Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

maydün aplayı tanıyorus saten :)

• Cevaplar 1,1b
  • Görüntü 143,2b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

• made in turkey!
    made in turkey!

"özlüyorum seni...zamanla barışamadım.....geçip gidiyor ömür... günlere doyamadım.....   yanıyorum ey yAr haberin yok.....saklıMDasın Ey yAr...."     büyük harflere dikkat...

• made in turkey!
    made in turkey!

beni uykumdan eden kimdirrrrr...tiz cellat çağrıla kelleleri vurula.......     inanın tebessüme çok fazla ihtiyacım var bu aralar.sizin yazılarını okuyunca çok mutlu oldum ve yüzümde gülümseme old

• made in turkey!
    made in turkey!

ya uzun zaman olmuş gelmeyeli bir geldim şaşırdım yaaa evin şekli şemali değişmiş....boya badana yapılmış tanıyamadım evimi......bide sanki eski hali daha sewimliydi.......:(ben eski ewimi istiyorum

Gönderi tarihi:
  • Yazar
Yazdıklarımda kötü bişeymi var,nasıl görüyorsan öle bak..karşındaki ***** kendinin ifadesi ve aynasıdır.

Karşıdan baktığında,yoksa anlımda bişemi yazıyor...

Kaf dağında ulaşılması zor ve bulunmaz hint kumaşımı görüyorsun kendini..

Makamımda benim nazarımda keçi ***** kadar değerin yoktur artık...

ama sen işi uzatmışsın adeta amele ***** haline getirmişsin....

aman aman şimdi üzüntündem uyuyamıyacam....................

TııııııNNNN yada SaaaaaLLLLLLaaaaaaaaa....................................

Gönderi tarihi:

ya birde bana bakın ne biçim arkadaşsınız yaaaa

Gönderi tarihi:
  • Yazar
ya birde bana bakın ne biçim arkadaşsınız yaaaa

haahhhh benim başım göğe erdi sıra sende gülden.............. -_-

Gönderi tarihi:
;)
Gönderi tarihi:
hahahahahah ..................ama haklıyım ***** mı ne adam ameel ***** gibi yapıştı beee......

neden cesaret edemedin kine agnayamadım........ :unsure: ..................number one'a h.g. canem.......biz hep burdayız senide bekleriz.............. :P

O kadar enerji dolusunuzki ben daha bir konuyu anlamadan hemen ötekine atliyorsunuz da ondan neyse bosver.

Ben Lütfi Filizin kitaplarini okuyanlarla, tanismak daha dogrusu paylasmak istemistim. Sonra birde bakarimki o hoooooo

ne ararsan var yani her kesten ilginc konular geliyor. Vallahi ben Türkiyeyi biraktigim gibi degilmis.

Gönderi tarihi:
  • Yazar

sewgili la_bohéme benim içinde bi anlaşma imzalasana ........................:P

gidelim meydün................ -_-

Gönderi tarihi:
  • Yazar

I' m sorry :lol:

Ama marcusun yeri ayri ole ozen me herseyi :stuart:

bu arada avatar desismis bence yenisi eskisinden daha karizmatik!!!

bak şimdi daha çok özendim marcus abeme............... B)

avatar.......... :unsure: avatar........... :unsure: ..........hhmmmsssss...............efet qarizmatik........................

................

gün biter

gülüşün kalır bende

...............

Gönderi tarihi:

kafayı yedi... :(

Gönderi tarihi:

benide özlermiş...niye yazmıyor diye sitemde edermiş kardeşlerin bitanesi;)

sen çağırdında ben mi gelmedim...ama biliyorsun artık ben asistan oldum öyle senin gibi boş zamanım yok -_-

yinede uğramaya çalişiciğim :lol:

Gönderi tarihi:
  • Yazar
benide özlermiş...niye yazmıyor diye sitemde edermiş kardeşlerin bitanesi;)

sen çağırdında ben mi gelmedim...ama biliyorsun artık ben asistan oldum öyle senin gibi boş zamanım yok -_-

yinede uğramaya çalişiciğim :lol:

papucumun asistanı .......... -_-

ösledim tabe............. :crying:

şaka bir yana kuşum inan çok sewindim hayırlı uğurlu olsun......................... :flowers::flowers::flowers:

Gönderi tarihi:

bnn yasıyımmm hadee...

HOŞ GELDİNN ENGİN DENİZ.... :clover:

Gönderi tarihi:
-_-
Gönderi tarihi:

erbay abi(abii diorum bi sakıncası yuksa)seninle bi türlü karşılaşma fırsatımız olmadı....yazılarını hep takip ediorummm çook güselll içten şeyler yasıosunnn....bilmenii istedimmm...

SEVGİLER :clover:

Gönderi tarihi:
erbay abi(abii diorum bi sakıncası yuksa)seninle bi türlü karşılaşma fırsatımız olmadı....yazılarını hep takip ediorummm çook güselll içten şeyler yasıosunnn....bilmenii istedimmm...

SEVGİLER :clover:

kaç yaşında olduğuna bağlı ya benden büyüksen.. :P karşılaşma fırsatının olmamasının sebebi eskisi kadar foruma takılmamam,bak yine o eski günler geldi aklıma nerde o eski muhabbetlerimiz dimi meydün :( neyse söylediklerin için teşekkür ediyorum burası her ne kadar sanal bir ortam olsada biz doğal olmaya çalışıyoruz...sevgiler ve saygılar... :clover:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

efet ya böcüğüm ne günlerdi dimi....(sanki yıllar geçmiş :D allam ya)..........resmen sabahlardım be forumda muhabbet o kadar sarardıki bırakıp gitmek istemezdim............ :( olsun ama o zamanki güzel insaların hepsiyle gerek msn de gerekse telefonda görüşüyorum buda güzel demi......................... :sweatingbullets:

enginim denizim hoş geldin ..............du gedemde senin topiğe h.g. diyim........... :stuart:

Gönderi tarihi:
efet ya böcüğüm ne günlerdi dimi....(sanki yıllar geçmiş :D allam ya)..........resmen sabahlardım be forumda muhabbet o kadar sarardıki bırakıp gitmek istemezdim............ :( olsun ama o zamanki güzel insaların hepsiyle gerek msn de gerekse telefonda gerek yüz yüze görüşüyorum buda güzel demi......................... :sweatingbullets:

enginim denizim hoş geldin ..............du gedemde senin topiğe h.g. diyim........... :stuart:

bu kısmıda kendi adıma yazdım... :stuart:

Gönderi tarihi:
  • Yazar
bu kısmıda kendi adıma yazdım... :stuart:

allah seni kahretmey emi uyus................ :lol:

yaf böcüğüm iyiki varsın :wub: ...........mucukss......

Gönderi tarihi:
allah seni kahretmey emi uyus................ :lol:

yaf böcüğüm iyiki varsın :wub: ...........mucukss......

mumumumu :wub::lol:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

yaşasın msn........................... :P

dibe vurmak mı.......................asla..................................... -_-

Gönderi tarihi:

vır vır vır...ne çok konuşuyon kızım sen :P

seni görünce dayanamadım,iki satır yaziim dedim...

günün güzel geçsin bitanemmm :wub:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.