Φ dowjones Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 ''Ona karşı dürüst olabilseydim . Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 keşke 10 gün önceye dönebilsem Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 keske sevdiklerimle beraber olabilsem.. kendimi ifade edebilsem.. daha kuvvetli olup yorulmasam.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Keşke dedirtecek ömür geçirmesemde ilerde keşke demesem.. Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 keşke yenidn hayata dönebilsm Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Ölümüsün..? Keşke ölmeseydin.. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 keşke yenidn hayata dönebilsm keşke şu cellcuğu artık düşünmesen.. Ölümüsün..? Keşke ölmeseydin.. keşke şimdi de konuşuyor olabilsek..dünü özledim.. Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Keşke duygularım olmasaydı,daha mutlu olurmuydum acaba???? Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 keşke oyunlar oynamasaydık,üzülmeseydi şarkılarrr pardon ya bu yalın'ın keşkesıydı Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 keşke oyunlar oynamasaydık,üzülmeseydi şarkılarrr pardon ya bu yalın'ın keşkesıydı Allah seni naapsın ... Topice girmeden önce ben yazıyım bunu diodum.. Yah keşke oyunlar oynamasaydık.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Allah seni naapsın ... Topice girmeden önce ben yazıyım bunu diodum.. Yah keşke oyunlar oynamasaydık.. sana kım oyna dedi,oynamasaydın Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 sana kım oyna dedi,oynamasaydın Ben oynamadım beelki.. Düseltiyim cümleyi Keşke oyunlar oynamasaydın.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 aha bıde şey vardı senınle çıkabılseydım ahkeşkem ah keşkem elini tutabılseydım ah keşkem ah keşkem buda İbo nun keşkesiii Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Keşke izini silsem Keşke hiç dönmesem Artık seni öldürsem! Nedir çocuk sende bulduğum? Bu da Aylin'den .. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Keşke hiç bir keşkem olmasaydı!!! Alıntı
Φ cecile Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Keşke hayatımdaki keşkeleri iyikiye çevirsem İyi ki... Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Ölümüsün..? Keşke ölmeseydin.. sanane sana mı sorcm ölüp ölmicemi Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 dün morelim bozuktu akşam iş çıkışı arkadaşım arabayı ben kullanayım dedi bende yok kullanırım dedim. ve tabi gelen aracı göremedim istinat duvarına tosladım hız yapmıyordum sol kısımdan ön farları parçaladım korktunmu derseniz hiç tepki vermemişim korktum demekki boş boş bakmışım ve ağlamışım keşke dinleseydim arkadaşımı şimdi 2 gün otobüse talim Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 ee Allah korumuş keşke insanlrı bu kdar iyi tanımasam Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 ee Allah korumuş evet öyle oldu rabbim sevdiği kulunu korurmuş Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Keşke başarısız olmaktan korkmasaydım Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 KEŞKE ellerini tutup gözlerinin içine bakıp sonsuza kadar öle kalsak. Alıntı
Φ cesur civciv Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 hayatımda keşke dicem hiç bişey olmasın istedim ama KEŞKE üniversite sınavına bi kez daha girseydim bu hep içimde bi soru işareti olarak kalıcak Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 keşke mustafa Topaloğlu gibi kendini aşmış bir insan olsaydım. Alıntı
Φ Bahtsız Bedevi Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2009 keşke yapılan hataların ne sonuçlar doğuracağını düşünebilseydi insanlar. keşke ben yanlış anlaşılacağımı unutup eski sevgilimin olduğu yerde bulunmasaydım .. he birde keşke istifa etmeseydim demem inşallah Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.