Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 18 yıl Yazar yeni bir hafta.........yeni bir başlangıç........... mı.....acaba
Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 18 yıl Yoo.. Geçen sene de yılın 3. haftasını yaşadın ondan önce ki senede yaşamıştın ondan daha önceki senelerde de yaşamıştın..
Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 18 yıl Yoo.. Geçen sene de yılın 3. haftasını yaşadın ondan önce ki senede yaşamıştın ondan daha önceki senelerde de yaşamıştın.. abi sen ona bakma bu aralar polyannacılık oynuyo... :lol:
Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 18 yıl Yazar Yoo.. Geçen sene de yılın 3. haftasını yaşadın ondan önce ki senede yaşamıştın ondan daha önceki senelerde de yaşamıştın.. yaa sanki ben hiç yaşamamışım....alla alla ................... abi sen ona bakma bu aralar polyannacılık oynuyo... aman bi yorum yap kusur kalma..............get kabul etmiyorum ewlilik teklifini...................
Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 18 yıl Gecelerin demindeyim yine.. Yıldızları almışım avucuma Umudumu ekmişim maviye Deniz mavisine..nehir mavisine.. Bir yalnızlık türküsü dilimde .. Dur diyenim yok.. Duramam da...
Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 18 yıl Yazar oyyy kıyamam ben sana c-vit'im ... gel bakalım balık rakı ne gider be.......bide yanına şole güzel bir cevdet bağca şarkısı..............allahhhhhhh allaaaahhhhhh................... hayatım şiir manyak hoş saol.......................
Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 18 yıl Yazar wherthus kardeşim boşalt mesaj kutunu öm atacam atamıyorum.......... çok mu emri vaki oldu ne.... bende seni sewiyorum .......ihihiihii
Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 18 yıl Yazar teesüflerimi yolluyorum sizlere......... by şıracı and by bozacı..........................
Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 18 yıl Yazar "alnımda ki bıçak yarası senin yüzünden ..... ben seni nasıl unuturum vesikalı yarim ....."
Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 18 yıl Kabuğunu koparmadan ne bir elmayı soyabildim ne de iyileştirebildim bir yaramı ama karşıma çıkınca kızmadım hiç elma kurduna bendim çünkü bıçağı saplayan onun yurduna
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.