Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

--- Aşağıdaki harflerin başına ve sonuna aynı harf grubunu getirerek anlamlı kelimeler elde edin. Mesela sorumuz "...LSE..." olsaydı cevabımız "FELSEFE" olacaktı.

...AF...

...GONOME...

---- 1, 2, 2, 3, 3, 3, 4, 4, 4, 4, 5, ... dizisinde birmilyonuncu terimi bulunuz.

-----Plazo De Mayo'da güzel ve şık bir kadına telefon numarasını sordum. O da bana dedi ki: "4. ve 5. rakamlar mükemmel bir kare oluşturur. 6. ve 7. rakamlar da öyle. İlk üç rakama gelince, mükemmel bir küp oluşturur, ve üstelik öbür dört rakamın çarpımına eşittir. Beni arasana." Telefon numarası kaç?

----LABİRENT + EKONOMİ = 11

BUNALTICI + GÜZELLİK = 56

GÜÇLÜ + KABİNE = ?

----7 basamaklı öyle bir sayı bulun ki bu sayının soldan birici basamağı bu sayının basamaklarındaki 0'ların adedini, soldan ikinci basamağı bu sayının basamaklarındaki 1'lerin adedini, ..., yedinci basamağı bu sayının basamaklarındaki 6'ların adedini versin.

Gönderi tarihi:

-----Plazo De Mayo'da güzel ve şık bir kadına telefon numarasını sordum. O da bana dedi ki: "4. ve 5. rakamlar mükemmel bir kare oluşturur. 6. ve 7. rakamlar da öyle. İlk üç rakama gelince, mükemmel bir küp oluşturur, ve üstelik öbür dört rakamın çarpımına eşittir. Beni arasana." Telefon numarası kaç?

216 16 49 yada

216 49 16

alo ordamısın hayal et :P

Gönderi tarihi:

bunun cevabı iki tane olur:

2161649 yada 2164916

Gönderi tarihi:

2161649 yada 2164916

katılıyorum sana arkadaşım bencede öyle

Gönderi tarihi:

tar af tar

tri gonome tri

7 basamaklı sayı : 1201662

yedi basamaklı sayı :

3 2 1 1 0 0 0

2161649 yada 2164916

TAR AF TAR

TRİ GONOME TRİ

dogru cevaplar ama kimseyi birinci secemiyorum cunku herkez parca parca yazdi :stuart::(

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.