Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Yazar

acaba yazsam kısarlar mı..... :unsure:

• Cevaplar 1,1b
  • Görüntü 143,3b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

• made in turkey!
    made in turkey!

"özlüyorum seni...zamanla barışamadım.....geçip gidiyor ömür... günlere doyamadım.....   yanıyorum ey yAr haberin yok.....saklıMDasın Ey yAr...."     büyük harflere dikkat...

• made in turkey!
    made in turkey!

beni uykumdan eden kimdirrrrr...tiz cellat çağrıla kelleleri vurula.......     inanın tebessüme çok fazla ihtiyacım var bu aralar.sizin yazılarını okuyunca çok mutlu oldum ve yüzümde gülümseme old

• made in turkey!
    made in turkey!

ya uzun zaman olmuş gelmeyeli bir geldim şaşırdım yaaa evin şekli şemali değişmiş....boya badana yapılmış tanıyamadım evimi......bide sanki eski hali daha sewimliydi.......:(ben eski ewimi istiyorum

Gönderi tarihi:
  • Yazar

yaf topic kaymış gene aşağıya........... :D

fenerbahçe fenerbahçe fenerbahçe...................................oleeeeyyyyyyyyyyyyyyyyy :D

Gönderi tarihi:

nasıl yani... :unsure:

Gönderi tarihi:

bende yenisim slm :D

Gönderi tarihi:
  • Yazar

bende yenisim slm :D

ya ne güzel tek yeni ben deelim desene...ojj geldin arkadaşım avatarın çok şeker.......... :)

Gönderi tarihi:
  • Yazar

:D

way efendim kırmızı elma mı gelmiş...hoş gelmiş bu ne şeref beni mekanımda ziyeret etmen........ne alırsın ne ikram edeyim kahve çay....tamam anlaştık birer kadeh rakı içelim....... :D

Gönderi tarihi:
  • Yazar

oyy ömrümm

oyy ömrümm

ömmrüümmm ömmrüümmmm

:D

Gönderi tarihi:
  • Yazar

..........

direnmenin bedeli değil mi

seninde acin

sewdayı ve yaşamı

sürekli keşfettenin ataklığı değil mi

yalnızlığın seninde

..........

görüşene dek hoşçakalın dostlar...... :clover:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

aman be çiçeğim ben bu kafayla nere gedecem...........biraz işlerimi yolun akoydum kendime zaman ayırdım.... :wub::wub::wub: biliyorsun işte ne diyim.............

iyi be iki gün yoktuk atılmışız aşağılara....... :angry:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.