Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

görmüsdüm ben bunu bir yerde Gülsün, tam nerede diye düsünürken....? :)

görüsürüz...

Gönderi tarihi:

Ayy Yok Bu defa Yemicem Dedim içimden :D Nerdeyse Bunu 10 Kere İzLedim :lol:

ama İLk İsLediğim zamn biraz Korkmuştum :D

GüzeLdi,TeşkürLer.

Gönderi tarihi:

selam arkadaş..

belliki sen de gerilimi seviyorsun. ama formumuzda gerilim içerikli bir başlık açacak bölümümüz yok. bunun için belki sen de ben bu topiği nereye açarım diye düşünmüşsündür. en uygun yerin bura olduğunu düşünerek buraya açtın. iyi ki açtın. bizler de bazı arkadaşların özellikle modernjames'ın açtığı bir topikte bu konuyu tartışıyorduk. bu gerilim ve korku içeriklerini paylaşacağımız bir dizinin açılmasının gerektiğini ADMİNe bildirdik ve adminden olumlu cevap aldık ama düşüncelerinizi ve önerilierizi bizimle paylaşmanızı bekliyoruz.

saygılar.

paylaşım adresi kısa yol için

FORUM ana sayfa alttaki öneri ve eleştirileriniz bölümü

http://www.turkish-media.com/forum/index.php?showtopic=28503

Gönderi tarihi:

BUNU ORADAN KALDIR VALLA BİRİ ÖLÜR MÖLÜR BAŞINA KALIR AMAN HA! :excl:

ciddimi diyorsun nasil degistircem ki düzenleme yapamadim ugrastim beceremedim :lol:

Gönderi tarihi:

ciddimi diyorsun nasil degistircem ki düzenleme yapamadim ugrastim beceremedim :lol:

Beceriksiz Gülsün -_-

Birine bişi olsun da gör gününü sen :lol:

• 4 ay sonra...
Gönderi tarihi:

arkadaşlar yazın ya böle şeyleri vallaa kalbim duruyodu futbolcu çocuğum ben genç yaşımda böle şeylere katlanamam :) :) evet bencede gülsün kaldır onu valla bizden demesi yemin ediyorum bayılıyorum sandım yaa gözlerim karardı

ŞAMPİYONLUK ASLANIN AĞZINDA

Gönderi tarihi:

ya ben yeniyim dikkatli dikkatli bakıyodum merakım vardır böle şelere duymuştum da arkadaştan ama..... iyiydi gerçekten az kalsın ölüyordum:)

• 9 ay sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.