: nettekilerede ya get başımdan diyorum oldu bitti :D

Gönderi tarihi:

evet ınanılmaz

evrende insan bı yana dünya bıle çok küçük...bu gösteri bana Allah ın varlığını bır daha hatırlattı :excl:

Gönderi tarihi:

evet aslında çok ibret verici bir video ama görmek ve anlamak isteyenler.. sen görüp ve anlamışsın zaten..

konuyu çektiğin nokta çok önemli. olayı bu yönden sentezlememize yardımcı oldugun için teşekür ediyorum. :clover:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.