Φ jeune Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 yasamak bır agac gıbı tek ve hur ve bır orman gıbı kardescesıne ben fazla kalmayım burda sıloganı atıp kacım Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 yaşamak güzel herşeye rağmen içimde hep bir ümit var buda beni hayata bağlıyor... zaten içimizde bi tek ümidimixz kaldı onuda yitimeyelim canım..........o ümidi hiç yitirmemen dileğimle......seni çookk sewiyorum.... meydun Allah bozmasın hep böle şen ol emi?! sağol....cümleten hoş olak beee bacım...... yasamak bır agac gıbı tek ve hur ve bır orman gıbı kardescesıne ben fazla kalmayım burda sıloganı atıp kacım süpersin jön............ Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 kopmuşsun gene güzelim nedir bu neşe ala ala Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 maşallah de be güzelim.................... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Dişi Kuş Kuru bir ot gibi yaşıyorum gözlerden uzak patika bir yolun kıyısında Tek suçum sap olamamak baltanın kanlı oyunlarına Ama yine de umut dolu kalbim belki bir dişi kuş taşır beni diye daldaki yuvasına.... Sunay Akın bu şiir sadece sana... Alıntı
Φ GµęštGΐяL Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Bayağıdır burdasın sanırım ama benden de bir meşale , karanlığa şikayet etmeyelim yakalım birer tane Hoşgeldinnnnnnn Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 ahaha ölmedinmi sen hala Alıntı
Φ HaTe Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 GuestGriL'in De dediği gibi Bayağıdır Burdasın Sanırım .. Yine de Ho$geLdinnn Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Dişi Kuş Kuru bir ot gibi yaşıyorum gözlerden uzak patika bir yolun kıyısında Tek suçum sap olamamak baltanın kanlı oyunlarına Ama yine de umut dolu kalbim belki bir dişi kuş taşır beni diye daldaki yuvasına.... Sunay Akın bu şiir sadece sana... şiirde en az yüreğin kadar güzel be ablacım............. çok sağol.....herşey güzel olacak.... Bayağıdır burdasın sanırım ama benden de bir meşale , karanlığa şikayet etmeyelim yakalım birer tane Hoşgeldinnnnn hoşgördüm gelin görümce sen kimdin yaf karıştırdım........ ahaha ölmedinmi sen hala he öldüm..kına yakarsın artık bi tarafına....... GuestGriL'in De dediği gibi Bayağıdır Burdasın Sanırım . Yine de Ho$geLdinnn eyvallah...sizde hoşgelmişsez evcek..... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 mardin kapı şen olur teeyy teeeyy hadi abla bugün güzel bir gündü biraz halay çekelim... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 mardin kapı şen olur teeyy teeeyy hadi abla bugün güzel bir gündü biraz halay çekelim... allah ne gözel hade halay çekek.........tey teyyyyyy hobaaaa hobaaaa Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 yine ben geldim............... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 artık hep buralarda görüşüyoz.... msn'ne yazıcam ama hep meşgul olduğun için rahatsız etmek istemiyom... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 artık hep buralarda görüşüyoz.... msn'ne yazıcam ama hep meşgul olduğun için rahatsız etmek istemiyom... oyy oyy kıyamam ben sana.......böcüğüm sen yazarsında ben cvp vermezmiyim.......meşgul olduğuma bakma sen........ Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 allah muhabbetinizi artırsın bir selam vereyim dedim siz rahatsız olmayın Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 bende bı selam verım elım bos gelmeyım made kızar sonra Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 allah muhabbetinizi artırsın bir selam vereyim dedim siz rahatsız olmayın teşekkürler canım...sende katıl muhabbete ayıp ettin..... bende bı selam verım elım bos gelmeyım made kızar sonra ha şole bundan sona elin boş olursa döferim seni..... Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 neden olmasın bu arada azizil den haber varmı Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 neden olmasın bu arada azizil den haber varmı sınavları başladı çalışıyo abisi ne yapsın ki azizim.... gelmeyi kesinlikle düşünmüyor.... ...... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 naber gıı.. bu güzel pazar günü sendemi evdesin... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 havalarda pek ısındı... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 ablasının bidenesi sende olmasan kimse yazmiycek desene........... bende yoktum çünkü hasta yatıyordum kaç gündür..... çok teşekkür ederim.......... Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 geçmiş olsun canım görüşemiyoruzz Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 ablasının bidenesi sende olmasan kimse yazmiycek desene........... bende yoktum çünkü hasta yatıyordum kaç gündür..... çok teşekkür ederim.......... geçmiş olsun ablacım yaa inşallah iyisindir şimdi... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 geçmiş olsun canım görüşemiyoruzz teşekkürler meleğim.......... geçmiş olsun ablacım yaa inşallah iyisindir şimdi... sağol canımcım şimdi daah eyyim çok şükür..ilaçlarla ayaktayım...........seni görünce daha bi mutlu oluyorum erbayım.......günlerin hep umut tadında geçsin be böcüğüm..........yüzün gülsün gülümsesin ...... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.