Misafir şevval Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Yakaladım O Şafağı tohum oldum savruldum dörtbir yana yeşerdim kıraç kıraç çiçeklendim güllendim göremedim şafağını bozkırın tutamadım şafağını bozkırın vuramadım türkülere vay anam diyemedim kimselere bu aşkı geyik oldum vurdum sapa yollara bir ben düştüm kan içinde bir avcı türkü oldum yaylaları dolaştım akıp gittim göçlerle duruldum çadırlarda kelepçeler karakollar süngüler candarmalar göz oldum gözlemekten bıçak oldum doydum kana vay anam göremedim şafağını bozkırın tutamadım şafağını bozkırın vuramadım türkülere vay anam diyemedim kimselere bu aşkı gözlerinin en sonunda yakaladım gecesinde gözlerinin yakaladım kuytularda açan gülün yalnızlığını inceciktin karanlıktın uzaktın turnalara katar katar aştı dağları nakışlar dizin dizin düştü yollara göz değildin - gözlerdin kalabalıkta el değildin ellerdin acılı bir bayramda çekip giden trendin şafakta inen uçak iniltiydin akşamlarımda sabak vakti bir bardak su tenimde diken diken kavrulduğum tohum olup savrulduğum yıllar yılı aradığım o şafak sendin işte küskünlükler üstünde yalnızlıklar üstünde saydamlaşmış mavilikler üstünde başkaldıran kölelikler üstünde tül altında bebek yüzü üstünde açan şafak o şafak o şafak sendin işte bir bulvar gecesinde yakaladım seni ben o şafak sendin işte Hasan Hüseyin Korkmazgil sen beni sevmesende olur........birkez sevdiğini bildimya yeter........ made in hasan hüseyinin en güzel şiirlerinden biri aynısını hasan hüseyin için açtıgımız topice bekleriz arşiv yapıyoruz ya sevgiler Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 made in hasan hüseyinin en güzel şiirlerinden biri aynısını hasan hüseyin için açtıgımız topice bekleriz arşiv yapıyoruz ya sevgiler ah canım benim ayıp ettin.......zaten oraya yazdım şiir size hediye ettim.... Alıntı
Φ hakanla Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 HERKES KONUŞUYOR BENİM CANIM SIKILIYOR HERKES SUSUYOR BENİM CANIM SIKILIYOR HERKES BİR ŞEYLER YAPIYOR BENİM CANIM SIKILIYOR HERKES HERKESİ TANIR AMA HERKESİN BENİ TANIMAYA HAKKI YOKTUR. HERKES KONUŞUR BEN SUSARIM HERKES SUSAR GİDER SU İÇER BEN AŞKA SUSARIM HERKES BANA BAKIP SUSAR BEN İSE AŞKI GÖRÜNCE SUSARIM Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2005 baska derdim mi yok.... sevgi paylastikca güzel, baska türlü ne anlami var... Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2005 ölmezdim herhal Alıntı
Misafir MohiCaN Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 o beni sevmeseydi..............bir başkası severdi................. +1 seven çok olur kendini sevdirmek isteyen yalaka çok oldukça allah herkesin yolunu bahtını açık etsin.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2005 +1 seven çok olur kendini sevdirmek isteyen yalaka çok oldukça allah herkesin yolunu bahtını açık etsin.. o bir başkası onun kadar sewer mi yada o'nun yerini tutar mı tartışılır....... ama hayat bu birileri ölür birileri doğar.....valla yalakalar benim tipim olmadı olmazda..... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2005 o beni sevmeseydi aşkın ne olduğunu anlamazdım... Dolanıp sokaklarda, arıyordum kendimi. Tılsımın ne bilmedim, bana sen öğrettin sevmeyi. Acılardan geçerken ne hissederse insan. En fazla öyle bildim, ağlamaklı gülmeyi. En uzak derinlikler dizlerimi geçmezmiş. Anlatsalar gülerdim. Aynı denizden yine geçsem, yine aynı yolu seçerdim. En uzak yıldızlar, gözlerinden geçermiş. Anlatsalar gülerdim. Bir daha gelsem bu dünyaya, ben yine seni isterdim. Her şeyim sensin, her şeyim seni sevmemden geçer benim.... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2005 o beni sewmeseydi hiç üzülmeyecektim........ ama şimdi anladım sewmek boşmuş...... artık seni sewmiyorum sewgili..artık seni sewmiyorum.........bunuda rahatlıkla diyorum ve beni sewmediğin zamanlar bişey kaymetmeyecekmişim bunu da çok iyi anladım.......seni sewmek bir aptallıkmış......... hoşçakal dün......merhaba hayat ,merhaba yarın......... Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2005 keşke sevmeseydi.6 ayımı harcamasaydım.bu süreçte kitap okusaydım da bana faydası dokunsaydı bari Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2005 keşke sevmeseydi.6 ayımı harcamasaydım.bu süreçte kitap okusaydım da bana faydası dokunsaydı bari olsun be canimin ici öle düsünme, yasanilmis herseyin bi anlami vardir.... bak ben akillandim az bucuk.... umarim yane Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2005 Bir saatlik candan sevgi için, bir kütüpane dolusu kitabımı veririm.. Zira candan sevgi zor, kitap bol bulunur..)) Saygılar.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 .............. beni sevmesen ölürdüm beni sevmesen bir çakıl taşıydım şimdi beni sevmesen bir duvar gibi sağırdım kördüm bir ot kadar ölümden acıydım ölümden beterdim beni sevmesen dünyayı bütün insanlara zindan ederdim. ....................... ÜMİT YAŞAR efet sil baştan yapıyorum........adam ne gözel yazmış yaaa.......iyikide sewmiş beni...üzülmüşüm ağlamışım gülmüşüm hayat bu değil mi zaten........ sewmekte gözel sewilmek kadar.......o beni sewmesede olur... Alıntı
Φ BlackWhite Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 ben onu sevmeseydim yahut o beni.. Ne bu kadar güzel şiirler olurdu ne uğruna anlatılacak hikayelerimiz Ne de dünyanın bu denli anlamı olurdu... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 ne kadar monoton bir hayat olurdu... Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 acaba sevdimi ki beni sanmam sevseydi şuan yanımda olur du demii Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 acaba sevdimi ki beni sanmam sevseydi şuan yanımda olur du demii yürüdüğün yolda engel olcak ki kıymet bilesin......sonu güzel olsun........yanında olsaydı belki çabucak bıkacaktın..........adı aşk olmayacaktı.... Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 sevmek bazen sevdiğini özgür bırakacak kadar çok sevmektir. tabi sen onun gözünde terkedensin az seven amann boşver ya geçti gitti bitti.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 yahu artık o beni sewmiyor...........ne yapam ölem mi..... Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 benide sevmiyormuş artık nedenlerıne üzüldüm çok üzüldüm ama geçti sayılır.... sadece korkusu kaldı ıcımde artık sevdalanma korkusu yıne aynı seyler olursa dıye ama onuda atlatacagım elbet gönlüm kayacak yıne bırıne dimi??? Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 Neye Yarar? Senden sonra kim girmişse sınsrlarıma Çarptı senin demir duvarlarına Felç geçirmiş bir coşkunun Çaresiz bakışları kaldı,benden onlarda Kesip atmak bıraktığın ne varsa Ve boğmak yüreğimi kendi avuçlarımda Bir çözüm getirmedi gönlümdeki inmeye Ben bilmezdim türküsünü sınırsız mavilerin Boğuldum kavanoz dolusu su ölülerinde Kahverengi denizler büyütmüştüm Göz bebeklerimde sana Kupkuru çöl matlağı saplandı bakışlarıma Talan oldum yüreğimde hüzünlerime kadar Ey yar Beni bir yerlerde sonsuza dek seviyor olsan Neye yarar? Adnan Durmaz bak gördün artık beni için rahat olsun.....beni sewmeseydin bu halde olmayacaktım....umarım mutlusundur..... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2006 o beni sevmeseydi ben onu yine karşılıksız severdim.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2006 o beni sevmeseydi ben onu yine karşılıksız severdim.. yahu erbayım sen adamı öldürürsün....ilahi jojuk sew sewgiyi içinden hiç eksit etme..... beni kendi sewgim alakadar eder sen beni sewmesende olur..ben seni sewiyorumya yeter...... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2006 beni kendi sewgim alakadar eder sen beni sewmesende olur..ben seni sewiyorumya yeter...... İŞTE BU...SEVİYOM İŞTE İSTESE DE İSTEMESEDE...ELİMDE DEİL... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.