Φ halilim Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 "anlayana!!" demişsinde 'halilim'...Ancak ben biraz anlamakta zorluk çeken biri olarak sormak zorundayım... Şimdi Nasreddin hoca ben mi oluyorum...Yoksa zatıaliniz mi?... *** Eğer beni hoş görürseniz; bu kez de size insanlara kişisel ön yargılarla değil de objektif olarak bakmayı acilen bir yerlerden öğrenmelisiniz diye hatırlatmak istiyorum... *tna "...Ancak ben biraz anlamakta zorluk çeken biri olarak sormak zorundayım......" diyorsun bu durumda açıklanacak bir söz yok zira Nasreddin Hoca benim desem yine anlamıcan ya da sizsiniz desem yine anlamıcan zira kendi kendini deşifre ettin vesselam ikinci olarak bana kişisel ön yargıdan bahseden siz muhterem şahsiyet inancım konusunda ön yargılı davranarak söylediklerinizle tezat oluşturuyorsunuz al sana bir çelişki daha Üçüncüolarak alıntı olan yazıların birine katılabilirsiniz zira o akredite diğerine katılmayabilirsiniz o da vakit akredite olmayan gazete yani halbuki ikiside hemen hemen aynı çerçeveye ışık tutmuşlar bunların birine katılıp diğerine katılmaman bir ön yargı olsa gerek zira doğru heryerde doğrudur Nsihatlerini dikkate alıcaktım ama kendini deşifre edince bundan vazgeçtim Neyse bu kısır döngüyü bırakalım da size konumuzla alakalı bir soru yönelteyim.. Halkçı Ecevit lakablı Bülent Ecevit'in DSP sinde 2001 yılındaki 5. Olağan Büyük Kurultayında genel başkanlığa aday olduğunu açıkladığı için tartaklanan Sema Pişkinsütün ve oğlu Yücel Pişkinsütün tekme tokat salondan salondan dışarı çıkarılmasına ne diyeceksin pek merak ettim doğrusu nerede partiiçi demokrasi bilmem ki halilim arkadaş o nu b en değil burada borazalığını yaptığınız el etek öptüğünüz adamlar için dindar kesimlerin bir yakıştırması ve bende bu yakıştırmayı çok yerinde buluyorum ve yazılarımızda da sürekli anlatmaya çalışıyoruz Düşün bakalım gerçekten çelişki mi hiç sanmıyorum mesela kimmiş borozanlığını yapmış olduğumuz kişiler hı Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.