Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 19 yıl buralardayım be can..... gelmirsin bekletirsin bizi... bu şiveyi biliyorsun sen
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar gelmirsin bekletirsin bizi... bu şiveyi biliyorsun sen gelmirim gelmirim................ yok be gelirim men...............işten zaman buldukça gelirim.........
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 19 yıl gelmirim gelmirim................ yok be gelirim men...............işten zaman buldukça gelirim......... bana toprağım diyebilirsin soy oraya dayanıyor bizde... kastettiğim azerilik değil.. ama oradan olunca yakın oluyor azerilere... ben soyculuktan nefret ederim bu arada malcolm x gibi dogville x bile olabilirim.
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar bana toprağım diyebilirsin soy oraya dayanıyor bizde... kastettiğim azerilik değil.. ama oradan olunca yakın oluyor azerilere... ben soyculuktan nefret ederim bu arada malcolm x gibi dogville x bile olabilirim. menim özümde azeri deel ki ay balam........aynı toprak üzerinde yaşıyoruz...aynı havayı suyu kullanıyoruz olacak o kadar demi........ dogville x neyse ya ben işime döneyim sonra görüşürüz ..................... mucuksssssss
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 19 yıl menim özümde azeri deel ki ay balam........aynı toprak üzerinde yaşıyoruz...aynı havayı suyu kullanıyoruz olacak o kadar demi........ dogville x neyse ya ben işime döneyim sonra görüşürüz ..................... mucuksssssss tamam ama senin memleket varya hani bendede spoy dayanıyo orası azaerilere yakın ya... sen dur koptu iletişim dön izah gelecek..
Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 19 yıl izah itinayla bekleniyor................... sen şu an nerdesin izahı yanında yapmak istiyorum paletimi boyalarımı ve h9 kalemimide alıp gelecem sen söyle
Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar sen şu an nerdesin izahı yanında yapmak istiyorum paletimi boyalarımı ve h9 kalemimide alıp gelecem sen söyle sen şimdi malzemeni kap dışarı çık 789km yol yap..........ben ordayım...............
Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 19 yıl ben seni hep yanıbaşımda hissettim.... meğer uzaklardaymışsın....
Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 19 yıl sen şimdi malzemeni kap dışarı çık 789km yol yap..........ben ordayım............... yapamam mı zannettin.... yaparım
Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar ben seni hep yanıbaşımda hissettim.... meğer uzaklardaymışsın.... önemli olan mesafeler değil ki canımcım kalbinde yer edindiysem bu bana yeter............. yapamam mı zannettin.... yaparım yaparsında verdiğim adres nere ki...sen nerdesin.........ben nerdeyim...biz kimiz....
Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 19 yıl yaparsında verdiğim adres nere ki...sen nerdesin.........ben nerdeyim...biz kimiz.... "ben senim işte.. sen bensin işte.."
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar "ben senim işte.. sen bensin işte.." sen ben olabülüsünde ben sen deelim...............
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar 789 yakınmış be.... biz 130 dayız görüşemedik... zuahhahahhh yaf yakın olunca görüşmek daha zor oluyooo
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 19 yıl sen ben olabülüsünde ben sen deelim............... made in ben gelsem oraya bi taşla iki kuş vurmu olurum bak anlatıp rahatlaması sana düştü kusura bakma şimdi bir şey öğrendimki fareden elime geçen elektirik kalvyedeki parmakları titretiyor..
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar made in ben gelsem oraya bi taşla iki kuş vurmu olurum bak anlatıp rahatlaması sana düştü kusura bakma şimdi bir şey öğrendimki fareden elime geçen elektirik kalvyedeki parmakları titretiyor.. ne anlatacam..........ne diyon sen bacım yaaffff
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 19 yıl ne anlatacam..........ne diyon sen bacım yaaffff ben beni kastettim orada beni ya anlaşılmadan ölücem ben yine aramız bozulmasın aman..
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 19 yıl bozulmaaz sen merak etme........................ mesleğinizi seviyormusunuz sayfasında erbayla kulaklarını çınlattık kariyer başlığında bakarsın
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar mesleğinizi seviyormusunuz sayfasında erbayla kulaklarını çınlattık kariyer başlığında bakarsın baktım caney mersi.............
Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 18 yıl Yazar Bittin sennnnnn ben sana ne yaptım ki amca..............
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.