Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 19 yıl sen çok zeki ve espirilisin ya kendin söylüyon kendin gülüyon... zeki olduğumu görecek kadar zekiymişsin afferin sana bırak jojuk eğlensin bee caney... eğleniyom dert etmeyin hemde çok
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 19 yıl Yazar zeki olduğumu görecek kadar zekiymişsin afferin sana eğleniyom dert etmeyin hemde çok eğlendiğini sanmada
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 19 yıl Yazar hangi güzelllik hani nerde.... güzellik bakan gözdeymiş ...........
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 19 yıl Yazar Ne o vurkaç takılıyos?.. yok be ne vurup kaçacam.......
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 19 yıl eğlendiğini sanmada enteresan dediğimi tekrar etmeye başladın
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 19 yıl Sen giderken gözlerimin dolduğunu gördün mü Yüreğimin paramparça olduğunu gördün mü Sen giderken karanfiller sıralıydı, sıralıydı İçlerinden biri var ki benim gibi yaralıydı
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 19 yıl Yazar enteresan dediğimi tekrar etmeye başladın idrak etme yetneğin zayıf olduğu için tekrarlıyorum........
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 19 yıl Yazar Sen giderken gözlerimin dolduğunu gördün mü Yüreğimin paramparça olduğunu gördün mü Sen giderken karanfiller sıralıydı, sıralıydı İçlerinden biri var ki benim gibi yaralıydı of ne yaptın erbayım....... efkarlandım beee...du hemen dinleyem.........senin içinde dinleyecem.....
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 19 yıl idrak etme yetneğin zayıf olduğu için tekrarlıyorum........ hmmm zora gelince hakaret tipik yetersizlik göstergesi
Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 19 yıl madem nassın caney...geçiyordum sana bi selam vermeden çıkmıyım dedim..mucks.....
Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar madem nassın caney...geçiyordum sana bi selam vermeden çıkmıyım dedim..mucks..... ey yaptın bacım yaa....senide özledik valla sen nerelerdesin kendini çok özletme gel gayri.... bende kocaman tarfından mucukssladım seni........
Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 19 yıl ey yaptın bacım yaa....senide özledik valla sen nerelerdesin kendini çok özletme gel gayri.... bende kocaman tarfından mucukssladım seni........ ya ben sizi çok özledim bende muckslasam olar mı?
Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 19 yıl belediye senmisin? evet benim söyle bakalım şimdi sorunun ney mazotmu kaçıroyon yoksa...
Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 19 yıl he ya! zaten petrole zam gelio ikide bir, sermayeyi kediye yukledik! sizin belediye bu işten iyi anlıyomuş , evden kaçan mazotları bulmaktan
Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar elimde bir çakmak var ................diesel yakam mı................gel yamacıma bak süz saçını yakmayacam............... sayman...mucuksssssss
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.