Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

BigJam diğer sorulara da bak arada... burada takılıp kalma, anlamadığın bişey varsa da sorr ben sana anlatayımmm... Taurus'a da sorabilirsin. O benim kadar zeki olmasa da yaparrr, sana yardımcı olur :) :) :P Kızdın mı Tauruscuğummmmm

Gönderi tarihi:

ay gloria hani bir laf varya "dumura uğradım" :wacko: ben aynen öyle oldum, birde san ki 2x2=4 'ü anlatır gibi anlatmış, :blink: zaten biz biliyorduk, :getlost: ama sen zahmet etmişsin diye bilmezden geldiydik :w00t:

şaka şaka gerçekten tebrikler, ama ben seni ilk gördüğüm yerde bunun açıklamasını daha detaylı isterim ona göre, bidanecik gloria :clover:

Gönderi tarihi:

BigJam diğer sorulara da bak arada... burada takılıp kalma, anlamadığın bişey varsa da sorr ben sana anlatayımmm... Taurus'a da sorabilirsin. O benim kadar zeki olmasa da yaparrr, sana yardımcı olur :) :) :P Kızdın mı Tauruscuğummmmm

Hıh..!! <_<

Gönderi tarihi:

Hıh..!! <_<

Şirinnnnnnn şey senii :)

Gönderi tarihi:

Buyrun benim.. :w00t:

Gönderi tarihi:

Buyrun benim.. :w00t:

hiççççç öylesine şirin dediydim işteee...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.