Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2006 GERÇEKTEN SEVİYORMUYUZ ACABA? SENİ SEVİYORUM DEMEK BU KADAR KOLAY MI? BENCE KİMSE KİMSEYE SENİ SEVİYORUM DEMESİN. SENDEN ÇOK HOŞLANIYORUM DESİN. SEVMEK EMEK İSTER. SEVMEK YÜREK İSTER. AĞZINA ALIP KİMSE KİRLETMESİN. SEVMEYİ BİLMEYEN DEMESİN. SEVMEK Mİ? ÖNCE KENDİNİ SEVSİN HERKES. BECEREBİLİYORSA. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2006 İŞTE BU...SEVİYOM İŞTE İSTESE DE İSTEMESEDE...ELİMDE DEİL... ay kıyamam ben sana sew kardeşim...hayat sewince güzel .....sewince herşey güzel.... Alıntı
Φ art_history Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2006 ELİMDEN GELEN BU Elimden gelen bu ben iki kişiyim Çoğalmak neyse ne azalmak zor Birisi seni her an bırakıp gittiğim Öbürü kan gibi tutulmuş seviyor Ağzındaki acı alnındaki çizgiyim Gözlerine kirli bir bulut getirdim Hiçbir sevinç aydınlığı onu silemiyor Elimden gelen bu ben iki kişiyim Birisi kapadığın kapılardan gitmiyor Yağmur yağmaksa o güneş açmaksa o Bir yerin üşüse onun sıcaklığı Öbürü en içten çağrını işitmiyor Alıp tutmaksa o basıp gitmekse o Bakışları kıyısız deniz uzaklığı Elimden gelen bu ben iki kişiyim İkisi birden çıkmaya uğraşıyor Bilmem ki hangisinden nasıl vazgeçeyim Birisi yeni baştan serüvene başlamış Öbürü silahında son mermiyi sıkıyor Çoğalmak neyse ne azalmak zor Atilla İlhan... Alıntı
Φ hiç kimse Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2006 Sevmeseydi iyiydi de.... Ya severken ayrılmak, mecbur olmak... O nasıl bir duygudur bilir misiniz? Yıllardır özlediğiniz, aradığınız, idealinizdeki insanı bulmuşsanız... Ve o da sizin için aynı duyguları taşıyorsa... Ama kavuşmanız imkansızsa. Ayrılmak zorunda kalmışsanız. İşte en acısı o!... Tanıdıkça seviyor, sevdikçe tanıyordum seni Soğuk gecelerime sıcak bir merhaba, Boş geçen ömrüme bir anlamdın... Buldum diyordum! Sonunda buldum... Bana benden yakın, benden öte bir şeydin Ne konuşmaya gerek vardı ne anlatmaya. Gözlerimiz konuşuyor gönlümüz dinliyordu. Anlaşılmak ne güzel şeymiş, bilmiyordum... Ömrümce özlemini çekmiştim oysa Öyle ani girdin ki hayatıma Birden bire, bilmeden, istemeden.. Fırtına gibi yaktın yıktın her şeyi Ne ideallerim kaldı geriye, ne prensiplerim... Oysa yasaktın bana Benim sana yasak olduğum gibi... Nereye baksam Ne düşünsem Ne yapsam her an aklımdaydın. Bilmiyorum rüyalarıma da girdin mi Hatırlamam rüyalarımı Ama her sabah uyandığımda İlk aklıma gelen yine sen oluyordun. Gönülden bir günaydın gönderiyordum sana Gönülden... Taptaze, Sıcacık Buram buram Aşk kokan Üşümüş gönlünü ısıtsın diye. Sende üşüyordun yalnızlıktan, Anlaşılamamaktan kahroluyordun Bir şeyleri anlatabilmek için Kelimelerle boğuşmak sanada zul geliyordu. Kendini anlatmaya çalışmak kahrediyordu Neden ben anlatmak zorunda kalıyor ki diyordun. Neden onlar anlamıyorlar... Neden... İşte kadınım Böyle bir anda girdin hayatıma Yıllardır özlemimdin, idealimdin. İnanmıyordum artık varlığına idealimdeki kadının. İmkansız diyordum. Benim gibi bir aptal daha olamaz hayatta. Benim kadar garip Benim kaday yalnız Benim kadar hiçkimse... Başkaları uğruna kendini feda edecek, Onların mutluluğu için kendini hiçe sayacak Başka bir aptal daha olamaz dünyada. Ne yazık ki varmış!.. Güzel geçen bir kaç ayın sonunda Geldiğin gibi gittin, yakıp yıkarak.. Dağ gibi bir adamı yerle bir ederek. Başkalarının mutluluğu için Kurban ettin kendini ve beni. Düşünmedin hiç sevgimizi. Düşünmedin beni. Çünkü ben sendim Ve sen kendini düşünmezdin... Hiçkimse Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2006 o beni sevmeseydi, ben onu sevmeye devam ederdim... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2006 ...... biliyorum hata bende günah bende sensizliğe sürülmüşüm yavaş yavaş ölüyorum ..... seni sewiyorum yar....... aklımdasın hala seni sewiyorum inan bana ..... valla bugün bu parçayı dinliyorum belki ondandır hep bunu yazıyorum...... hiç kimse yüreğine sağlık çok hoş yazmışsın..... Alıntı
Φ gencaslan Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2006 bence sevmek yürek ister ve ayarıda zamandır yani zaman sevginin olup olmadığını gösterir Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.