Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 http://members.home.nl/saen/Special/zoeken.html kolay gelsin arkadaslar Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 görmüsdüm ben bunu bir yerde Gülsün, tam nerede diye düsünürken....? görüsürüz... Alıntı
Φ HaTe Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Ayy Yok Bu defa Yemicem Dedim içimden Nerdeyse Bunu 10 Kere İzLedim ama İLk İsLediğim zamn biraz Korkmuştum GüzeLdi,TeşkürLer. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Bi pıslik çıkacagını biliodum Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 arada bariz bir fark var ilk resim gayet iç açıcı manzara resmi ikinci resim gayet güzel bir bayan resmi... Alıntı
Φ ustat76 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 http://members.home.nl/saen/Special/zoeken.html kolay gelsin arkadaslar BUNU ORADAN KALDIR VALLA BİRİ ÖLÜR MÖLÜR BAŞINA KALIR AMAN HA! Alıntı
Φ parasetemol Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 selam arkadaş.. belliki sen de gerilimi seviyorsun. ama formumuzda gerilim içerikli bir başlık açacak bölümümüz yok. bunun için belki sen de ben bu topiği nereye açarım diye düşünmüşsündür. en uygun yerin bura olduğunu düşünerek buraya açtın. iyi ki açtın. bizler de bazı arkadaşların özellikle modernjames'ın açtığı bir topikte bu konuyu tartışıyorduk. bu gerilim ve korku içeriklerini paylaşacağımız bir dizinin açılmasının gerektiğini ADMİNe bildirdik ve adminden olumlu cevap aldık ama düşüncelerinizi ve önerilierizi bizimle paylaşmanızı bekliyoruz. saygılar. paylaşım adresi kısa yol için FORUM ana sayfa alttaki öneri ve eleştirileriniz bölümü http://www.turkish-media.com/forum/index.php?showtopic=28503 Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 BUNU ORADAN KALDIR VALLA BİRİ ÖLÜR MÖLÜR BAŞINA KALIR AMAN HA! ciddimi diyorsun nasil degistircem ki düzenleme yapamadim ugrastim beceremedim Alıntı
Φ duncan Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 gülsün sende bizi hep korkutmaya çalışıyosun Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 hehehe evettttttttt Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 ciddimi diyorsun nasil degistircem ki düzenleme yapamadim ugrastim beceremedim Beceriksiz Gülsün Birine bişi olsun da gör gününü sen Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 ya kis korkutmayin beni silemiyomda Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 ya manyak bişe,okuldaki bilgisayardan açtık,gelen geçenin ödünü patlatıyoruz Alıntı
Φ apolyont Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 ölüyorum sandim resimlere nasilda dikkatli, bakiyordum ya gülsün yandin sen gülom Alıntı
Φ cronaldo Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 arkadaşlar yazın ya böle şeyleri vallaa kalbim duruyodu futbolcu çocuğum ben genç yaşımda böle şeylere katlanamam :) evet bencede gülsün kaldır onu valla bizden demesi yemin ediyorum bayılıyorum sandım yaa gözlerim karardı ŞAMPİYONLUK ASLANIN AĞZINDA Alıntı
Φ cino Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 ya ben yeniyim dikkatli dikkatli bakıyodum merakım vardır böle şelere duymuştum da arkadaştan ama..... iyiydi gerçekten az kalsın ölüyordum:) Alıntı
Φ KaTiLBeNiM Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Ayy Allahıııım, o neydi yawww . Çok korkuttun beni gülsün. Yüreeeme iniyodu... Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 kalpten gidecektim az kalsın dikkatli dikkatli bakıyodum ne güzel çok korktum yaa Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.