Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 19 yıl Yazar ya olur arada böyle şeyler arkadaş...bakma kusuruma............
Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 19 yıl Yazar Arkadaşım Badem Ağacı Sen ağaçların aptalı Ben insanların Seni kandırır havalar Beni sevdalar Bir ılıman hava esmeye görsün Düşünmeden gelecek karakış... Açarsın çiçeklerini... Bense hayra yorarım gördüğüm düşü... Bir güler yüz bir tatlı söz.. Açarım yüreğimi hemen Yemişe durmadan çarpar seni karayel Beni karasevda Hemde bilerek kandırıldığımızı Kaçıncı kez balanmışız bir olmaza Koo desinler bize şaşkın Sonu gelmesede hiç bir aşkın Acalım yinede çiçeklerimizi Senden yanayım arkadaşım Havanı bulunca aç çiçeklerini Nasıl açıyorsam yüreğimi Belki bu kez kış olmaz Bakarsın sevdan düş olmaz Nasıl vermişsem kendimi son sevdama Vur kendini sende bu güzel havaya Aziz Nesin bu şiiri ben niye buraya yazdım......işte canım ole istedi.....ben arkadaşlarımı istiyomda ondan..... (topic altta kayıplara karışmış yaff)
Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 19 yıl Yazar bundan sonra yeni gelenler bu topicten tanıtacaklar gendilerini anlaşıldımı.....
Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 19 yıl Yazar biraz aşağıda kalmış bu forum yukarı çıkartıyım dedim gitmeden bi el atam... gene diplerde bu topic.. ayy teşekkür ederim canlar çok iysiniz......
Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 19 yıl Hüleaannnn... Hakkaten kıskandım Nerde benim hoşgeldim topicim... Du bi buluyım üste çıkarmazsam bende Arman değilim.
Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 19 yıl Yazar Hüleaannnn... Hakkaten kıskandım Nerde benim hoşgeldim topicim... Du bi buluyım üste çıkarmazsam bende Arman değilim. bul ayıp ettin.....
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 19 yıl Yazar benim de bir katkım olsun dedim de.... eh işte... eywallahh....
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 19 yıl Yazar bakınız beni kıskanıpta topiğimi alta atıyorlar bende yerimi size kaptıracak göz var mı len....
Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2006 19 yıl Yazar sonsuz bir denizde umarsız bir sewdaya açmışım yüreğimi dayanılmaz acılarla oy benim taş yüreğim ateşlere siper göğsüm bir deli ırmağım ben yatağımda kaybolurum ....... yurdumun hasat zamanı gelmeden ideceğim ben olunmaz yalnızlığa karanlık sonsuzluğa oy benim taş yüreğim ateşlere siper göğsüm bir deli ırmağım ben yatağımda kaybolurum ..... off beee bir haftayıda daha bitirdik..........
Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2006 19 yıl sen üzülme meydün biz senin topice de yazarız sen benimkine yaz
Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2006 19 yıl Yazar baksen bide pazarlık yapıyor......sen yazmaya devam et ben bi ara yazarım aip ettin.......
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2006 19 yıl Yazar ya birden bu topiği açtığım günler geldi aklıma way bee........ne günlerdi ama millet benden nefret ediyordun herkesi canından bezdiriyordum ahh ahhhh gençliğim........ hay sayman havan batsın........emi.....arkadaşı gezdiriyormuş...neyse sen arada diğer arkadaşlarınıda getir benim topiğe......
Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 19 yıl Yazar bakın arkadaşlar benim topiği alta atmak için eski topicleri çekmeyin yukarılara gelirsem döferim valla.........
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.