Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 bayram temizligi yapmak lazım dimi Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 bayramda bitti..nedek şimdi made sen gel ben seni içmeye götüreyim bari Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 amanında amanınn saymanım22 seni burda tozlu sayfaların arasında görmek ne gözel................... kaancığım sana zahmet bi toz alıver........................... çiçeim valla mı diyon bak yarın akşam sanada uyarsa içek beeaaaa.....mangalı ben yaparım ..........allaaaahhh.......... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 çiçeim valla mı diyon bak yarın akşam sanada uyarsa içek beeaaaa.....mangalı ben yaparım ..........allaaaahhh.......... bende mangalı yellerim... ama içmem söliiim sen sadece mangalı yak ben sana gösterdiğim yayladaki evin ahırından bi kuzu kapıp geliyom.... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 bayramda bitti..nedek şimdi made sen gel ben seni içmeye götüreyim bari yaaa banane bende gelcem.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 ne demek efem herkesi bekleriz.......................kuzu nerde be ateş söndü.............. sayman boş boş oturma beeeeee kalk salata yap............ Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 salatamı? ben eminmisin.. Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 çook özledim seni madem yüreğimin yarısı..iyi bak kendine olur mu Alıntı
Φ fosforlu cevriye Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 ayol hiç gözükmüyosun ortalarda nerelerdesin güzelim Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 salatamı? ben eminmisin.. evet sen....hade yeme beni gayet gözel salata yapıyorsun........... çook özledim seni madem yüreğimin yarısı..iyi bak kendine olur mu ooofff offffff çiçeim...........işte sen gittin yarım yürekle idare etmeye çalışıyorum ama olmuyor habire kanıyor yüreğim........................sol yanım çok acıyor ........... hem ben seni daha çok özledim ................ ayol hiç gözükmüyosun ortalarda nerelerdesin güzelim sorma be cevriye kaldım bir başıma ........ bir haftadır hasta yatıyordum yeni yeni toparlıyorum........işleride biraz azalttım mı yine aranızdayım........... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 söverim gelmişine geçmişine ....................ayıpsa aYıP............... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2006 Canım sıkılıyor canım gözlerinle olmayınca Canım sıkılıyor canım ellerinle olmayınca Canım sıkılıyor canım.. sen yanımda olmayınca.. ... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2006 benimde canım SIKILIYOR canım yanımda yok diye.................... seni çok ösledim............. Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2006 yaf ben O'nuda çok özledim bekliyorum bekliyorum hala gelmedi......yoksa gelmeyecek mi artık.... Uykulu gözlerle döndüm rüyamdan Sana sarı laleler aldım, çiçek pazarından Sen olmasan buralara gelemezdim ben Sevemezdim bu şehri, anlamazdım dilinden Nasıl bir sevdaysa bu karşı koyamam Dayanamam kıskanırım seni paylaşamam Satırlar uçar gider aklımdan Sana sarı laleler aldım çiçek pazarından Uykulu gözlerle döndüm rüyamdan Sana sarı laleler aldım, çiçek pazarından Sen olmasan buralara gelemezdim ben Sevemezdim bu şehri, anlamazdım dilinden Yeniden başlasam bu sefer korkmadan Koklayıp birbirimizi çöpe atmadan Satırlar uçar gider aklımdan Sana sarı laleler aldım çiçek pazarından Uykulu gözlerle döndüm rüyamdan Sana sarı laleler aldım, çiçek pazarından Sen olmasan buralara gelemezdim ben Sevemezdim bu şehri, anlamazdım dilinden Nasıl bir sevdaysa bu karşı koyamam Dayanamam kıskanırım seni paylaşamam Satırlar uçar gider aklımdan Sana sarı laleler aldım çiçek pazarından Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 yaf ben O'nuda çok özledim bekliyorum bekliyorum hala gelmedi......yoksa gelmeyecek mi artık.... bu şarkıdan nefret ediyorum sen neden yazdın ben biliyorum o yüzden sildim onu...:Daman boşa bekleme gelmez zaten gelsede biliyorsun hiç bişey eskisi gibi olmaz...çok ta tııın yane..............(sen git yat o iş tamam :D:D) bu genemi burda :s sen beni begen miyor musun ........... Alıntı
Misafir Marcus Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 Sayın made in turkey sizi yine forumda aktif görmek bizleri mutlu etti. Her zamanki esprili ve duygusal varlığınızı hissetmemiz bizim için güzel bir sevinç kaynağı. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 Sayın made in turkey sizi yine forumda aktif görmek bizleri mutlu etti. Her zamanki esprili ve duygusal varlığınızı hissetmemiz bizim için güzel bir sevinç kaynağı. sewgili marcus senide burda görmek benim için çok güzel bir duydu...........hele hele benim hoş geldin topiğine yazdığını görmek ne hoş duygudur benim için............. çok sağol made in turkey'yle pek bir tazismisligimiz yok ama elimde degil dameden edemiycem umarim beni yanlis anlamaz ama su avatardaki guzelim resmi ne hala getirilmis Cunku ben Leonardo Da Vinci'nin o muhtesem Mona lisasinin okaar basit oldugunu dusunmeyenlerdenim de yada suna sanat seviyorda diyebiliriz!!! Seviyle kalin!!!! walla bende sanat sewenim emme nede olsa bende bir türk malı olarak tablonun türk versiyonunu kullanmak istedim................. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 buyur canem............................................. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 bu hafta kac atarız bjkye yenersek soz burda sampanya patlatacam Alıntı
Φ Diesel Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 dikkat et kafanda taş patlamasın Alıntı
Φ Asfalt Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 sewgili marcus senide burda görmek benim için çok güzel bir duydu...........hele hele benim hoş geldin topiğine yazdığını görmek ne hoş duygudur benim için............. çok sağol Marcus bir ay foruma giremiyecek,bir fransızla tartıştığı için ceza yedi Ama ben onun adına size iyiki varsınız,iyiki forumdasınız diyebilirim. Herzaman forumda en güzel paylaşımlarda görüşmek dileğiyle Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 buyur canem............................................. hangi topiclerde dolaşıyon sen öyle... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 bu hafta kac atarız bjkye yenersek soz burda sampanya patlatacam en az 2 atmamız lasım............bende patlatcam be şampanya fenerime feda olsun.............. dikkat et kafanda taş patlamasın aman sen bi yaz kusur kalma ....dikkat et o taşlardan nasibini alma sende........... Marcus bir ay foruma giremiyecek,bir fransızla tartıştığı için ceza yedi Ama ben onun adına size iyiki varsınız,iyiki forumdasınız diyebilirim. Herzaman forumda en güzel paylaşımlarda görüşmek dileğiyle en kısa zamanda marcusuda güzel paylaşımlarıyla aramızda görmek isteriz........... ha sen ha o ne fark eder demi...... hangi topiclerde dolaşıyon sen öyle... söyleyemem aip ....hem sen beni mi takip ediyon uyus..... ya canugur abinin öldüğünü okudum çok üsüldüm..... sonra felsefe yapam dedim açmadı.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.