Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 rüyam gerçek oldu... Yırttık sonunda desene Erbay Ben niye bu kadar seviniyorsam Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 evet niye çoğul kullanıyosun anlamadım... rüya yorumundan sana kalan hisseni güvercinle yollamıştım zaten ben slovakya'ya gidiyorum tatile ordan bişiler istiyosanız getireyim... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Sibirya dururken neden Slovakyaya gidiyorsun Erbay Ayrıca o para yolda düşmüş Güvercinide kedi yimiş Kediye noldu bilmiyorum Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Sibirya dururken neden Slovakyaya gidiyorsun Erbay Ayrıca o para yolda düşmüş Güvercinide kedi yimiş Kediye noldu bilmiyorum Kediyide inek kapmış.. ineğinde dağa kaçtığı yolunda rivayetler var emme ne derece doğru bilinmez..piki dağa ne olnuş dirseniz bilemeyom.. Ooo uşağum parayı buldun tüyüyosun dimek..Tayland dururkene ne sebep Slovakya anlıyabilmiş diilim.. Ahucuuunsuz üstelik he mi.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Tayland mı Herşeyi bildinde dağa ne olduğunumu bilemedin canem Yandı bitti kül oldu tabe Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 O kadarını da biliyodum tebi.. emme şinci onu da bilsem yine beni ükelalıkla suçlıycektin yalan mı.. bu sibepten bilmemezlikten geliverdim.. Du bukali bu gece uyuyup rüya görürsem sabaha sana yorumlatcem inşallah.. piki bu yaptığınız hizmetin bir karşılığı olcek mi..? Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Ha bu yaptığınla ukala olmadın yani öylemi He sen yat uyu bugece bi rüya gör sonra gel anlat bana yorumlayım cnm Heç bi karşılık beklemediğimiz gibi aksine sürekli bis karşılık veriyorus efendim Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Gece'cim Allah her şeyin iyisini bilir.. Bi hayır var demek ki başındayım Ayrıca topragımın bebegi olcak tamam da sadece ona da odaklanmadım Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Ha birde kankim vardı Sürekli bebek görmen tamamen kankimin bebeğine odaklanmış olmandır cnm , Kıs bu kadar takma kafana bu bebeğin kivresi sen olamassın , Çünküm nasip olursa bebek kız olcekkk kıss sen beni bütün topiclerde anmak sorundamısın ayrıca sadece beni değil bakıyorum da bebişde bütün topiclerde anılır oldu rüyam gerçek oldu... erbayum kardeşim benim dimek yılbaşında ki piyango talihlilerinden biri sendin yalnıs gelemiyosan ankaraya parayı almaya , bana bi vekalet göndert ben alam senin içün Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Natiii senlen ilgili bir hayır düşünemiyorum Kankim denk gelmişdir yuksam seni her topicde anmaktan heç haz etmiyorum bilesin Erbayın aklı yukmuki senin bu dediklerine kansın Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Çekirgene de verebilirsin vekaletini Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Rüyamda böyle uçsuz bucaksız bir çölde eski garanti bankası reklamımıydı neydi o eleman gibi su satıyorum hemde kredi kartına 4 taksit vade farksız bonus karta artı bir taksit neyse konu o değil bizim suları içen müşteri-ül velinimetler başlıyorlar sütü alınmış buzağı gibi zoppidik zoppidik oynamaya sonra elime aldığım bir satırla hepsini kuşbaşı modunda parçalayaraktan et işine girip zengin oluyorum ve anlıyorum ki su işinde para yok.acaba diyorum cok mu kapitalistim. