Φ ERBAY Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 lokman hekim gelse yaram azdırır,yaramı sarmaya yar kendi gelsiiiiiiin.... sende amma hastalanıyon beee 56 chevrolet gibi Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 ........................... hastayım...................... gecmıs olsun en kısa zamanda ıyılesman dılegımle Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 ........................... hastayım...................... acil sifalar dilerim..... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 sağolun arkadaşlar............. erdal aktaş seni burda görmek ne şeref...... Alıntı
Φ zuma Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 bende yeni geldim ama bu başlık ne olmuş almış başını gitmiş. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 bu başlık yıllandıkça değer kazanıyo şarap gibi... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 cevrımıcı oldugun zaman bı denk gelse kıtlıcem senı buraya bıda hıc gıtme dıye Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 össde başarılar dile ablacım biseee Alıntı
Φ metinworld Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 merhaba aranıza yeni katıldım Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 yeniler hoş gelmişler..... aysum sana ve sınava girecek olan bütün çitirlara öss'de başarılar................ haklısın böcüğüm şarap gibi oldu walla yıllandıkça değer kazanıyorum.........(yaşlandıkça züğürt tesellisine ihtiyaç oluyor.... ) ewet ya jön bi sobeleyemedin getti .......... Alıntı
Φ zuma Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 sırf bu başlığa yazsam sitenin en çok yazan userı olurum Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 sırf bu başlığa yazsam sitenin en çok yazan userı olurum ..............yazmaya başla................. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 aklına ne gelirse yaz...... yaf evin şekli şemali değişmiş ........güzel mi olmuş yoksa olmamış mı pek ağnayamadım.......... gülücükler dehşet olmuş yane.............. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 bence hiç güzel olmamış anaokulu gibi olmuş... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 bende hiç beğenmedim Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 ey olmiş işte uzatmayın............... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 vurgun yedim sol yanımdan aneeeyyyy.......pöööfffff Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 ımzana bayıldım ordakı kız sensın demı Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2007 çok acıdımı? evet çoook acıdı.......acımayada devam ediyor........ ımzana bayıldım ordakı kız sensın demı efet benim.....şok şeker demi....... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 kalbime gömerim o zaman Sonunda bitti galiba Görüyorum İçimde can çekişlerini Duyuyorum Sözlerin çok acıtıyor Ölüyorum Keşke baştan söyleseydin Gidiyorum Nasılsa koymaz sana Biliyorum Kalbime gömerim o zaman Unutupta silerim o zaman Alt tarafı aşk bu da işte Vazgeçilmez misin aman... Sanane ki ağlıyorsam Deli gibi istiyorsam Hala seni seviyorsam Sanane anlamıyorsan... Yalanmış demek herşeyin Bilemedim Saklamışsın nefretini Göremedim Olmayınca olmuyor Sen sevemedin Yazılmış kadere ayrılık Silemedim Alıştım zor olsa da Kabullendim Kalbime gömerim o zaman Unutupta silerim o zaman Alt tarafı aşk bu da işte Vazgeçilmez misin aman... Sanane ki ağlıyorsam Deli gibi istiyorsam Hala seni seviyorsam Sanane anlamıyorsan... Alıntı
Φ zuma Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 yazıcak dzgün bir yere bulamadım, bende buraya yazıyım dedim. ii geceler Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.