Φ Alem-i Sır Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2012 Kahve İle Dost Sohbetleri! Dostların sohbet-i muhabbetleri Karşılıklı içtikleri keyif kahveleri Konuştukları tatlı dil sohbetleri Gönülden gelen o her sözleri Gönül ne kahve ister ne kahvehane Gönül bir dost ister kahve bahane! Acı kahvenin kırk yıl hatırı vardır Gönül sohbet-i muhabbet-i yapmaktır Dost dostunu her daim anacaktır Dostlar aynı dünyada yaşamaktadır Gönül ne kahve ister ne kahvehane Gönül bir dost ister kahve bahane! Hele bize ikram olunan o kahveler O duygular ile gönül den gelenler Bir fincan kahvenin köpüğündeler Tatlı, orta ve şekersizdir kahvedeler Gönül ne kahve ister ne kahvehane Gönül bir dost ister kahve bahane! Buyurun siz nasıl alırdınız dostum? İkram olunacak kahveniz nasıl olsun? Şekersiz alayım tadı gönlümde dursun! Buyurun dostum kahveniz ikram olsun! Gönül ne kahve ister ne kahvehane Gönül bir dost ister kahve bahane! Haydi, dostlar içelim kahvelerimizi Yapalım sohbet-i muhabbetlerimizi Biz açalım Âlem-i Gönüllerimizi Doldurun dostlar kıraathanemizi! Alem-i Sır 1 Alıntı
Misafir deniz Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2014 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2014 Ya bu şiir gibi bir şiir görmedim hayatımda muhteşem :-D ♥♡ Alıntı
Φ Altinay Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2014 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2014 İnsan gönlü olan canlıdır....... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.