Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 19 yıl dikkat et altında kalıp ezilme, topicin sahibi çok ağırmış diye duydum :D :
Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar dikkat et altında kalıp ezilme, topicin sahibi çok ağırmış diye duydum :D : sende dikkat ette kafana düşmeyem.........
Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar :D kabul etti ağır olduğunu! o zaman uzak duram ağır deelim....
Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 19 yıl ağır deelim.... hafif kız mısın sen şaka bak sen ciddiye alır kalbimi kırmaya çalışırsın bugün kötüyüm bak seni bile umursarım
Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 19 yıl ağır deelim.... inanıyımmı? hafif kız mısın sen şaka bak sen ciddiye alır kalbimi kırmaya çalışırsın bugün kötüyüm bak seni bile umursarım yaw bulaşma bu yerli malına tehlikeli olabilir
Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar hafif kız mısın sen şaka bak sen ciddiye alır kalbimi kırmaya çalışırsın bugün kötüyüm bak seni bile umursarım kişilik bakımından ağırımya bu yeter sen kendine bak........................ inanıyımmı? yaw bulaşma bu yerli malına tehlikeli olabilir ooo diesel'im ...........bırak yazsın nasılsa ben sallamıyorum ................
Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 19 yıl dieselimmi? bu samimiyet nerden geliyo? bundan önce laf sokuyodun!
Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 19 yıl ahanda geldi zabıta memuru buralarda kaçak mazot varmış gören varmı......
Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 19 yıl kişilik bakımından ağırımya bu yeter sen kendine bak........................ ooo diesel'im ...........bırak yazsın nasılsa ben sallamıyorum ................ ben biliyiorum iki ileti daha sonra siz samimi olursunuz arada ben kötü kalırım naparsanız yapın ancak made in turkey in beni sallamaması beni mahvetti....
Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 19 yıl buralarda kaçak mazot varmış gören varmı...... yok bakü ceyan boru hattındandır ben biliyiorum iki ileti daha sonra siz samimi olursunuz arada ben kötü kalırım naparsanız yapın ancak made in turkey in beni sallamaması beni mahvetti.... a ayıp ettin dogville, bana ilk selam verenlerdensin sen!
Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 19 yıl yok bakü ceyan boru hattındandır a ayıp ettin dogville, bana ilk selam verenlerdensin sen! bu iletiyi anladığın yüzde yirmi beşlik kısımlamı yazdın sen de bi kıymetini bildinki selamımın
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar ben biliyiorum iki ileti daha sonra siz samimi olursunuz arada ben kötü kalırım naparsanız yapın ancak made in turkey in beni sallamaması beni mahvetti.... nazar etme ne olur çalış seninde olur........................ ateşle yaklaşmayınız..........DİESEL
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 19 yıl bu iletiyi anladığın yüzde yirmi beşlik kısımlamı yazdın sen de bi kıymetini bildinki selamımın ah kafam yarıldı nazar etme ne olur çalış seninde olur........................ ateşle yaklaşmayınız..........DİESEL yaklaşma sende
Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 19 yıl made in nerdesin ya bak diesel bende made in ci oldum artık.....
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 19 yıl ben made incimiyimki ? sen değilsin de ben oldum diyorum yani artık iyi davranmazsan ben de başlıycam diesel mazotmu kaçırıyosun şaka
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 19 yıl ben nasıl mazot kaçıram be, ancak arabadan ben kaçarım evet ben nereye yerleşsem artık.. bu rezillikle kalınmaz buralarda.. ben niye öyle yazmışım acaba....
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar made in nerdesin ya bak diesel bende made in ci oldum artık..... buralardayım be can..... ben made incimiyimki ? sen zaten madeci olma.....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.