Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2012 12 yıl geriye sarıp duruyorum cevapsız soruları sanki her döndüğümde cevaplarını bulacakmışım gibi bir sırrın hikmetinemi eriştim yoksa bir sırramı karıştım bilmiyorum cevapsız sorularımla yalnızlığın dibine sığınıp sanki hic yalnız kalmamımışım gibi ütümü kendim yapıyorum kahvaltımı yalnız yatağımı toplamıyorum artık bulaşıkları makinaya dizmiyorum evin bir odasına mahkum gibi diğer odaların kapısını açmıyorum fazlamı büyüktü bu evren ben bir odaya bile az geliyorum yapışmaz tavalar aldım kendime çelik tencereler bıçaklar kesme tahtası ambalajlarında duruyorlar sorumluluklar aldım üzerime bana olan inançları besleyip büyüttüm ama ben büyümedim hayal kırıklığı çokça biraz da karamsarlık zaten hiç eksilmemişti kalbimin kabuğu sertleşti içimdeki oyuncuya yeni roller ezberletiyorum şimdilerde sevimsizlik gibi nefret gibi belgesel kanallarındaki gerçeklerle oyalıyorum aklımı neden hala uyuyamıyorum vizyon filmleri revaçta yazarlar daha iki gün önce biriyle tanıştım neden hala farklı değilim metrobüz oyunlarında en ön sırayı kapmış oturarak gitmiş 22 durağı ama garantisi yok aktarma esnasında aynı koltuğun sızlanmaktan yoruldum artık umursamamak istiyorum sabah zamanında gidemediğimde işime hesap sorulmasını acil çıkış kapısı istediğim zaman buraları bırakıp gidebilirim yalan! o bileti üç durak önce yırttım ben ne çok seçim yaptım ben aklım fikrim bir kaç saatlik derin uykuda hala yabancı bir kadının hayallerinde kaçamak gibi yaşıyorum tırnaklarım çekiliyor kan yok benzetemiyorum kimsenin yaşadıklarını kalıplarıma sığmıyorum çok olduğum için değil o kalıp bana büyük geldiği için ellemeyin bana ben susmak istiyorum hala içimde bir umut kader benim yerime seçsin istiyorum razıyım kayba bu hayat kontrolümde değil artık ben sunulanı yaşıyorum ama bu haksızlık de şimdi as suratını ağla ağlayabildiğin kadar bütün güzellikler başkalarında bende kuru teselliler var sevmek hala uzağında beyaz kumsalların mavi düşlerimde kaldı mavi hala kırmızıdan sonra geliyor kırmızı bittikten sonra gücün kalıyorsa eğer bıraktığın yerde yaşamaya...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.