Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl Yazar valla ole yapcam erbayım....baksana gelmiyorum diye atmışlar beni aşağılara sankim üvey evlatımta atmışınız beni..
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl Yazar aman beaa böcüğüm yokkende yazmak istemeyyom yaf..neyse 7500 yapamda çıkam bari
Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 19 yıl Yazar jönnn çakallaşma valla yolarım saçını....... bana imalı imalı yazılar yazma ole.....
Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 19 yıl ben yanlıs anlasıldım galıba kullandıgın kelıme ıcınde pek bı uzuldum
Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 19 yıl Yazar yok ya benim fesatlığım...neyse takımdaş olduğumuz için sorun yok....... imzan süper ayrıca...
Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 19 yıl YAHU EPEYDİR BURDAYIM (PEK EPEY OLMASADA) KENDİMİ TANITMADIĞIMI FARK ETTİM. NEYSE BENİDE TANIYIN BEN İYİ BİRİSİYİM HEHHEHHHHH BANADA BİRİSİ MEŞALE YAKSIN HADİ BAKEM KALKIN YAKIN.EEE HADİ AMA NİRDE MEŞALELER aramıza hoşgeldin madde in turkey sen ne şirin şeysin öyle nezaman geldinki farketmedik
Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 19 yıl Yazar o zaman fenerın cımbomu yenmesıne ıcelım içelim güzelleşelim...... aramıza hoşgeldin madde in turkey sen ne şirin şeysin öyle nezaman geldinki farketmedik hoş gördük sağol....efet şirinim ben.....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.