Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Bir japon,bir alman,bir ingiliz,bir fransız ve bir türk uçaktan sırayla paraşütsüz olarak atlamışlar.Ne olmuş sizce?..

Gönderi tarihi:

uçak havadaysa; ketçap olmuşlardır :lol:

Gönderi tarihi:

Doğru cevap yok..

Gönderi tarihi:

uçak havada değilse bişe olmamıştır :rolleyes::o

Gönderi tarihi:

Havada ve yüksekte..

Gönderi tarihi:

Bir japon,bir alman,bir ingiliz,bir fransız ve bir türk uçaktan sırayla paraşütsüz olarak atlamışlar.Ne olmuş sizce?..

ölmüşlerdir çook çook ;):D

Gönderi tarihi:

milletler karması mı :D

Gönderi tarihi:

hepsi Rahmetli olmus :):P

Gönderi tarihi:

cvp gelmemis dogrumu? :wassat:

Gönderi tarihi:

Sen yaklaşmışsın ama tam değil,üzgünüm..

Gönderi tarihi:

bir birlerinin ustune dusmusler ve siralamaya gore en son atliyan turkse digerleri olmus o yasamis bolemi acabaaa -_-

Gönderi tarihi:

kötü espri ama ne yapayım yazmam lazım: hepsi ölmüş sıra da kırılmış

Gönderi tarihi:

"hepsi ölmüş sıra da kırılmış" haaa!! Allah sizi ıslah etsin arkadaşlar!!! :devil: ne kadar kötü bir cevapmış o oole yaw? :clover: çok fena çooook forumun gidişatını hiç mi hiç beğenmiyorum :stuart::chris:

Gönderi tarihi:

Oooo!Doğru cevap demeye korkuyorum.. :unsure: Bunca sorunun hatırına beni affedin arkadaşlar.. B)

Gönderi tarihi:
Oooo!Doğru cevap demeye korkuyorum.. :unsure: Bunca sorunun hatırına beni affedin arkadaşlar.. B)

amanın boo :w00t:

günlerdır hep düşündüğüm,benı yemekten içmeden kesen cevap bumu ola :P

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.