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 Rüyamda böyle uçsuz bucaksız bir çölde eski garanti bankası reklamımıydı neydi o eleman gibi su satıyorum hemde kredi kartına 4 taksit vade farksız bonus karta artı bir taksit neyse konu o değil bizim suları içen müşteri-ül velinimetler başlıyorlar sütü alınmış buzağı gibi zoppidik zoppidik oynamaya sonra elime aldığım bir satırla hepsini kuşbaşı modunda parçalayaraktan et işine girip zengin oluyorum ve anlıyorum ki su işinde para yok.acaba diyorum cok mu kapitalistim. Sevgili Sands, Görmüş olduğunuz rüya ile ilgili rüya komisyonlarımız kriz masası kurmuşlar ve hep birlikte kriz geçirmişlerdir bilginize.. Bu aralar kredi kartı vb. olan banka reklamlarını izlememenizi tavsiye ediyoruz... Tv de reklamlar başlayınca lütfen televizyonunuzu bir müddet kapalı tutun,iyi şeyler düşünmeye çalışın,mesala kuşlar,börtü böcekler gibi..Bakın bir ipek böceğinin oluşumu hakkında düşüncelere kapılmanız kafanızdaki bu olumsuz düşünceleri atmanıza yardımcı olacaktır.. Kelebek yumurtalarını dut yaprakları üzerine bırakır, yumurtladıktan üç dört gün sonra ölür.Bu kısmı da kafanızdan atın,ölmediklerini farz edin.. Baharda taze dut yaprakları üzerindeki yumurtalardan larva halinde çıkan tırtıllar sık tüylü ve siyahtır. Büyük bir iştahla devamlı dut yaprağı yerler ve dört beş defa gömlek değiştirerek bir birbuçuk ayda 7 veya 8 santime ulaşırlar.Bakın bu kısım çok entresan olmakla birlikte akıllları durduracak biçimde hayret ve dehşet vericidir.. Büyüdükçe renkleri açılır ve tüyleri kaybolur. İyice büyüyüp de hücrelerine yerleşince üst dudağındaki delikten iplik halinde zamk gibi bir sıvı çıkararak kozasını yapmaya başlar.Tırtıl önce kozanın dış kısmını sonra kendi vücudunun etrafını örmeye devam eder ve görünmez olur. Eğer kendi haline bıraklırsa iki üç hafta içinde kelebek haline gelerek ördüğü kozayı parçalar ve dışarı çıkar.Hey yımırtaya can veren Rabbim sen ne büyüksün,gördünüzmü sayın Sands işte bir ipek böceğinin oluşumu hakkında düşünmeniz size hem vakit kazandıracak hemde bu banka reklamlarını kafanızdan atmaya faydalı olacaktır.. Bakın siz bence et işine girmeyin ,zira bu işte öyle sanıldığı gibi bir para yok.. Gelin siz Bu ipek böceği işine girip ipek ticareti yapın..İpek böceği kozayı parçalamadan bu işe müdahale edin..Kozaları sıcak suya atın veya sıcak su buharına tutarak tırtılı öldürün.Allahım yine döndük dolaştık ölüme geldik Böylece ipek kozaları elde edersiniz. Bu kozalardan da tel şeklindeki ipek lifleri çıkartıp ham ipek üretirsiniz.. Yılda 70-80 milyon dolarlık da döviz kazandırmaktadır , Nasıl ama Umarım yeteri kadar yardımcı olabilmişizdir.. Anlamlı ve güzel rüyalar görmenizi ümid eder,kriz masasındaki arkadaşların selamlarını iletirim... Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 rüyamda kocaaamann bir dezi doğru gidiyordum elimde bir çocuk yürüyerek denizin yanına gitmeye çalışıyoduk.. okadar kalabalıktıki sadece gittimiz yol boştu.sonra korkuyodum birden çıkmak istiyodum ordan. bi şekilde bi markete geliyodum. ve bişeyler alıyodum bide özellikle helva alıyordum.bi kız arkadaşım hadi bize gidelim dedi.gittik(helva cebimde) neyse oturduk..annesi çay getirdi.. sonra bana demesinmi helvayı çıkarda yiyelim.tabi ben utanıyordum falan , anneme aldım onu ama tabi yiyebilirsiniz