Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Bir sitede ölülere sanal ziyaret yapılıyor ve kuran okutuluyor. Ölülere Kuranın hiçbir faydası yoktur. Kuran ancak dirilere öğüt olsun diye Rabbimiz tarafından indirilmiş barış esenlik huzur adalet kardeşik dürüslük mesajlarıyla donatılmıştır. Şimdi sitenin adresini veriyorum ve sonra Kuran bu işe nasıl bakıyor onu değerlendirelim.

-http://www.sarvan.net/mezarmain.htm-

Allah ne diyor bir bakalım.

16.21 Hayat bulmaz ölülerdir onlar. Ne zaman dirilteceklerini bile bilmezler

Bir insan öldüğü zaman gerçekten ölmüştür artık o konuşulanı duymaz ve hayata, anlamaya dair hiçbir emaresi olmaz. ölen bir kişi yeniden dirilişe kadar yoktur artık. yunan mitolojisinden gelen ve islama yamatılan bu putperestlik inancı okuduğumuz kuranın ölülere fayda sağlayacağı fikrini toplumda geçerli kılmıştır. Halbuki kuranın indiriliş amacı

Yasin6: Ataları uyarılmamış, bu yüzden kendileri de gaflet içinde kalmış bir toplumu uyarman için indirilmiştir.

Ve bunu okuma işinide muzikal bir şekilde yerine getiriler. Neler notaya müzikal besteye çevrilir? şiirler . Peki Allah ne diyor

Yasin 69: Biz ona şiir öğretmedik. Zaten ona yaraşmazdı da. Onun söyledikleri, ancak Allah'tan gelmiş bir öğüt ve apaçık bir Kur'an'dır.

Şimdi bir örnek verelim. Elçiye kafirun suresi indi ve elçi onu topluma okumak için müşriklerin yanına gitti ve başladı kafirun suresini okumaya

eyyyy inkaaarcıııllaaaaarrrr bennn siiiizinnnn taptıııığınıııızaaaaa taaapmmaaaam. sizzdeee beniim taaaaptığıııımaaaaaaaa.

sonrada inkarcılar Elçiyi sesi güzel olduğu için alkışladılar. Kuranı muzikal nota haline getirmek şeytanın en büyük tuzaklarından biridir.. bu bize verilen bir eloktronik kullanma klavuzunu şarkı haline getirip okumakla eşdeğer bir saçmalıktır.

Sonrada kalkar bunu çürümüş cesetlere okuyarak onlara bğaışlanma ve cennet umarlar halbuki bilmezler ki

Mümin 17: Bugün herkese kazandığının karşılığı verilir. Bugün haksızlık yoktur. Şüphesiz Allah, hesabı çarçabuk görendir.

Artık kuranı masal ve cesetlere okunan müzikal parça kitabı olmaktan çıkarıp hayatımıza klavuz yapalım...

Gönderi tarihi:

Mesele sadece bununlada kalsa neyse.Hayat kitabı olan kuranı sadece lafzından okuyarak sonrada

hasıl olan sevabı mezardaki ölülere bağışlama cüretini de gösterirler.yaptığınız bu hurafeden sevap kazandığınızı nerden biliyorsunuz.?Kimin hazinesinden kimlere bağışmala yapıyorsnuz beyler.?Kuranı babanızın çiftliğinin malımı zannediyorsunuz ?

Allahın elçisine verilmeyen bu yetkiyi size kim verdi.

Enam 50) De ki:-Size, yanımda Allah’ın hazinelerinin olduğunu söylemiyorum. Gaybı bilmem; size, bir melek olduğumu da söylemiyorum. Ben, ancak bana vahyedilene tabi oluyorum. De ki: “Hiç görmeyen ile gören bir olur mu? Hiç düşünmüyor musunuz?

Hud 31) Ben, size, “Allah’ın hazineleri yanımdadır” demiyorum. Gaybı bilmem. Ben, bir meleğim de demiyorum. Gözlerinizin hor gördüklerine “Allah kesinlikle iyilik vermez” de demiyorum. Onların kalplerinde olanı en iyi Allah bilir. Eğer bunları söylersem zalimlerden olurum.

Eğer böyle bir yetkiniz varsa günahlarınızda başkalarına bağışlayın bakalım gücünüz yetecek mi?

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.