Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 19 yıl Bir japon,bir alman,bir ingiliz,bir fransız ve bir türk uçaktan sırayla paraşütsüz olarak atlamışlar.Ne olmuş sizce?..
Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 19 yıl Bir japon,bir alman,bir ingiliz,bir fransız ve bir türk uçaktan sırayla paraşütsüz olarak atlamışlar.Ne olmuş sizce?.. ölmüşlerdir çook çook
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl bir birlerinin ustune dusmusler ve siralamaya gore en son atliyan turkse digerleri olmus o yasamis bolemi acabaaa
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 19 yıl kötü espri ama ne yapayım yazmam lazım: hepsi ölmüş sıra da kırılmış
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 19 yıl kötü espri ama ne yapayım yazmam lazım: hepsi ölmüş sıra da kırılmış Eğer cevap buysa varya... Tam bisküvi yerken okuduğumdan midemi bulandırdı da o bakımdan...
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 19 yıl "hepsi ölmüş sıra da kırılmış" haaa!! Allah sizi ıslah etsin arkadaşlar!!! ne kadar kötü bir cevapmış o oole yaw? çok fena çooook forumun gidişatını hiç mi hiç beğenmiyorum
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 19 yıl Oooo!Doğru cevap demeye korkuyorum.. Bunca sorunun hatırına beni affedin arkadaşlar..
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl Oooo!Doğru cevap demeye korkuyorum.. Bunca sorunun hatırına beni affedin arkadaşlar.. amanın boo günlerdır hep düşündüğüm,benı yemekten içmeden kesen cevap bumu ola
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.