Φ a.y.h.a.n Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 ilahi terapi beni çok güldürdün yaa valla emeğine yazık şu yazılan 3 sayfa yazıdandamı ders almadın anlamıyormusun sen onların her dediklerini çürüttün ama onların yaptıkları tek şey senin verdiğin ayetlerinde hadislerinde yanlış olduğunu yazmak ve aynı sorulara tekrar tekrar cevap istemek lütfen daha fazla uğraşma kardeşim Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 a.y.h.a.n kardeşim çok doğru söylemiş.. Ağzınızla kuş tutsanız, fayda vermez.. Zamanında çok mücadele ettim, ama imam bildiğini okur.. Bilgisi, araştırması ve emeğiyle dinini savunan arkadaşlara yürekten teşekkür ediyorum... Bu topiclerde tartıştım, birinin kaldığı yerden diğeri götürecektir.. Kolay gelsin.. Sevgiler-saygılar.. Alıntı
Φ öznurtamtürk Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 sizin ortak tartışma konunuz kuran'ı kerim değil mi?Tam olarak açıklanamaz diye gördük biz din kültürü ve ahlak bilgisi dersinde saptıranda var doğruyu söyleyende şu dünyada...Elbet açığa kavuşturmaktır isteğimiz fakat ne gerek var bu kadar gerginliğe? Alıntı
Φ Terapi Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 ilahi terapi beni çok güldürdün yaa valla emeğine yazık şu yazılan 3 sayfa yazıdandamı ders almadın anlamıyormusun sen onların her dediklerini çürüttün ama onların yaptıkları tek şey senin verdiğin ayetlerinde hadislerinde yanlış olduğunu yazmak ve aynı sorulara tekrar tekrar cevap istemek lütfen daha fazla uğraşma kardeşim Sevgili arkadaşlar çok haklısınız bende artık bunun farkındayım. Ama olsun. Sizler en azından yazmaya gayret ettiklerimizi okuyorsunuz. İstifade ediyorsunuz. Eminim ki onlarında iç dünyalarında mutlaka bazı şeyler oluyordur. Ama onların gayret etmesi lazım. İstemeleri lazım.. Alıntı
Φ ahirzaman Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Kuran açıktır ancak nasıl uygulanacağın doğrusunu Allah(cc) ve onun izni ile reesulü bilir onun için onun yaşadığı şekilde yaşamayı kabul etmemek bana çok saçma geliyor.Ama ne yapalım onun fikri en doğrusunu Allah(cc) bilir. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.