Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2012 12 yıl yeni bir hayat sundum sana.. küllerinden doğuyorken tutup elinden yanmak pahasına tövbelerimden hırkalar ördüm üşümeyesin diye sözlerimden sırat köprüleri katlanılası zor bir varlık oldum belki ama avuçlarında sımsıkı tut istedim sıkılmadan yorulmadan yeni bir hayat sundum sana eskimiş sözlerimin üzerindeki tozları temizleyip doktordan az kullanılmış az reçete az antibiyotik yan etkisi olmayan tamamı geri dönüşümlü maddeden yapılmış yeni bir hayat sen dizlerinin üzerine çökmüştün ben üzerimdeki ölü toprağıyla doğrulmaya çalışan inanmanı istedim herşeyin güzel olacağına çünkü sen inanırsan bende inanacaktım bir gün daha yaşamaya yeni bir hayat sundum sana belki de kendime itiraf edemediklerim korkup kaçtığım yüzleşmelerimden yorgun inadına belki de inadına bil istedim günahlarımı kirimi gör inkar kalmasın diye elimde en doğruları söylerken canını yaktığım doğru inan bana taşıyamadıklarımı gösterdim sadece bir gün saklanmıyayım diye ardına yalandan duvarların uyarılarda bulundum yol kenarına ikaz levhalarımla kendime yeni bir sayfa açtım karalayıp üzerlerini okunmayacak şekilde ondört parçaya bölerken yaşadıklarımı ulaşamayacağım yerlere sakladım yeni bir hayat sundum sana tüm öğrendiklerimler yaşadıklarımdan sımsıkı kapatıp hatıra kutusunu bir çocuk gibi sevdim seni çok günahımla çok ızdıraplarım çok sustuklarımla hiç söylemediklerim ne varsa unuttum ben toprağın altından uzattım sana elimi çok öğrendim çok bildim sanıyordum ya bile bile gideceğini görmezden geldim senin çığlıklarını istedimki bunlar için sevme beni bunlar için boynuma sarılıp seviyorum deme her gece koynuma girip huzuru tenimde bulma ne çok sevdim ben hepsini bir bir çıkardım aklımdan çok dolaştım yabancı kıyılarda senin tadacağın her heyecanın farkında olarak bile bile seninle kaldım ben yeni bir hayat sundum sana benden sonra tek başına kaldığında ayakta durup mutlu olmanı istedim sen ne kadar çabuk vazgeçtin benden ne kadar çabuk açıldı yelkenlerin sıcak rüzgarların şehvetine kapılıp bilmediğin denizlere açılırken seni yine de beklerim ben...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.