Φ modernjames Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 AMERİKANIN FLORİDA EYALETİNDE BULUNAN BİLİM MERKEZİNCE HAZIRLANAN 10MİLYON IŞIK YILI İLE BAŞLAYAN UZAKLIKLARDAN, DÜNYA YÜZÜNE YAKLAŞARAK BİRYAPRAĞIN NANOMETRELERLE ÖLÇÜLEN MİKROSKOPİK GÖRÜNTÜSÜNE VE DNA ŞİFRELERİNEKADAR UZANAN MÜKEMMEL BİR GÖSTERİ... izlemek için tıkla Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 süpermiş yaa hayretim şaştı valla. Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 süpermiş yaa hayretim şaştı valla. süpermiş'i anladım da "hayretim şaştı'yı anlamadım... Alıntı
Φ anti-alternetif Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 teşekür ederim cidden çok güzel.. Alıntı
Φ casus(seven) Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 çok ilğinç ya teşekür ederim..... Alıntı
Φ lost_dream Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Vay be demekten kendimi alamadım çok güzeldi sağol Alıntı
Φ duncan Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 teşekür ederim cidden çok güzel.. al bendende o kadar Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 hayretim şaştıyı çok şaşırdım manasında şeyetmiştim ben ama gerçekten mühtiş tebrikler sanki sen yapmışsın gibi oldu bu Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 ya hu arkadaş ben senin yazılarını anlamakta zorlanıyorum beni mazur gör. "sanki sen yapmışsın gibi oldu bu " bu cümlende ne anlatmak istedin.. Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 cidden çok ilginç bir gösteri.. Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 teşekür ederim cidden çok güzel.. asıl ben teşekür ederim.. Alıntı
Φ lost_dream Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 gerçekten inanılmaz ya muhteşem teşekkürler Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 abicim zaten sen önceden teşekür etmiştin ikinciye gerek var mıydı? yinede sağol Alıntı
Φ lost_dream Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 ehuuu hiç farkında diilim valla olaya bak be neyse etkisinden kurtulamamışım demekki içimdende geçiyordu izlemiştim diye Bide abi diil ehuu Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 tamam kızma bu forumda bazen abi abla karışıyor.. ama zaten kimse doğru dürüst kendi ismini kullanmıyorki? Bu arada ikinci kere izlemen hoşuma gitti çoğu kişi bu gösteriye bakmıyor bile oysa ne kaçırdıklarının farkında değiller ablacım. Alıntı
Φ lost_dream Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 tamam kızma bu forumda bazen abi abla karışıyor.. ama zaten kimse doğru dürüst kendi ismini kullanmıyorki? Bu arada ikinci kere izlemen hoşuma gitti çoğu kişi bu gösteriye bakmıyor bile oysa ne kaçırdıklarının farkında değiller ablacım. Bak bende bu akşam birini sevindirmiş olmama sevindim bu akşam herkez genelde bana kızıyor da Muhteşemdi izlemeyenlerde daha farkına varmamıştır. Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 sana kim niye kızıyo..hı. kimin damarına bastın? ama beni ciddi sevindirdin. Alıntı
Φ lost_dream Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 sana kim niye kızıyo..hı. kimin damarına bastın? ama beni ciddi sevindirdin. Valla ben kimsenin damarına basmaya çalışmadım herkezin damarı ayağımın altındaymış Afferin bana bende bi problem yokmuş demekki... Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 inan geçenlerde de senin durumuna düştüm. o gün sanki herkas solundan kalkmış gibiydiler. kimseyle güzel bir münasebetim olmamış ve ben de internete küsüp bilgisayarı kapamıştım. seni anşayabiliyorum. ayağının altındakiler kaçmazlarsa ez gitsin... Alıntı
Φ lost_dream Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 inan geçenlerde de senin durumuna düştüm. o gün sanki herkas solundan kalkmış gibiydiler. kimseyle güzel bir münasebetim olmamış ve ben de internete küsüp bilgisayarı kapamıştım. seni anşayabiliyorum. ayağının altındakiler kaçmazlarsa ez gitsin... işte onu yapamam bak çünkü annem kızıyor nettekilerede ya get başımdan diyorum oldu bitti Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 evet ınanılmaz evrende insan bı yana dünya bıle çok küçük...bu gösteri bana Allah ın varlığını bır daha hatırlattı Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 çok mütiş bişi bu yaa tşk.. Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 gerçekten ilginç teşekkür ederim Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 evet aslında çok ibret verici bir video ama görmek ve anlamak isteyenler.. sen görüp ve anlamışsın zaten.. konuyu çektiğin nokta çok önemli. olayı bu yönden sentezlememize yardımcı oldugun için teşekür ediyorum. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.