falan dedim.sonra ankarada bi caddede arabaların ortasındayım yine yanımda kardeşimvar hastaneye gider gibi gidiyoduk ..tuhaftıı arabalardkiler bana bakıyorlardı... abla bu nedemek yani karman çorman bi rüya yaa Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 genelde karmaşık rüyaları , sıkıntılı oldugumuzda yada stresin yoguno ldugu zamanlarda görürmüşüz yeşilsu , belki senin de kafan karışıktır bugünlerde o da rüyana yansıyor olabilir . benim acımdan deniz görmen cok güzel bir de yanında cocuk olması daha da güzel .üstelik deniz görmek , cok istedigin bir seyi elde edecegin ve mutlu olabilecegini gösteriyor ama dalgalıysa biraz zorlanacagını gösteriyor .umarım hoşuna gitmiştir Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 giitti tabi deniz dalgasızdı.. bugünler de kafam karışıkmı onuda bilmiyorum inanırmısın.. yinede saol yorumun için:) Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 rica ederim önemli degil Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 Sevgili Sands, Görmüş olduğunuz rüya ile ilgili rüya komisyonlarımız kriz masası kurmuşlar ve hep birlikte kriz geçirmişlerdir bilginize.. Bu aralar kredi kartı vb. olan banka reklamlarını izlememenizi tavsiye ediyoruz... Tv de reklamlar başlayınca lütfen televizyonunuzu bir müddet kapalı tutun,iyi şeyler düşünmeye çalışın,mesala kuşlar,börtü böcekler gibi..Bakın bir ipek böceğinin oluşumu hakkında düşüncelere kapılmanız kafanızdaki bu olumsuz düşünceleri atmanıza yardımcı olacaktır.. Kelebek yumurtalarını dut yaprakları üzerine bırakır, yumurtladıktan üç dört gün sonra ölür.Bu kısmı da kafanızdan atın,ölmediklerini farz edin.. Baharda taze dut yaprakları üzerindeki yumurtalardan larva halinde çıkan tırtıllar sık tüylü ve siyahtır. Büyük bir iştahla devamlı dut yaprağı yerler ve dört beş defa gömlek değiştirerek bir birbuçuk ayda 7 veya 8 santime ulaşırlar.Bakın bu kısım çok entresan olmakla birlikte akıllları durduracak biçimde hayret ve dehşet vericidir.. Büyüdükçe renkleri açılır ve tüyleri kaybolur. İyice büyüyüp de hücrelerine yerleşince üst dudağındaki delikten iplik halinde zamk gibi bir sıvı çıkararak kozasını yapmaya başlar.Tırtıl önce kozanın dış kısmını sonra kendi vücudunun etrafını örmeye devam eder ve görünmez olur. Eğer kendi haline bıraklırsa iki üç hafta içinde kelebek haline gelerek ördüğü kozayı parçalar ve dışarı çıkar.Hey yımırtaya can veren Rabbim sen ne büyüksün,gördünüzmü sayın Sands işte bir ipek böceğinin oluşumu hakkında düşünmeniz size hem vakit kazandıracak hemde bu banka reklamlarını kafanızdan atmaya faydalı olacaktır.. Bakın siz bence et işine girmeyin ,zira bu işte öyle sanıldığı gibi bir para yok.. Gelin siz Bu ipek böceği işine girip ipek ticareti yapın..İpek böceği kozayı parçalamadan bu işe müdahale edin..Kozaları sıcak suya atın veya sıcak su buharına tutarak tırtılı öldürün.Allahım yine döndük dolaştık ölüme geldik Böylece ipek kozaları elde edersiniz. Bu kozalardan da tel şeklindeki ipek lifleri çıkartıp ham ipek üretirsiniz.. Yılda 70-80 milyon dolarlık da döviz kazandırmaktadır , Nasıl ama Umarım yeteri kadar yardımcı olabilmişizdir.. Anlamlı ve güzel rüyalar görmenizi ümid eder,kriz masasındaki arkadaşların selamlarını iletirim... cok tesekkür ederim sayın rüya yorumcusu bu engin yorumlarınızla benı ve tüm