Φ Diesel Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 dikkat et altında kalıp ezilme, topicin sahibi çok ağırmış diye duydum :D : Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 her duyduğuna inanma... Alıntı
Φ Diesel Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 sana neden inanıyım o zaman? Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 dikkat et altında kalıp ezilme, topicin sahibi çok ağırmış diye duydum :D : sende dikkat ette kafana düşmeyem......... Alıntı
Φ Diesel Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 :D kabul etti ağır olduğunu! o zaman uzak duram Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 :D kabul etti ağır olduğunu! o zaman uzak duram ağır deelim.... Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 ağır deelim.... hafif kız mısın sen şaka bak sen ciddiye alır kalbimi kırmaya çalışırsın bugün kötüyüm bak seni bile umursarım Alıntı
Φ Diesel Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 ağır deelim.... inanıyımmı? hafif kız mısın sen şaka bak sen ciddiye alır kalbimi kırmaya çalışırsın bugün kötüyüm bak seni bile umursarım yaw bulaşma bu yerli malına tehlikeli olabilir Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 hafif kız mısın sen şaka bak sen ciddiye alır kalbimi kırmaya çalışırsın bugün kötüyüm bak seni bile umursarım kişilik bakımından ağırımya bu yeter sen kendine bak........................ inanıyımmı? yaw bulaşma bu yerli malına tehlikeli olabilir ooo diesel'im ...........bırak yazsın nasılsa ben sallamıyorum ................ Alıntı
Φ Diesel Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 dieselimmi? bu samimiyet nerden geliyo? bundan önce laf sokuyodun! Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 abla nerelerdesin yav... Alıntı
Φ Diesel Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 ahanda geldi zabıta memuru Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 ahanda geldi zabıta memuru buralarda kaçak mazot varmış gören varmı...... Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 kişilik bakımından ağırımya bu yeter sen kendine bak........................ ooo diesel'im ...........bırak yazsın nasılsa ben sallamıyorum ................ ben biliyiorum iki ileti daha sonra siz samimi olursunuz arada ben kötü kalırım naparsanız yapın ancak made in turkey in beni sallamaması beni mahvetti.... Alıntı
Φ Diesel Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 buralarda kaçak mazot varmış gören varmı...... yok bakü ceyan boru hattındandır ben biliyiorum iki ileti daha sonra siz samimi olursunuz arada ben kötü kalırım naparsanız yapın ancak made in turkey in beni sallamaması beni mahvetti.... a ayıp ettin dogville, bana ilk selam verenlerdensin sen! Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 yok bakü ceyan boru hattındandır a ayıp ettin dogville, bana ilk selam verenlerdensin sen! bu iletiyi anladığın yüzde yirmi beşlik kısımlamı yazdın sen de bi kıymetini bildinki selamımın Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 ben biliyiorum iki ileti daha sonra siz samimi olursunuz arada ben kötü kalırım naparsanız yapın ancak made in turkey in beni sallamaması beni mahvetti.... nazar etme ne olur çalış seninde olur........................ ateşle yaklaşmayınız..........DİESEL Alıntı
Φ Diesel Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 bu iletiyi anladığın yüzde yirmi beşlik kısımlamı yazdın sen de bi kıymetini bildinki selamımın ah kafam yarıldı nazar etme ne olur çalış seninde olur........................ ateşle yaklaşmayınız..........DİESEL yaklaşma sende Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 made in nerdesin ya bak diesel bende made in ci oldum artık..... Alıntı
Φ Diesel Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 ben made incimiyimki ? Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 ben made incimiyimki ? sen değilsin de ben oldum diyorum yani artık iyi davranmazsan ben de başlıycam diesel mazotmu kaçırıyosun şaka Alıntı
Φ Diesel Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 ben nasıl mazot kaçıram be, ancak arabadan ben kaçarım Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 ben nasıl mazot kaçıram be, ancak arabadan ben kaçarım evet ben nereye yerleşsem artık.. bu rezillikle kalınmaz buralarda.. ben niye öyle yazmışım acaba.... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 made in nerdesin ya bak diesel bende made in ci oldum artık..... buralardayım be can..... ben made incimiyimki ? sen zaten madeci olma..... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.