Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
perfect_world.gif
  • Cevaplar 1,1b
  • Görüntü 143,2b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

• made in turkey!
    made in turkey!

"özlüyorum seni...zamanla barışamadım.....geçip gidiyor ömür... günlere doyamadım.....   yanıyorum ey yAr haberin yok.....saklıMDasın Ey yAr...."     büyük harflere dikkat...

• made in turkey!
    made in turkey!

beni uykumdan eden kimdirrrrr...tiz cellat çağrıla kelleleri vurula.......     inanın tebessüme çok fazla ihtiyacım var bu aralar.sizin yazılarını okuyunca çok mutlu oldum ve yüzümde gülümseme old

• made in turkey!
    made in turkey!

ya uzun zaman olmuş gelmeyeli bir geldim şaşırdım yaaa evin şekli şemali değişmiş....boya badana yapılmış tanıyamadım evimi......bide sanki eski hali daha sewimliydi.......:(ben eski ewimi istiyorum

Gönderi tarihi:

buzlu rakı süper bişi bu ya koptum :laughing:

şunun adresini versene bana!

Gönderi tarihi:
  • Yazar

.....

bir seher vaktinde indim bağlara

öter şeyda bülbül gül yarelenir

bakmazmısın şu sinemde yaraya

derdimi söylesem dil yarelenir

.........

:clover:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

ben yokken atmışsınız gene aşağıya..... :angry:

Gönderi tarihi:

selam diyip yemeğe gedecem............ :D

türk mali, :D ama da uzun yemege giydiyormusun be...utanmasam sisko diyecegim...ama bir terbiyeli ev cocugunu yakismaz böyle kelimeler...

:P

ben bulasiklari bile bitirdim...

Gönderi tarihi:
  • Yazar

türk mali, :D ama da uzun yemege giydiyormusun be...utanmasam sisko diyecegim...ama bir terbiyeli ev cocugunu yakismaz böyle kelimeler...

:P

ben bulasiklari bile bitirdim...

allahtan utanmışsında şişko dememişsin......... :lol: terbiyeli ev jojuğu .........zuhahhahahhahh :devil:

Gönderi tarihi:

allahtan utanmışsında şişko dememişsin......... :lol: terbiyeli ev jojuğu .........zuhahhahahhahh :devil:

tombisim diyebilirim ama...annem söylebilirsin dedi...yane.. :D

Gönderi tarihi:
  • Yazar

tombisim diyebilirim ama...annem söylebilirsin dedi...yane.. :D

anan mı dedi.......bak sen...madem anacığın dedi diyebilirsin.....tombişim heheheehheehhhh :D:devil:

Gönderi tarihi:

anan mı dedi.......bak sen...madem anacığın dedi diyebilirsin.....tombişim heheheehheehhhh :D:devil:

dua et anneannemi sormadim... :D

masallah sen bendende akillisin.. :) bundan sonra cikolatalarin benden cünkü böyle kalmani isterim tombisim :clover: ...fistik sey...

li istermisin bilmiyorum... :P

Gönderi tarihi:

merhaba........... :D:P:sweatingbullets: ne haberler var.......yazsana.... :blushing:

Gönderi tarihi:

Hoşgelmişsen...

Gönderi tarihi:
  • Yazar

burdayım yazıyorum işte......ama artık ilk günlerdeki cazibesi kalmadı yaa......zamanla farklı uğraş buluyorsun......ama burası ilk göz ağrım kopamam burdan........tekrardan hoş buldum.....hoş gördüm......

sewgiler...... :clover:

Gönderi tarihi:

Ama olmaz ki ya.... bende yeni geldim. Kimse daha bana hoş geldin demedi. :(

Tamam ikizler burcu ve sabırsız olabilirim ama...Bana ne :P

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Ama olmaz ki ya.... bende yeni geldim. Kimse daha bana hoş geldin demedi. :(

Tamam ikizler burcu ve sabırsız olabilirim ama...Bana ne :P

canım benim kimse yazmadımı.... hoş geldin..sefalar getirdin :clover: .........canumcum bi sıkıntın olursa beni bul.... :P

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.