Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 19 yıl Yazar her gün ilk geldiğim günkü heyacanımla geldiğim için yazıyorum burya............................
Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 19 yıl Yazar yalancı yalan.....deeeelllll ciddiyim........her gelişimde bi yenilik görüyorum ve doğal olarak ilk gelişimmiş gibi oluyorum.....yabancı..bi garip.....ama mutlu.... +1 aman bi sende +1 de kusur kalma.... eeeee çık artık ortaya.. kızıyorum bak.. tamam kısma burdayım ama sana kısgınım bunu biliyon demi.........
Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 19 yıl Yazar heç sorun diil yaparız bi şirinlik .... unutursun... tabi bilirim yaparsın şirinlik alırsın gonlümü...... bak unuttum bile......
Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 19 yıl Yazar selam..aranıza yeni katıldım......benide aranıza alırsanız çok memnun olacam..ben buraların yabancısıyım.....biri rehberlik ederse çok sewincem.....
Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 19 yıl Yazar ya arkadaşlar tartışmayın..............sırayla rehberlik yaparsınız....
Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 19 yıl parası bitince ben niye gezdiriyim ki kendi kendine gezsin o zaman..
Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 19 yıl Yazar ama benim param yok ki................ elma şekeri versem olur mu......
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.