Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 19 yıl Yazar oyy anam kolum çookk kötü beeeee...bana kim nazar etti çabuk diyin bakam......
Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 19 yıl Yazar yaf topic kaymış gene aşağıya........... fenerbahçe fenerbahçe fenerbahçe...................................oleeeeyyyyyyyyyyyyyyyyy
Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 19 yıl Yazar bu aşk burada biter ve ben çekip giderim....................................... maksat yazmak.....
Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 19 yıl şşşş bak bi hala sıkılmadın mı kendi kendine yazmaktan..deli hehe....
Gönderi tarihi: 10 Mart , 2006 19 yıl Yazar az kaldı be çiçeğim yakında yazmayı bitirecem zaten..................
Gönderi tarihi: 12 Mart , 2006 19 yıl Yazar bende yenisim slm ya ne güzel tek yeni ben deelim desene...ojj geldin arkadaşım avatarın çok şeker..........
Gönderi tarihi: 12 Mart , 2006 19 yıl Yazar zuhahahh yok dönmedim böcüğüm................dönmeyede niyetim yok.....
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 19 yıl Yazar way efendim kırmızı elma mı gelmiş...hoş gelmiş bu ne şeref beni mekanımda ziyeret etmen........ne alırsın ne ikram edeyim kahve çay....tamam anlaştık birer kadeh rakı içelim.......
Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 19 yıl Yazar .......... direnmenin bedeli değil mi seninde acin sewdayı ve yaşamı sürekli keşfettenin ataklığı değil mi yalnızlığın seninde .......... görüşene dek hoşçakalın dostlar......
Gönderi tarihi: 17 Mart , 2006 19 yıl Yazar aman be çiçeğim ben bu kafayla nere gedecem...........biraz işlerimi yolun akoydum kendime zaman ayırdım.... biliyorsun işte ne diyim............. iyi be iki gün yoktuk atılmışız aşağılara.......
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.