Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 18 yıl yıne deısmıs avatar yıne saklamıssın yuzunun guzellıgının yarısını
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar yeni avatarın hayırlı uğurlu olsun ablacım... sağol kuşum............. yıne deısmıs avatar yıne saklamıssın yuzunun guzellıgının yarısını ay ayy yerim seni ağzı nasılda laf yaparmış......... Selam ben yeni uyeyim hoş geldin ataberk.......... nerelerdesin gene tatlı şey.. buralardayım canısı.........bilmezmiş gibi bide soruyor yaaa....... gıcık.. bende seni sewiyorum.............
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar annemm sen yaşıyomuydun yerim gıı seni.......yaşıyom tabe........ ya ben seni arayacaktım bak unuttum bee.................arayacam seni.......
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 18 yıl ya ben arıcaktım ama kontörlü hat kullanmaya yeni alışıyom,kontörlerime sahip çıkamıyorum off ya bide msj ulaşmadı gecen gün gönlünden geçeni biliyorum bidanem ben, gönüller bir olsun
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar ya ben arıcaktım ama kontörlü hat kullanmaya yeni alışıyom,kontörlerime sahip çıkamıyorum off ya bide msj ulaşmadı gecen gün gönlünden geçeni biliyorum bidanem ben, gönüller bir olsun oyy kıyamam ben sana...................bak artık konuşmadan nasılda diyeceklerimizi anlıyoruz ...tabiki önemli olan gönüllerin bir olması .......................bir olacakta..................seni çççooookkkkkkk sewiyorum iyiki warsın.............
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar gelem de nere gelem kurban olduğum.......bak istersen haftaya ankarada buluşalım olar mı.................
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 18 yıl gelem de nere gelem kurban olduğum.......bak istersen haftaya ankarada buluşalım olar mı................. trabzonda buluşsak olmaz mı...
Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 18 yıl trabzonda olar....................uşağuuum.... bekliyruk haa...
Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar ERBAY duydunmu....?? made in turkey!'in gelmesiyle yalnızlıklarımızı dağıtarak seveceğiz onu; Ama gitmek yokkk..!! giderse yalnız bıraktıkları ona k_aşık olurlar. (Latife) Bekleriz emrinize amadeyiz... Sevgiler... walla ben kalam da sen beni tanıyınca kalma fikrini sen yeniden düşünürsün bence yaf bu hatunun neyini bu kadar seviyolar allam ya bu ne kadara uyuz bir mahluktur....sanane kardeşim sewiliyoruz işte........söyleneceğine sende sewdir kendini.......nazar etme ne olur çalış çırpın senin olur olur dieselcük......... bekliyruk haa... gıı yoksa sen ankaradamısın....pekle geliyrum.... he angaradayım nerden bildin...hatta bugün bolu akçakoca ve abanta gettimçok gözel yerler yaf.....emekli olunca o taraflara yerleşmeye karar verdim.......ankaraya gelürsende ben beklerüm.........
Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar Başlık çok ilgimi çekti. Emrediyo sankim insana yaziyim dedim.... Hoşgelmişsiniz emretmek mi........................... yok canım ne emri................................. hey türk çabuk bana bi meşale getir................... bu arada sen de hoşgeldin.................... selam bende yeni geldim. sen de hoşgeldin
Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar ya baktımda ayın 25 inde tam bir yıl olacak buraya üye olduğum.................ne mutlu bana....................
Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar Oooo Üstad bayağı eskimişsin. sende pek yabancılık çekmiyon hane......
Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 18 yıl sende pek yabancılık çekmiyon hane...... eeee yaş 40 a dayandı...
Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar eeee yaş 40 a dayandı... dinime küfreden müslüman olsa yanmayacam hane............ senin yaş kaç oldu amca...he sana diyorum oldunmu 50.....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.