spartalıları aydınlattıgınız için size ve tüm çiçek sokağı sakinlerine teşekkürü bir borc bilirim.Yalınız zataalilerinizin bu denli derin tahlilleri gayri ihtiyari olaraktan bende şevk-ü beşer mahiyetinde iz bırakması hasebiyle bazı fikri ayrılıklarımızın bulundugunu deklare etmek vacib-ül vucd olmustur kanaatimce,fi hakika bi ilmuhul resital cazibesinde ki yorumlarda şahs-ı münferitime ait olmayacak hasepler mevcuttur bilmenizi ümit anlamanızı cedid dileyerek tekrar ben-i mahşere kadar yorum revizyonu istemekteyim. Saygılar. Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2009 Rüyamda rüya görüyordum! Ne demek şimdi? Alıntı
Φ Aşk-ı Memnu Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2009 bir senedir tanıdığım bir arkadaşım vardı ama netten ve telefondan görüşüoduk benden uzaktaydı ama bana karşı ilgisini hep belli etmişti " senin gibi bir sevgilim olsun isterdim,izmirde olsaydın peşini bırakmazdım senin..." gibi şeyler söylerdi hep... benden yüz bulamayınca gidip başkasıyla çıkmış sevmeden ve 4 hafta önce birbirimize cam açmıştık nette ve o anda ikimiz de dona kaldık... bana o gece " ilk defa bir kıza karşı bu kadar savunmasızım,yıllar sonra ilk kez içim kıpır kıpır bir hoş oldu,çıktığımdan çok daha güzelsin,şu an sna sarılıp uyumak isterdim,onunla ayrılırız zaten annesi beni istemio zamana bırakalım.." dedi ve ertesi gün ayrılmaya kalktı çıktığından... kız bırakmamış... ve sürekli görüşmeye başladık kameradan o gece gözünü benden alamamıştı... bana çıktığı olduğu halde umut verdi,eğer vermeseydi ben ona hislerimi belli etmeyecektim... sonra bir gün çıktığı kız yanındaymış bende msjlar attım haberim olmadan,sonra o gece beni aradı açamadım teli bi açtım kız arkadaşı çıktı karşıma "bilalle ilgili soru sorucam dedi konuşamadım... sonra bana o kadar umut veren çocuk "ayrıldım senin yüzünden onu sevdiğim halde şimdi bunu temizlemeni istiyorum.." dedi...saçmalıktı bu ben bişey yapmamıştım ki sonuçta... o gece hiç açmadım teli... sonra bana bir msj attı "senin o akşam telefonu açıp kızla konuşup o seni seviyor demeni beklerdim.." dedi kendi yaptığı hatayı düşünmüodu bile... cvp veremedim... facebooktan buldum msj attım ona " ben sana dedim beni de yakacaksın diye o gün telefonu açıp konuşsaydın böyle olmazdı bu mu senin dostluğun inanamıyorum ya..neyse benden uzak dur.." dedi..yıkıldım..yıkıldım.... sonra bi daha msj attım yaptıklarını hep yüzüne vurdum... hatasını kabul etmedi aradı beni sonra telefonda ağlaya ağlaya bağıra bağıra konuştum... " ben ne yaptım ya.." dedi...hala hatasını kabul etmiyordu... "kızla durumu tparlamaya çalışıyorum arama bi daha.." dedi.. bende sinirlendim dedim ki" iyi git sen evlendiğin gün kendimi öldürücem bende.." dedim.." sakın öyle birşey yapma.." diye tekrarladı.. bende dedim ki"bunu bu akşam yapmazsam şerefsizim.." ve o akşam son nefesime kadar msj attım ona o da şahit oldu... aradı aradı açmadım..."lütfen böyle yapma istersen arkadaşlığımız devam etsin ama o kızın haberi olmasın telefonu aç bi konuşalım.." dedi en son bi daha da aramadı... sonra kızla barışmak için herşeyi yapmış ve kız son bir şans vermiş ona.. ve o kız beni bugün aradı " bilalin sana söylediklerinden haberim var ama o beni seçti bnm peşimden geldi" diye nispet yaptı bana... "bilal seni çok güzel kandırmış.." dedi... ve ben ona