Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

İçinizde kalmasın. Bitmiş fakat hala unutramadığınız, ama biryerlerde yer edinmiş sevginiz var mı?

Bana göre aslında unutmak diye birşey yoktur, alışılmışlık vardır. Gider...Unutmazsın, ama alışırsın yokluğuna ...

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

AŞIĞIM,ÖLÜYORUM,SONUNA KADAR ONUNLAYIM...Gerçekten hayal ettiğin gibi biriyle birçok engeli aşıp birbirinizi çok severek yaşayabilmek öyle güzel bib duygu ki....her doğan güneşte onunla olduğunumu bilmek,sadece onu çok özlediğim için hiç utanmadan hüngür hüngür ağlayabilmek ve daha sonra varlığıyla bile avunabilmek,şöyle deriiiiin bir nefes aldığımda ciğerlerimin onun kokusuyla mutlu olabildiğini hissetmek müthiş bişeeeeyyy :)

Gönderi tarihi:

SEN BENİM SARHOŞLUĞUMSUN,NE AYILDIM NE AYILABİLDİM NEDE AYILMAK İSTERİM...BAŞIM DİK DİZLERİM PARAMPARÇA ,YANIP SÖNEN IŞIĞINA DÜŞE KALKA YÜRÜRÜM...

AŞK İMKANSIZ OLDUĞUNDA UNUTULMUYOR VE ACI ÇEKTİRDİĞİNDE ANCAK AŞK OLUYOR .... HINZIR BİŞEY BU AŞK ÇOK YARAMAZ ÇOOOKKKK

Gönderi tarihi:

Unutmak ya çok saçma

unuttum

kimi unuttun

onu

o kim ............ işte

e yine hatırladın :D

kimse hiç bir şekilde unutulmaz sadece sineye çelir.İlişki sadece bitmişmiştir unutulmamıştır birini unutmak için ardına döndüğünde neymiş diyebilmek ismini andığında hatırlayamıycak kadar çıkarmaktır içinden böyle bişey de yoktur...

Sevmek ise o başka bir duygu onun içinin sızısını hissetmek canı yandığında canının yanması kadar saf ve temiz olandır sevgi aşk biter sevgi kalır derlerya aşk biter de adı konulmamış aşklara ne demeli onlara aşk sözcüğü bile az geliyorsa onlardamı biter hayır bitmez daha da yücelir....

Şimdi ki aşkımı unutamadım :unsure::wub:

Ayrı kaldım sevdiğimden 8 ay boyunca unutmak istedim sildim yırttım hatta ondan hiç birşey kalmıyıncaya kadar yaktım biz kızların durumuya ortada bir şey kalmayınca sanarız ki her şey unutulucak bir şeyi yakmayı unutmuşum içimdeki ona olan yaşama sevincini o yaşama sevinciymiş beni ona bağlayan o yaşama sevinciymiş beni ondan koparamayan onuda çıkarmak istedim içimden elim tutuştu onuda çıkarmak istedim içimden içim buna izin vermedi içim onu bırakmadı ben bıraktım içim bunu kabullenmedi gözümden de tek damla yaş akmıyordu şaşıyordum halime ama içim derya deniz olmuş o geldiğinde anladım o baktığında anladım gözlerim onun dön çağrısıyla hiç durmadan yaşardı anladım ki ne unutulur ne utturulur bu alışkanlık mı ? HAYIR diil alışkanlık hep aynı şeyleri tekrarlamaktır,alışkanlık yanında olmasını istemek yanındayken hiç bir şey hissetmemektir. Ben o duyguyu hissetmiyorum yanımdayken de özlüyorum, uzağımdayken de.Yokken de unutamıyorum varken de bir an olsun aklıma hükmedip düşünmeden yapabiliyorum BU ALIŞKANLIK MI??? Bu alışkanlıksa ben onu sevmiyorumdur nasıl alışırsın ki sevdiğinin yokluğuna ben içimde onu taşırken nasıl yoktur ki.... :blushing::wub:

aŞkIm BeN yİnE sEnLe DoLuP tAşTıM yAaAaAa :D

Sevmek güzel sevilmek daha da güzel... :wub::wub:

Gönderi tarihi:

benimde bir sevdiğim vardı.2001 yılında trafik kazası geçirip öldü..

öldü demek bana çok zor geliyor,çünkü hala onun öldüğüne inanamıyorum. çok büyük bir acı yaşayan bilir.ama Allah kimseye sevdiklerinin acısını göstermesin..ben çok sevmiştim..onu öldükten sonra 2 sefer rüyamda gördüm ben ölmedim diyorsu adeta ama maalesef bir rüyaydı..

çok zorr! :(

Gönderi tarihi:

Her yıl mevlüt okuturum eski aşklarıma..içinde öldürebilirsin belki; ama unutamazsın..hele hele malatyalı bir kıza öyle bir aşık olmuştum ki; yolda duran kamyona çarpmıştım.. :D

Gönderi tarihi:

öldü demek bana çok zor geliyor,çünkü hala onun öldüğüne inanamıyorum. çok büyük bir acı yaşayan bilir.ama Allah kimseye sevdiklerinin acısını göstermesin..ben çok sevmiştim..onu öldükten sonra 2 sefer rüyamda gördüm ben ölmedim diyorsu adeta ama maalesef bir rüyaydı..

Gerçekten çok üzüldüm . :( Allah sana sabır versin diyeceğim. İşte en zoruda bu zaten.Bende sevdim ayrıldım, ama senin durumun içler parçalayıcı bir olay . 1057xg.gif

Gönderi tarihi:

evet ben bu acıyı yaşadım ve daha yüreğimi sızlatan o sevgi o insan bende ölmedi yaşıyor.taktir böyleymiş demekten başka birşey diyemiyorum..

murti san teşekkür ederim dedimya hiçkimsenin böyle bir acıyı yaşamasını asla istemem..

marti name;hayat böyleymiş o zaman anladım..ve ben ölüme o kadar soğukkanlıyımki şuanda anlatamam..

dostcakalın. :(

Gönderi tarihi:

evet ben bu acıyı yaşadım ve daha yüreğimi sızlatan o sevgi o insan bende ölmedi yaşıyor.taktir böyleymiş demekten başka birşey diyemiyorum..

murti san teşekkür ederim dedimya hiçkimsenin böyle bir acıyı yaşamasını asla istemem..

marti name;hayat böyleymiş o zaman anladım..ve ben ölüme o kadar soğukkanlıyımki şuanda anlatamam..

dostcakalın. :(

Sence ölüm çaremi ? bizler bu hayatta bir sınavdan geçiyoruz.bu sınav tüm insanlar için ayrı zorluklar ve acılarla dolu. etrafınıza baktığınızda çok seven ve sevilen acı çeken insanlar var hepside ayrı acılar içinde

hayat acısıyla tatlısıyla sürüp gidiyor.Ama önemli olan sabredebilmek, Başarabilirsek.! Allah kimseye büyük acılar yaşatmasın.................................. :clover:

Gönderi tarihi:

yeşilsu allah sana sabır versin sevmek güzel ama kaybetmek işte o zor

toprağı bol olsun cenneti mekan olsun

zor gerçekten zor.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.