Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

sayman neden kısmetime mani oluyorsun...bak gendi ayağıyla gelmiş buzlu rakı avatara baksana havuç allah canını almaya insan rakı şişesi koyardı..........

neyse bugün yemeyecem seni.....sonrası için süz veremem ama..... :P:devil:

hava güzel ben güzel yaşamak güzel daha ne olsun beeeeeee :DB)

Gönderi tarihi:

gördün mü böcük bize fak atıyormuş................canın sağolsun böcüğüm at........ama şunu diyim mesaj sayın ne kadar çok olursa forumdan o kadar çok uzaklaşıyorsun...yani hep önde olduğundan artık çekici yanı kalmıyor bırak rekabet olsun ki hırs yapıp foruma renk katasın postlar atasın.............bence sen fazla yazma..... :P

Gönderi tarihi:

oo yemezler geçmiyim diye gaz verion :P

bide neymiş şu haber banada sölesene :P

tamam akşama msnden derim.......

yok beee ne haberi gene kızsal muhabbettir.... :P

he kızsal muhabbetler...zaten akşam o iş olmadı.... :(

UYUZA BAK SEN BİDE ENGELLEMİŞMİŞ....O HABERİ UNUT SEN..BİTTİN SİLİYORUM SENİ...... -_-

yok ablam ne engellemesi aşk olsun......engelleyeceğim en son insan sensin..kendimi engellerim seni engellemem..... :blushing::sweatingbullets:

Misafir ErdalAktaş
Gönderi tarihi:

sayman neden kısmetime mani oluyorsun...bak gendi ayağıyla gelmiş buzlu rakı avatara baksana havuç allah canını almaya insan rakı şişesi koyardı..........

neyse bugün yemeyecem seni.....sonrası için süz veremem ama..... :P:devil:

hava güzel ben güzel yaşamak güzel daha ne olsun beeeeeee :DB)

arkadaşım sen istersinde ben rakı şisesi bulmazmıyım sana....içelim güzelleşelim.....ben hep güzelim zaten....... :sweatingbullets::wub:

Misafir ErdalAktaş
Gönderi tarihi:

GÜNDE KAÇKERE TANIYACAĞIZ SENİ...........BİLELİMDE YOKLAMAYA GELİRİZ BARİ..... :lol:

wayy havucum benim oturtmuşsun lafı...........çok güzel yaa...mevlana ne ey demiş görüyon mu.......anlayan gerek bana ..... :D ........

gelde içme yahuu....bi küçük yeter bana.... :lol:

YETER YETER Bİ KÜÇÜK....YARIN İŞGÜNÜ.....

ANLAYAN GEREK İŞTE.. :( .AHHHHHHH BİR BULABİLSEK ..BİZ OLACAĞIZ O ZAMAN .... :wub:

Gönderi tarihi:

GÜNDE KAÇKERE TANIYACAĞIZ SENİ...........BİLELİMDE YOKLAMAYA GELİRİZ BARİ..... :lol:

YETER YETER Bİ KÜÇÜK....YARIN İŞGÜNÜ.....

ANLAYAN GEREK İŞTE.. :( .AHHHHHHH BİR BULABİLSEK ..BİZ OLACAĞIZ O ZAMAN .... :wub:

abi bu denli anlamlı yazı yazma yaf duygusal yanıma denk geliyyy üsülüyorum..... :( iş günüde sanki vatan mı kurtarıyorum yaf...boşver..... -_-

Misafir ErdalAktaş
Gönderi tarihi:

bak işe bile gitmedim bugün.......vatan mı kurtaracağız.....dimi ama...... ;)

sevgiyle kal arkadaşım......sevgi ol..... :sweatingbullets:

Misafir ErdalAktaş
Gönderi tarihi:

hoş geldin..........beaa..... :P ......

gitmek istemedim bi gariptim bugün...ne olduğunu anlayamadım..çözmeye çalışıyorum..düğüm olmuş.. :sweatingbullets:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.