sorduğumda "beni kandırdın mı? " diye bana "sakın aklına öyle bişey getirme" demişti,o kıza da "bana yüz vermiodu bir zamanlar hırs yaptım yüz verince de bıraktım" demiş,"hayatmı mahvetti" demiş...ben bişey yapmadım ki kendi etti kendi buldu ve ben öyle bir ah ettim ki....dualar ediyorum "Allah'ım tez zamanda bana onun çektiğini göster,şu devranı döndür ne olur..döndür de hızla çarpıp gittiği bu kapının önünde yatsın..." dedim.. Rüyam Şu: rüyama gelince o kızla ikisini evli olduğunu ve evimize misafir olarak geldiğini gördüm kıskanmıştım ve bana sarılmıştı normal bir arkadaş olarak rüyamda..anlamı ne merak ediyorum..! yardımcı olursanız sevinirim bu arada o kız bu olayda esas mağdurun kendisi olduğunu düşünüyor ama mağdurluk bi yeri yok... esas mağdur bnm çünkü kandırılan,kullanılar,duygularıyla oynanan bnm eğer o kıza gitmeseydi bu sanalda değil gerçekte bir ilişki yaşıycaktık..genelde okuyanlar sanalda aşk olur mu diye yorum yapıyorlar o yüzden yazma gereği duydum... Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2009 Sayin Ask-i Memnun Bu yazdiklariniz sizin basinizdan gecen olaylarmi tam olarak anlamadim, Sayet oyle ise soyle bir durum var Magdur olan neden sizsinizki ? ona ilgisiz olan hep sizmissiniz taki karsilikli kamerada gorusene kadar yani bir bakima gorsellik sizin icin daha on plandaymis eger gorselligi on planda tutmamis olsaydiniz o size ilgi gosterdigi zaman sizinde en azindan bunu belli etmeniz gerekirdi.. Burada magdur birisi varsa bana gore diger kiz cunku arkadasiniz o kizida kullanmakta sirf sizi kiskandirmak icin.. saygilar Alıntı
Φ Aşk-ı Memnu Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2009 evet ama o bana hep şaka yaptığını söylerdi bende ciddiye almadım gerçekten de şaka yapıo sandım o yüzden yüz vermedim ona sandı.... Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2009 evet ama o bana hep şaka yaptığını söylerdi bende ciddiye almadım gerçekten de şaka yapıo sandım o yüzden yüz vermedim ona sandı.... Sayin Ask-i Memnu Ben sizi hic bir konuda yargilamiyorum.. ve sizede hak veriyorum elbette bazi konularda insan hic gormedigi birine sadece konusarak asik olmasi imkansiz gibi gelir.. Ama askin kapimizi nezaman calacagi hic bir zaman belli olmuyor.. Kimilerine gore internette tanisik asik olmak sacma gelir ama kimilerine gorede teknolojinin cilvelerinden bir parcadir internette tanisip cikmalar evlenmeler.. Cok tanidigim arkadaslarim var asik olup da daha sonra evlenenler.. Bana hep saka yaptigini soylerdi diyorsunuz ama peki size soylediginde sizin tavriniz ne yonde oluyorduki belkide size karsi kucuk dusmekten korktugu icin once soyleyip sonra saka yaptigini ima etmis olamazmi ... Belkide siz onu gormediginiz icin soylediklerini saka olarak aldilamak istediniz .. Kendinizi onun yerine koydunuzmu hic onunkisi bir nevi tek tarafli ask olmus tek tarafli ask yasamis siz bu aska karsilik vermemissiniz taaki karsilikli kamera acana kadar...Ama bana kalirsa yapacak birsey yok gidene kal demek yanlistir o secimini yapmis ve sizinde bunu kabul etmeniz gerekiyor.. Daha cok kisilerle tanisirsiniz ve belkide daha mutlu olursunuz onu kendinizde takinti haline getiripte hayatinizi karartmayin bana kalirsa hayat herseye ragmen devam etmekte.. Saygilar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.