Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Yazar

ben geldüm....hoş geldüm...hoş gördüm.... :D

• Cevaplar 1,1b
  • Görüntü 143,2b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

• made in turkey!
    made in turkey!

"özlüyorum seni...zamanla barışamadım.....geçip gidiyor ömür... günlere doyamadım.....   yanıyorum ey yAr haberin yok.....saklıMDasın Ey yAr...."     büyük harflere dikkat...

• made in turkey!
    made in turkey!

beni uykumdan eden kimdirrrrr...tiz cellat çağrıla kelleleri vurula.......     inanın tebessüme çok fazla ihtiyacım var bu aralar.sizin yazılarını okuyunca çok mutlu oldum ve yüzümde gülümseme old

• made in turkey!
    made in turkey!

ya uzun zaman olmuş gelmeyeli bir geldim şaşırdım yaaa evin şekli şemali değişmiş....boya badana yapılmış tanıyamadım evimi......bide sanki eski hali daha sewimliydi.......:(ben eski ewimi istiyorum

Gönderi tarihi:

yeni avatarın hayırlı uğurlu olsun ablacım... :wub:

Gönderi tarihi:

yıne deısmıs avatar :unsure: yıne saklamıssın yuzunun guzellıgının yarısını :grin:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

yeni avatarın hayırlı uğurlu olsun ablacım... :wub:

sağol kuşum.............

yıne deısmıs avatar :unsure: yıne saklamıssın yuzunun guzellıgının yarısını :grin:

ay ayy yerim seni ağzı nasılda laf yaparmış.........

Selam ben yeni uyeyim :unsure:

hoş geldin ataberk..........

nerelerdesin gene tatlı şey.. :wub:

buralardayım canısı.........bilmezmiş gibi bide soruyor yaaa.......

gıcık.. -_-:unsure:

bende seni sewiyorum.............:D

Gönderi tarihi:
  • Yazar

annemm sen yaşıyomuydun :wub:

yerim gıı seni.......yaşıyom tabe........ :lol: ya ben seni arayacaktım bak unuttum bee.................arayacam seni....... :wub:

Gönderi tarihi:

ya ben arıcaktım ama kontörlü hat kullanmaya yeni alışıyom,kontörlerime sahip çıkamıyorum off ya :angry: bide msj ulaşmadı gecen gün :devil: gönlünden geçeni biliyorum bidanem ben, gönüller bir olsun :wub:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

ya ben arıcaktım ama kontörlü hat kullanmaya yeni alışıyom,kontörlerime sahip çıkamıyorum off ya :angry: bide msj ulaşmadı gecen gün :devil: gönlünden geçeni biliyorum bidanem ben, gönüller bir olsun :wub:

oyy kıyamam ben sana...................bak artık konuşmadan nasılda diyeceklerimizi anlıyoruz :) ...tabiki önemli olan gönüllerin bir olması .......................bir olacakta..................seni çççooookkkkkkk sewiyorum iyiki warsın............. :wub::wub::wub:

Gönderi tarihi:

gelem de nere gelem kurban olduğum.......bak istersen haftaya ankarada buluşalım olar mı................. :D

trabzonda buluşsak olmaz mı...:D

Gönderi tarihi:

trabzonda olar....................uşağuuum.... :D

bekliyruk haa... :wub:

Gönderi tarihi:

gıı yoksa sen ankaradamısın....pekle geliyrum.... :wub:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

ERBAY duydunmu....??

made in turkey!'in gelmesiyle yalnızlıklarımızı dağıtarak seveceğiz onu;

Ama gitmek yokkk..!!

giderse yalnız bıraktıkları ona k_aşık olurlar. :D

(Latife)

Bekleriz emrinize amadeyiz...

Sevgiler... :clover:

walla ben kalam da sen beni tanıyınca kalma fikrini sen yeniden düşünürsün bence :lol:

yaf bu hatunun neyini bu kadar seviyolar :unsure:

allam ya bu ne kadara uyuz bir mahluktur....sanane kardeşim sewiliyoruz işte........söyleneceğine sende sewdir kendini.......nazar etme ne olur çalış çırpın senin olur olur dieselcük.........

bekliyruk haa... :wub:

gıı yoksa sen ankaradamısın....pekle geliyrum.... :wub:

he angaradayım nerden bildin...hatta bugün bolu akçakoca ve abanta gettimçok gözel yerler yaf.....emekli olunca o taraflara yerleşmeye karar verdim.......ankaraya gelürsende ben beklerüm.........

Gönderi tarihi:

selam bende yeni geldim.

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Başlık çok ilgimi çekti. Emrediyo sankim insana yaziyim dedim....

Hoşgelmişsiniz :D

emretmek mi........................... :unsure: yok canım ne emri................................. -_- hey türk çabuk bana

bi meşale getir................... :lol: bu arada sen de hoşgeldin....................

selam bende yeni geldim.

sen de hoşgeldin

Gönderi tarihi:
  • Yazar

:D

ya baktımda ayın 25 inde tam bir yıl olacak buraya üye olduğum.................ne mutlu bana.................... :D

Gönderi tarihi:

sende pek yabancılık çekmiyon hane...... -_-

eeee yaş 40 a dayandı... -_-:w00t:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

eeee yaş 40 a dayandı... -_-:w00t:

dinime küfreden müslüman olsa yanmayacam hane............ -_-

senin yaş kaç oldu amca...he sana diyorum oldunmu 50..... :P

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.